Exf-RingsEXF-ringene er lavet til hurtigt at kunne sættes op og reguleres i højden. Herved giver de mulighed for et hav af funktionelle øvelser – både de svære og de lette.Exf-Rings

 

Ringene er lavet af et meget let og stærkt materiale. Derfor er de også oplagte at have med som et rejse-gym. Sammen med andre mere almindelige kropsvægtøvelser, så giver de lige de muligheder og den variation man tit mangler for at have et alsidigt program. Hver strop kan reguleres uafhængigt i længder fra 25 cm op til over 5 meter. De kræver selvfølgelig at man kan finde et højt sted til at fæstne dem.

Træningsmæssigt giver ringe den fordel, at de bevæger sig frit frem og tilbage og til siderne. Det gør at man er nødt til at aktivere en masse stabiliserende muskler når man træner med dem, hvilket giver både en funktionel og en skadesforebyggende effekt.

Pris: ca. 300 kr. (Pro-udgaven med taske og DVD 500 kr.)

Bedømmelse:

stjerne stjerne stjerne stjerne

Læs mere: www.ringtraining.com

Skrevet 21. dec. 2009

Similar Posts

6 Comments

  1. ser fine ud,men saa kommer der jo tax oveni.hvis de skal til Danmark. nolge der kender Danske sportsgrossiste r der har dem i trae.??

  2. Ingen skat, tilsyneladende

    Do you ship internationally?
    Yes, we ship all over the world. More than 25% of our customers live outside of the United States. We now ship orders from Canada and the United Kingdom, so we can now offer free shipping to those countries and discounted shipping to EU countries.

  3. Hey. Jeg har bestilt nogle EXF Ringe for 4 uger siden og de er stadig ikke kommet. Er der nogen der ved hvor lang tid det tager for dem at sende dem til Danmark ?

  4. Hey. I have ordered some EXF Rings 4 weeks ago and they are still not arrived. Does anyone know how long it takes for them to send them to Denmark?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *