Bedste Bremseklo: Se top 4 (opdateret november 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde bremseklo. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bremseklo tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Shimano Dura Ace BR-R9100 – Bremseklo til forhjul – Standard montering

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Cykelpartner.

Her kan “Shimano Dura Ace BR-R9100 – Bremseklo til forhjul – Standard montering” fås til 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Shimano Dura Ace BR-R9100 bremseklo er til montering på cyklens forgaffel. Bremsen har et kompakt design og selve bremsearmene er 2-pun…

Se hos Cykelpartner ❯❯

2: Shimano Ultegra – Bremseklo BR-R8010-RS – til baghjul – 2 bolt montering

Anden anbefaling har vi fundet hos Cykelpartner, hvor du kan købe Shimano Ultegra – Bremseklo BR-R8010-RS – til baghjul – 2 bolt montering til kun 629,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Ultegra bremseklo fra Shimano er desgnet til 2-bolts-montering direkte på din cykels baggaffel. Bremsens slanke design, gør den …

Se hos Cykelpartner ❯❯

3: Shimano Ultegra RS811 – Bremseklo til baghjul

Næste anbefaling er “Shimano Ultegra RS811 – Bremseklo til baghjul”.

Dagens bedste tilbud på “Shimano Ultegra RS811 – Bremseklo til baghjul” har vi fundet hos Cykelpartner hvor prisen lige nu er 829,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Shimano Ultegra bremseklo hører til Shimano 12 gears komponenter og anvendes til landevejscykler.
Bremsekloen er til direct mount unde…

Se hos Cykelpartner ❯❯

4: Bremseklo Shimano Alivio V-bremse Sort til bag med fast bremsesko

Sidste produkt på vores liste er Bremseklo Shimano Alivio V-bremse Sort til bag med fast bremsesko som vi har fundet til 119,- hos Cykelpartner.

Forhandlerens beskrivelse:
Shimano bag-V-bremse til mountainbikes og trekkingcykler model BR-T4000. Anvendelse Til brug på mountainbikes og trekkingcykler til f&aelig…

Se hos Cykelpartner ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bremseklo i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bremseklo:

Dyreste Bremseklo på listen er Shimano Dura Ace BR-R9110 – Bremseklo til baghjul – Direkte montering fra Cykelpartner med en pris på 1549.00. Billigste udvalgte Bremseklo er Bremseklo for Cantilever bremse sølv som du kan købe for 59.00 hos Cykelpartner. Forskellen på de to priser er 1490 kr.
Ovenstående Bremseklo data og priser er hentet fra 1 butikker (Cykelpartner). Alle Bremseklo tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bremseklo guides:

Fandt du ikke det rigtige Bremseklo blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bremseklo: