Bedste Cykelanhænger: Se top 8 (opdateret september 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde cykelanhænger. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle cykelanhænger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: RAWLINK Cykelanhænger 3 i 1 t/2 Børn

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “RAWLINK Cykelanhænger 3 i 1 t/2 Børn” fås til 2552,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart cykelanhænger med plads til 2 børn, som også kan fungere som klapvogn.Anhængeren spændes nemt på cyklen ved brug af monteringssættet og kan holde til 2x 22 kg + 5 kg.Anhængeren er fuldt udstyret så børnene sidder sikkert under hele turen med: Flaske…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Koblingsbeslag Weber til cykelanhænger

Anden anbefaling har vi fundet hos Cykelpartner, hvor du kan købe Koblingsbeslag Weber til cykelanhænger til kun 339,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dolphin Beregnet til skivebremse.
Weber Koblingsbeslag til Winther Dolphin anhænger er et ekstra beslag, og du har kun behov for at tilk…

Se hos Cykelpartner ❯❯

3: Kobling til cykelanhænger sort

Næste anbefaling er “Kobling til cykelanhænger sort”.

Dagens bedste tilbud på “Kobling til cykelanhænger sort” har vi fundet hos Cykelpartner hvor prisen lige nu er 59,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Anvendelse: Kobling til anhænger i standard størrelse.
Passer blandt andet til M444 og M455. Specifikationer: Indvendig mål v…

Se hos Cykelpartner ❯❯

4: Winther Marlin Cykelanhænger

  • Dagens pris: 3699,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3999.00, nu kun 3699,-.
    Du sparer 300 kr. / 7 %
  • Fundet hos Fri BikeShop

Produkt nummer 4 på vores “cykelanhænger-liste” er Winther Marlin Cykelanhænger som du lige nu kan købe for 3699,- hos Fri BikeShop

Forhandlerens beskrivelse:
Winther Marlin cykelanhængeren har et unikt design samt fokus på sikkerhed.
Cykelanhængeren har plads til 2 børn.
Stellet er i et flot og slidstærkt pulverlakeret sort aluminium. Cykelanhængerens kabine, der hvor børnene sidder, er rummelig og udstyret m…

Se hos Fri BikeShop ❯❯

5: Burley Cub X Cykelanhænger til 2 børn – terrængående

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage dine børn med på cykeltur i alt slags vejr. Den kraftige Cub X cykelanhænger og klapvogn, der altid er klar til eventyr, klarer hårdt terræn og holder børnene behagelige og sikre.
Robuste fun…

Se hos Cykler.dk ❯❯

6: BoBike Moobe Cykelanhænger til 2 børn

Forhandlerens beskrivelse:
Multifunktionel cykeltrailer & klapvogn til 1 eller 2 børn Bobike Traileren er en multifunktionel cykeltrailer, der kan bruges som cykeltrailer eller barnevogn/klapstol. For at bruge den som cykeltrailer skal du blot tilslutte den til cykelhjule…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

7: Burley Honey Bee Kids Cykelanhænger til 2 børn

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage dine børn med på cykeltur.Honey Bee er en problemfri løsning til cykling og gåture på farten, da den nemt kan konverteres fra en letvægtscykelanhænger med to sæder til en praktisk gåvogn.
Hone…

Se hos Cykler.dk ❯❯

8: Burley D'Lite X Kids Single Cykelanhænger – til 1 barn

Sidste produkt på vores liste er Burley D'Lite X Kids Single Cykelanhænger – til 1 barn som vi har fundet til 6599,- hos Cykler.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage dit barn med på cykeltur.Hvis du søger ultimativ komfort for dine børn, så skal du ikke lede længere – D'Lite X cykeltrailer fra Burley.
Den har justerbar affjedring og førsteklasses sæde…

Se hos Cykler.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste cykelanhænger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse cykelanhænger:

Dyreste Cykelanhænger på listen er Burley Cub X Cykelanhænger til 2 børn – terrængående fra Cykler.dk med en pris på 7599.00. Billigste udvalgte Cykelanhænger er Kobling til cykelanhænger sort som du kan købe for 59.00 hos Cykelpartner. Forskellen på de to priser er 7540 kr. – de 8 Cykelanhænger vi har fundet koster i gennemsnit 10818.78 kr.
Ovenstående Cykelanhænger data og priser er hentet fra 7 butikker (Proshop.dk, Cykelpartner, Fri BikeShop, Cykler.dk, Cykelexperten.dk, Hjemmets, eCykelhjelm.dk). Alle Cykelanhænger tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Cykelanhænger guides:

Fandt du ikke det rigtige Cykelanhænger blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Cykelanhænger: