Bedste Cykelanhænger: Se top 8 (opdateret februar 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde cykelanhænger. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle cykelanhænger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rawlink cykelanhænger – Sort

 • Dagens pris: 649,- kr.
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Coop.dk.

Her kan “Rawlink cykelanhænger – Sort” fås til 649,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Cykeltrailer med fuldsvejst stel og aftagelig kasse i solid plast.
Med store 16″ luftgummihjul, 4 reflekser, kuglekobling og håndtag.
Perfekt til daglige indkøb eller omdeling af reklamer og aviser.
Maksimal belastning: 50 kg.
Kassens mål: 78×48×31 cm….

Se hos Coop.dk ❯❯

2: Låsepind t/kobling Nordic Cab Active cykelanhænger

 • Dagens pris: 62,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 69,-, nu kun 62,-.
  Du sparer 7 kr. / 10 %
 • Fundet hos Cykelexperten.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Cykelexperten.dk, hvor du kan købe Låsepind t/kobling Nordic Cab Active cykelanhænger til kun 62,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Låsepind til Nordic Cab Active kobling…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

3: Burley Kids Bee Single Cykelanhænger – til 1 barn

Næste anbefaling er “Burley Kids Bee Single Cykelanhænger – til 1 barn”.

Dagens bedste tilbud på “Burley Kids Bee Single Cykelanhænger – til 1 barn” har vi fundet hos Cykelexperten.dk hvor prisen lige nu er 3199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage dit barn med på cykeltur. Burley Bee'en har UV-beskyttede vinduer, reflekser foran og bagpå og en 5-punktssele.
Bee modellen tager både sikkerhed og komfort seriøst.
Og med sit enkle…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

4: Burley Encore X Kids Cykelanhænger til 2 børn

Produkt nummer 4 på vores “cykelanhænger-liste” er Burley Encore X Kids Cykelanhænger til 2 børn som du lige nu kan købe for 5699,- hos Cykelexperten.dk

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage dine børn med på cykeltur.Cykel, jog eller gå en tur med den alsidige Encore X cykelanhænger til børn.
Med en fempunktssele og et polstret sæde i bænkstil sikrer Encore X, at børnene forbliver…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

5: Burley Cub X Cykelanhænger til 2 børn – terrængående

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage dine børn med på cykeltur i alt slags vejr. Den kraftige Cub X cykelanhænger og klapvogn, der altid er klar til eventyr, klarer hårdt terræn og holder børnene behagelige og sikre.
Robuste fun…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

6: Burley Baby Snuggler Babyindsats til cykelanhænger

Forhandlerens beskrivelse:
Bruger du din Burley cykelanhænger til at jogge eller en gåtur? Så kan du nu tage din baby med på turen med denne babyindsats.
Med de kraftige fleecepolstrede sider og exceptionel støtte vil denne indsats holde din baby oprejst og komfortabel på hele ture…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

7: XLC Trailer Mono S BS-C09 Cykelanhænger – til 1 barn

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra XLC, hvor du kan tage dit barn med på cykeltur. Lavet til ultimativ familiehygge: Denne 3 i 1 trailer kan bruges som cykelanhænger, klapvogn og jogger. Kids Trailer MONO S imponerer ikke kun med sit moderne design og…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

8: vidaXL 2-i-1 cykelanhænger og joggingklapvogn kæledyr rød sort

 • Dagens pris: 1076,- kr.
 • Fundet hos VidaXL DK
 • Mærke: vidaXL
 • Farver: Rød, Sort

Sidste produkt på vores liste er vidaXL 2-i-1 cykelanhænger og joggingklapvogn kæledyr rød sort som vi har fundet til 1076,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne funktionelle 2-i-1 cykelanhænger til kæledyr kan nemt omdannes til en kæledyrsklapvogn eller en cykelvogn på få sekunder, og den er perfekt til hunde og andre kæledyr.
Kæledyrsanhængeren har et robust stålstel, og den er lavet af oxfordstof, hvilket gør den holdbar og let at vedligeholde.
Netvinduerne i begge sider giver maksimal luftcirkulation, mens for- og bagvinduerne også fungerer som døre for øget bekvemmelighed.
Denne kæledyrsanhænger har affjedring for at give en behagelig køretur, og forhjulet kan dreje 360 grader under gåture.
Det roterende sikkerhedsled sørger for, at anhængeren forbliver oprejst, hvis cyklen vælter.
Kæledyrsvognen har en quick release-trækkrog, så cyklen nemt kan fastgøres.
Anhængertrækket kan desuden foldes for at spare plads.
Farve: Rød og sort Materiale: Oxfordstof (100 % polyester), stål, aluminium, PP-plade Produktmål (med anhængertræk): 63,5 x 143 x 103 cm (B x D x H) Produktmål (uden anhængertræk): 63,5 x 92 x 103 cm (B x D x H) Mål, kabine: 48 x 59 x 51 cm (B x D x H) Bredde, styr: 48 cm Diameter, forhjul: 13 cm (5,12 “) Diameter, baghjul: 39 cm (15,35”) Vægt: 9,5 kg Med quick release-hjul Forhjulet kan dreje 360 grader Sorte hjuleger med hvid refleks Med 2 hvide reflekser og 2 røde reflekser Inkluderer også et sikkerhedsflag Foldbart anhængertræk for nem opbevaring og transport Kan bruges som en klapvogn eller en cykelanhænger Bemærk venligst, at den ikke er egnet til transport af børn Montering påkrævet: Ja…

Se hos VidaXL DK ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste cykelanhænger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse cykelanhænger:

Dyreste Cykelanhænger på listen er Burley Cub X Cykelanhænger til 2 børn – terrængående fra Cykelexperten.dk med en pris på 7999.00. Billigste udvalgte Cykelanhænger er Låsepind t/kobling Nordic Cab Active cykelanhænger som du kan købe for 62.00 hos Cykelexperten.dk. Forskellen på de to priser er 7937 kr.
Ovenstående Cykelanhænger data og priser er hentet fra 5 butikker (Coop.dk, Cykelexperten.dk, VidaXL DK, Cykler.dk, Cykelpartner). Alle Cykelanhænger tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Cykelanhænger guides:

Fandt du ikke det rigtige Cykelanhænger blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Cykelanhænger: