Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Fitnessmaskiner » Løbebånd » Kettler Løbebånd

Bedste Kettler Løbebånd: Se top 2

(opdateret juli 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde Kettler løbebånd. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Kettler løbebånd | ✅ Løbebånd-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Kettler løbebånd

Her kan du se hele vores liste over de bedste Kettler løbebånd som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Kettler Sprinter 2.0 Løbebånd

 • Dagens pris: 10999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 13999,-, nu kun 10999,-.
  Du sparer 3000 kr. / 21 %
 • Fundet hos Fitnessshoppen.dk
 • Mærke: Kettler

Vores første anbefaling er “Kettler Sprinter 2.0 Løbebånd” som lige nu er på tilbud hos Fitnessshoppen.dk.

Her er prisen sat ned med 21 % og kan altså fås for kun 10999,- – en besparelse på 3000 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
✓ Hastighed op til 16 km/t✓ Hældningsgrad op til 10%✓ 28 Træningsprogrammer…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

2: Kettler Alpha Run 400 Løbebånd

Sidste produkt på vores liste er Kettler Alpha Run 400 Løbebånd som vi har fundet til 13999,- hos Fitnessshoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
✓ Hastighed op til 20 km/t✓ Hældningsgrad op til 12%✓ 32 Træningsprogrammer…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

Andre mærker af løbebånd

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste løbebånd på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige løbebånd til dine behov:

Købsguide til Kettler løbebånd

Vil du gerne kunne træne effektivt hjemme hos dig selv? Så findes der flere måder, du kan gøre det på. En af de mest effektive redskaber til at træne både styrke og kondition er på et løbebånd, og der findes mange gode løbebånd til hjemmebrug.

Ved hjælp af denne guide kan du blive bedre til at træffe et kvalificeret valg i forhold til, hvilket løbebånd, der skal hjem til dig.

I denne guide blive du introduceret for tre forskellige løbebånd af god kvalitet. De er alle fra det tyske brand, Kettler, som har produceret træningsrelaterede produkter siden 1949. De forstår at lave produkter, der kan sætte dit tempo op.

Af disse tre Kettler løbebånd skiller især Track S4 sig positivt ud. Det gør det, fordi det er et meget solidt, fleksibelt og moderne Kettler løbebånd.

Vi har også lavet en samlet anmeldelse af løbebånd, den kan du læse her.

Kettler Sprinter 5 – det foldbare løbebånd

Det moderne Kettler løbebånd, som kan give dig varieret løbetræning. Selve båndet kan foldes sammen, så maskinen fylder minimalt, når det ikke er i brug. Det kan nemt flyttes på ved hjælp af transporthjulene i bunden.

Træningsmaskinen står stabilt i underlaget, og det bruger 230 Volt.

Fakta om Sprinter 5:

 • Mål: 182x80x134 cm. (Opstillet), 94x80x157 cm. (Slået sammen)
 • Løbeflade: 132×46 cm.
 • 6 træningsprogrammer
 • Hastighed: 1 -16 km/t
 • Hældning: 1 – 10%
 • brugervægt: 120 cm.

På løbebåndets LCD-display kan du aflæse data for dit løb og vælge træningsprogram og meget mere. Alt i alt et smart og alsidigt træningsredskab til hjemmebrug, som kan øge din styrke og din kondition.

Kettler Track S4 – løbebåndet til den krævende sportsudøver

På dette Kettler løbebånd kan du komme til at løbe helt op til 18 km/t på en hældning på op til 12%, og det har flere gode og krævende træningsprogrammer, som kan varieres, så det kommer til at passe nøjagtigt til brugerens niveau og behov.

Du kan kommunikere med maskinens computer via Bluetooth, og det er derfor muligt at følge nøje med i alle data i forbindelse med dit løb.

Kettler løbebåndet er sammenklappeligt og forsynet med transporthjul. Det betyder, at det ikke fylder ret meget, når det er slået sammen.

Fakta om S4 løbebåndet:

 • Mål: 182×85,5×143,5 cm. (Udslået). 134,5×85,5×143,5 cm. (Slået sammen)
 • Løbeflade: 135 x 47 cm.
 • Hastighed: 1 – 18 cm.
 • Hældningsgrad: 0 – 12%
 • brugervægt: 130 kg.
 • Kommunikation via Bluetooth

Her får du et både gedigent og fleksibelt Kettler løbebånd, som både begynderen og den drevne motionist kan have meget gavn af. Den særlige Kettler Energy Deck-teknologi giver en ekstra behagelig løbeflade.

At du kan bruge diverse trænings-apps via dit device, hvor du kan følge med i alle detaljer vedrørende til løb, kan være en ekstra motivationsfaktor for mange.

Kettler Track S2 – høj løbekvalitet til hele familien

Med denne Track S2 løbemaskine får du hele pakken i form af et Kettler løbebånd af særlig høj kvalitet, som alle i familien kan få stor gavn af.

Selve løbefladen er er belagt med det særlige Kettler Energy Deck, som dæmper og stødabsorberer så effektivt, at dit løb bliver mere dynamisk og mere behageligt. Det giver effektiv træning uden overbelastning.

Fakta om Track S2:

 • Løbeflade: 130×44 cm.
 • Hastighed: 1 – 16 km/t
 • Stigning: 0 – 12%
 • Kan kommunikere med dit device via Bluetooth
 • Mål på LCD-display: 132×85 mm.
 • brugervægt: 120 kg.

Kettler løbebåndet har plads til op til 4 brugerhukommelser, hvilket gør det muligt, at flere i husstanden bruger det. Så kan I alle sammen være sammen om at få trænet mere, fordi I nemt kan hoppe op på løbebåndet og snuppe en løbetur.

Når du skal til at vælge et løbebånd

Når du skal til at realisere din plan om at anskaffe dig et løbebånd, kan denne guide forhåbentlig været dig til gavn.

Noget af det, som du først og fremmest kan kigge efter, er, hvor stabilt løbebåndet er. Det skal stå fuldstændig stabilt i underlaget. Det skal også helst være så lydløst som muligt. Både af hensyn til dem, du deler bolig med, dine naboer og dig selv.

Desuden skal løbebåndet gerne rumme en vis fleksibilitet.

Løbebåndets fleksibilitet

Med fleksibilitet tænkes på, hvor mange muligheder du har for at ændre løb. Det er for eksempel i forhold til, hvor mange hældningsgrader og hastigheder du har at vælge imellem. Det giver dig størst mulighed for at variere dit løb, hvis der er store intervaller at vælge imellem.

I forhold til fleksibiliteten i øvrigt er det væsentligt, hvor meget løbebåndet kan slås sammen, når det ikke er i brug.

Mulighed for stødabsorbering

Det giver dig et bedre og mere jævnt løb, hvis underlaget er af en kvalitet, der kan dæmpe og stødabsorbere. Er der en fornuftig absorbering af stød, når du løber, så vil du få færre smerter i benene efter dit løb.

Det er både sundere og mere behageligt.

Se også på løbebåndets mål

Når det drejer sig om et motionsredskab, der skal stå i dit hjem, så er det ikke uvæsentligt, hvor meget det fylder. Det gælder både de sammenklappede mål og de udfoldede mål.

Du skal jo gerne have plads til at have det stående, uden at det fylder for meget i dit hjem. Omvendt skal det jo også gerne være placeret, så det er tilgængeligt uden alt for meget besvær, når du får lyst til en løbetur indenfor.

Endelig er der også en vinkel i forhold til teknologien. Hvad kan dens computer? Kan den kommunikeres med via Bluetooth? Det er også spørgsmål, som der skal svares på.

Hvordan vælger du det rette løbebånd?

Der er flere kriterier, du kan lægge ind over dit endelige valg af løbebånd. Du er i hvert fald nødt til at have plads til at have den stående.

Dernæst kan du se på, hvor mange træningsprogrammer, hældningsprocenter og hastigheder løbebåndet kan præstere.

Også sådan noget som støjniveau og stødabsorbering kan have en vis betydning. I forhold til båndets teknologiske niveau, må du også afgøre, om det er en vigtig faktor for dig.

Under alle omstændigheder vil et løbebånd forholdsvis let kunne bringe dig i bedre form, hvis du bruger det regelmæssigt. Det er let at bruge, og det er tilgængeligt, når du har det stående derhjemme – så på den måde er et løbebånd svaret på dit ønske om at give dig selv nogle forbedrede træningsforhold.

Konklusion på guidens tre Kettler løbebånd

I forhold til denne guides Kettler løbebånd, så er de alle tre tyske gedigne løbebånd i særdeles god kvalitet, der kan ranglistes således:

 • 1: Kettler Track S4
 • 2: Kettler Track S2
 • 3: Kettler Sprinter 5

Det er et meget tæt løb, da de alle har en høj kvalitet og stor fleksibilitet. Når Kettler Track S4 alligevel ryger ind på en førsteplads, er det, fordi den har flest træningsprogrammer, højeste hældningsprocent, højeste hastighed, højeste maks. brugervægt og mulighed for kommunikation via Bluetooth.

På en tæt andenplads kommer Kettler Track S2. Det gør den, fordi den lige scorer lidt lavere på alle parametre, men stadig er et rigtig godt, fleksibelt og stabilt løbebånd.

På en tæt tredjeplads ligger guidens sidste løbebånd, Kettler Sprinter 5, som stadig er et super godt løbebånd. Da det ikke kan kommunikere via Bluetooth og scorer lidt lavere på værdierne, ender den dog på en tredjeplads.