Bedste Spinningcykel: Se top 4 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde spinningcykel. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle spinningcykel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Intenza 550GC Spinningcykel

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Fitnessengros.dk.

Her kan “Intenza 550GC Spinningcykel” fås til 22375,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Intenza har taget følelsen af en udendørs cykletur ind i varmen med Spin Bike i 550-serien. Med fokus på design, komfort og funktionalitet, har Intenza udviklet en motionscykel, der giver en autentisk brugeroplevelse af udendørs cykling til bruge…

Se hos Fitnessengros.dk ❯❯

2: Powerme Saddel til spinningcykel

  • Dagens pris: 249,- kr.
  • Fundet hos Moreland

Anden anbefaling har vi fundet hos Moreland, hvor du kan købe Powerme Saddel til spinningcykel til kun 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her kan du købe en ny saddel til din spinningcykel. Der medfølger en saddel hvis du køber spinningscyklen, dette er blot en mulighed for at købe sadlen som en løs reservedel, hvis den oprindelige er gået i stykker eller bortkommet. Sadlen passer til 800…

Se hos Moreland ❯❯

3: Powerme Spinningcykel 127x51x112

  • Dagens pris: 1999,- kr.
  • Fundet hos Moreland

Næste anbefaling er “Powerme Spinningcykel 127x51x112”.

Dagens bedste tilbud på “Powerme Spinningcykel 127x51x112” har vi fundet hos Moreland hvor prisen lige nu er 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få den ultimative fitnessoplevelse hjemme med denne lækre spinningcykel. Spinningscyklen er et super godt alternativ eller supplement til landevejsraceren eller mountainbikemotionisten.
Samtidig med er spinning en meget effektiv træningsform, som både g…

Se hos Moreland ❯❯

4: Powerme Spinningcykel 120x55x120

  • Dagens pris: 2999,- kr.
  • Fundet hos Moreland

Sidste produkt på vores liste er Powerme Spinningcykel 120x55x120 som vi har fundet til 2999,- hos Moreland.

Forhandlerens beskrivelse:
Få den ultimative fitnessoplevelse i hjemmet med denne lækre spinningcykel. Med en spinningcykel i hjemmet undgår du at skulle i fitnesscenteret, og du kan træne, lige når det passer ind i din planlægning.
Spinningcyklen er et super godt alternativ elle…

Se hos Moreland ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste spinningcykel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse spinningcykel:

Dyreste Spinningcykel på listen er Intenza 550GC Spinningcykel fra Fitnessengros.dk med en pris på 22375.00. Billigste udvalgte Spinningcykel er Powerme Fjeder til spinningcykel som du kan købe for 29.00 hos Moreland. Forskellen på de to priser er 22346 kr. – de 4 Spinningcykel vi har fundet koster i gennemsnit 66689.15 kr.
Ovenstående Spinningcykel data og priser er hentet fra 8 butikker (Fitnessengros.dk, Moreland, Coop.dk, Abilica Online, Fitnessshoppen.dk, Apuls.dk, Hjemmets, Bazta.com). Alle Spinningcykel tilbud er opdateret i dag 04-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spinningcykel guides:

Fandt du ikke det rigtige Spinningcykel blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spinningcykel: