Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Restitution » Massageudstyr » Massagemåtte

Bedste Massagemåtte: Se top 5

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde massagemåtter. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på massagemåtter | ✅ Massagemåtte-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 5 bedste massagemåtter

Her kan du se hele vores liste over de bedste massagemåtter som du kan finde lige nu.

De 5 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Elektrisk massagemåtte blød og polstret 171 x 57 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “Elektrisk massagemåtte blød og polstret 171 x 57 cm” fås til 699,- kr.

 • Elektrisk massagemåtte med 10 vibrationsmotorer
 • 4 zoner til nakke/skuldre, ryg, lænd og ben
 • 2 separate varmezoner i ryggen
 • Let at bruge med 5 programmer
 • Blød overflade på 171 x 57 cm

Den elektriske massagemåtte blød og polstret 171 x 57 cm er en af de bedste måder at slappe af og lindre spændinger i kroppen efter en lang dag på arbejde eller træning. Denne massagemåtte er af høj kvalitet og har hele 10 vibrationsmotorer, der er fordelt over 4 zoner til henholdsvis nakke/skuldre, ryg, lænd og ben.

Du kan selv vælge, om du vil have en fuld helkrops massage eller blot aktivere de 4 zoner enkeltvis efter behov. De 2 separate varmezoner i ryggen giver ekstra velvære. Denne massagemåtte kan bruges på langs i sofaen, sengen eller direkte på gulvet og er forsynet med stropper på bagsiden, så du også kan fastgøre den til en lænestol.

Det er nemt at bruge massagemåtten – tilslut den til en stikkontakt, tryk på on/off og så er du igang. Vælg ét af de 5 programmer, vælg intensitet, aktiver varmen og de 4 kropszoner alt efter behov og ønsker. Massagemåtten har 3 intensitetsniveauer og slukker automatisk efter 15 minutter.

Den ekstra bløde overflade gør brugen af massagemåtten endnu mere behagelig. Måtten måler 171 x 57 x 5,5 cm og kan endda foldes sammen for nem opbevaring.

Med denne elektriske massagemåtte kan du opleve en afslappende fornemmelse i hele kroppen samt et boost af fornyet energi efter bare 15 minutter på massagemåtten. Den løsner spændinger og infiltrationer, afspænder kroppen og mindsker stivhed og ømme muskler.

Den elektriske massagemåtte blød og polstret 171 x 57 cm er en investering i dit velvære og en fantastisk måde at forkæle dig selv på.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: Abilica MassageMat massagemåtte

Anden anbefaling har vi fundet hos Abilica Online, hvor du kan købe Abilica MassageMat massagemåtte til kun 299,- kr.

 • Populær pigmåtte med 230 pigplader
 • Stimulerer blodomløbet og lindrer spændinger
 • Kan bruges til smerte- og stivhedslindring
 • ABS materiale og 100% bomuldsbetræk
 • Ideel til yoga, pilates og meditation

Abilica MassageMat massagemåtte er en effektiv og populær pigmåtte, der kan hjælpe med at lindre muskelspændinger og stress. Måtten er udstyret med 230 pigplader, der tilsammen har omkring 6000 pigge. Disse pigge stimulerer blodomløbet og giver en behagelig akupressur behandling, der kan løsne spændinger og ømhed i kroppen.

Abilica MassageMat kan bruges til at lindre smerte og stivhed i ryggen, skuldrene, nakken, halebenet, lænden, baglårene og fødderne. Måtten kan også bidrage til at reducere angst og stress, forbedre fordøjelsen og forbedre søvnkvaliteten. Det siges, at fibromyalgi-patienter ofte har positive oplevelser med effekten fra pigmåtten, som derfor nogle gange kaldes for fibromyalgi-måtten. Abilica MassageMat kan også hjælpe med at reducere senebetændelse og gigtsmerter.

Abilica MassageMat massagemåtte er lavet af ABS materiale og er fyldt med skumgummi for optimal komfort. Betrækket er lavet af 100% bomuld, som er behageligt mod huden. Måtten måler 65 x 40 x 2 cm og kan anvendes til yoga-, pilates- eller meditationsøvelser.

Abilica MassageMat massagemåtte er en effektiv og alsidig måtte, der kan hjælpe med at lindre muskelspændinger og stress i kroppen. Måtten er nem at bruge og kan anvendes af alle, der ønsker at få en mere afslappet og smertefri krop.

Se hos Abilica Online ❯❯

3: Massagemåtte m/varmefunktion – 3 massage zoner – fjernbetjening

 • Dagens pris: 249,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 449,-, nu kun 249,-.
  Du sparer 200 kr. / 44 %
 • Fundet hos Satana.dk

Næste anbefaling er “Massagemåtte m/varmefunktion – 3 massage zoner – fjernbetjening”.

Dagens bedste tilbud på “Massagemåtte m/varmefunktion – 3 massage zoner – fjernbetjening” har vi fundet hos Satana.dk hvor prisen lige nu er 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Massagemåtte til kropsmassage, stol / bilsæde Denne fuld-massagemåtte giver dig mulighed for at få noget skøn wellness massage direkte i sofaen eller i bilen når du på farten.
Sæt måtten godt i bilsædet eller spred den ud på din sofa, lænestol eller seng…

Se hos Satana.dk ❯❯

4: MEDISANA MM 825 – massage mat

 • Dagens pris: 595,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Medisana

Produkt nummer 4 på vores “massagemåtte-liste” er MEDISANA MM 825 – massage mat som du lige nu kan købe for 595,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Denne MM 825-massagemåtte fra Medisana vil forbedre dit velvære efter en stressfuld dag.
Massageeffekten er især god til at behandle stramme muskler og udmattet væv.
Fire massagezoner (øvre ryg, nedre ryg, lår, lægge), som kan reguleres separat.
Kombinationen af massage og varme helt ideel til en effektiv og afslappende seance.
Indstillingerne kan nemt justeres ved hjælp af den brugervenlige fjernbetjening Produktmål: 180 x 62 x 10 cm (L x B x H) Strømforsyning: 100 – 240 V Frekvens: 50 / 60 Hz Strømforbrug: 14,4 W Automatisk slukning: Efter omtrent 15 minutter Opbevaringstemperatur: 0 °C – maks.
40 °C Stof: Polyester: 100%…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Zikko Dr. Rock Pad Bian Stone massagemåtte

Sidste produkt på vores liste er Zikko Dr. Rock Pad Bian Stone massagemåtte som vi har fundet til 4999,- hos Mackabler.dk.

Se hos Mackabler.dk ❯❯

Massagemåtter fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 5 bedste massagemåtter på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige massagemåtte til dine behov: