Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Fitnessmaskiner » Løbebånd » Sole Løbebånd

Bedste Sole Løbebånd: Se top 2

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde Sole løbebånd. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Sole løbebånd | ✅ Løbebånd-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Sole løbebånd

Her kan du se hele vores liste over de bedste Sole løbebånd som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Sole F63 Løbebånd

 • Dagens pris: 12900,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 17900,-, nu kun 12900,-.
  Du sparer 5000 kr. / 27 %
 • Fundet hos Abilica Online
 • Mærke: Sole

Vores første anbefaling er “Sole F63 Løbebånd” som lige nu er på tilbud hos Abilica Online.

Her er prisen sat ned med 27 % og kan altså fås for kun 12900,- – en besparelse på 5000 kr.

 • Bluetooth højtalere og tabletholder
 • Testvinder i Pricerunner test
 • Soles Flex dæmpningssystem
 • Lettilgængelige genvejsknapper
 • Foldbar og med transporthjul

Sole F63 løbebånd er en af de bedst sælgende modeller, og den nyeste version har fået endnu flere features. Med bluetooth højtalere, opkobling til app og tabletholder, kan du nu overføre og gemme dine træningsdata til Sole app’en eller kompatible betalings-app’s såsom KinoMap og Zwift.

Sole F63 løbebånd er testvinder i Skandinaviens største test af løbebånd udført af Pricerunner. Det er et kvalitetsprodukt, der er blevet præmieret på flere af deres modeller. Sole F63 er et godt mellemklasse produkt med en stærk 3 HK motor og en løbeflade på 51×152 cm.

Løbebåndet er udstyret med Soles Flex dæmpningssystem, der mindsker belastning med op til 40% på dine led i forhold til asfalt. Dette dæmpningssystem giver også et lavere støjniveau. Løbebåndet har et LCD display, der er let at navigere i, og viser tydeligt information som hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrug og puls.

Med de lettilgængelige genvejsknapper kan du nemt justere hastighed og stigning. Løbebåndet har 6 træningsprogrammer inkl. fedtforbrændingsprogram og cardioprogram. Derudover har det bluetooth højtalere, hvortil du kan tilslutte din smartphone eller tablet for at høre musik under træningen.

Der er en indbygget pulsmodtager for pulsbælte, der medfølger. Den integrerede tabletholder giver mulighed for at du kan blive underholdt under træningen med dine yndlingsserier eller bruge Sole’s egen gratis app til at holde øje med din træning og din progression. Løbebåndet har også en USB ladeport, så du ikke løber tør for strøm undervejs.

Sole F63 løbebånd kan foldes op og har transporthjul, der gør den nem at flytte med. Løbepladen er 21 cm høj. Det er vigtigt at huske at købe en underlagsmåtte i størrelsen 110 x 220.

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app’s eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse. Læs her hvordan du vedligeholder dit løbebånd.

Tekniske data:

– Kontinuerlig effekt: 3 HK

– Max hastighed: 20 km/t

– Vægt: 115 kg

– Maks personvægt: 148 kg

– Løbeplade: 152 x 51 cm

– Længde x bredde x højde: 208 x 89 x 145 cm

– Træningsprogrammer: 10 stk

– Max stigning: 15 %

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Sole F65 Løbebånd

 • Dagens pris: 14900,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 19900,-, nu kun 14900,-.
  Du sparer 5000 kr. / 25 %
 • Fundet hos Abilica Online
 • Mærke: Sole

Sidste produkt på vores liste er Sole F65 Løbebånd som vi har fundet til 14900,- hos Abilica Online.

Forhandlerens beskrivelse:
Sole har et meget fortjent ry for at designe løbebånd af høj kvalitet med de bedste komponenter.
F65 er ingen undtagelse og er et løbebånd med stor ydeevne til en meget gunstig pris. F65 har en kraftfuld 3 HK motor, som kan levere hastigheder op til 20km…

Se hos Abilica Online ❯❯

Andre mærker af løbebånd

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste løbebånd på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige løbebånd til dine behov:

Købsguide til Sole løbebånd

Sole fitness har igennem længere tid været med til at producere nogle af de bedste løbebånd der sælges i Danmark. Her kan du læse mere om nogle af modellerne:

Sole F65

Sole F65 er en opgradering af den populære forgænger, Sole F63, og du får her et løbebånd med en rigtig god ydeevne til en ganske fordelagtig pris.

Producenten af løbebåndet, Sole Fitness, er kendt for at designe løbebånd med markedets bedste komponenter. Du kan dermed være sikker på, at du får et løbebånd i højeste kvalitet, når du vælger et løbebånd fra Sole Fitness.

Dette løbebånd har en meget kraftig motor på hele 3,25 HK, og det betyder blandt andet, at du har mulighed for at løbe helt op til 20 kilometer i timen med en stigning på maks. 15%.

Derudover kommer løbebåndet med 6 foruddefinerede træningsprogrammer, og du har også mulighed for at programmere dit eget program, hvis du foretrækker det.

Samtidig får du også et pladsbesparende løbebånd, hvis du vælger denne model. Løbebåndet kan nemlig klappes sammen, når det ikke er i brug, og du kan nemt flytte rundt på det takket være transporthjulene foran.

Fordele:

 • Stor ydeevne til en god pris
 • personvægt på hele 158 kg.
 • Velegnet til hele familien
 • Mulighed for at sammensætte dig eget program

Ulemper:

 • Når løbebåndet ikke er foldet sammen, fylder det mere end 2 meter i længden, og det kræver godt med plads at have løbebåndet stående fremme

Ting du bør overveje, inden du investerer i et løbebånd

Der findes et rigtigt stort udvalg af løbebånd i forskellige prisklasser, og der er meget stor forskel på kvaliteten af disse løbebånd samt udstyrsniveauer og funktionerne. Inden du investerer i et løbebånd, er der derfor en række ting, som du bør overveje, herunder blandt andet:

 • Hvad du har behov for af funktioner og udstyr
 • Hvor meget plads du har til opbevaring af løbebåndet
 • Hvor meget du vejer – hvert løbebånd har forskellig maks. brugervægt, og det er vigtigt, at denne ikke overskrides
 • Hvor meget du er villig til at betale for løbebåndet.

Uanset hvad kan et løbebånd være en rigtig god investering i din sundhed. Hvis alternativet er, at du ikke kommer ud og træner, så kan det altid betale sig at investere i et løbebånd.

Funktioner og fordele ved Sole F65

Hvis du leder efter et rigtigt godt løbebånd med en kraftig motor, så kan du nedenfor finde alle relevante funktioner og fordele ved at købe et Sole F65 løbebånd.

Teknisk data

Sole F65 har følgende mål (l x b x h): 208x94x145 cm., og det har en stor løbeplade med målene 55×152 cm. Det er et meget robust løbebånd, der kan tåle en brugervægt på maks. 158 kg., og de fleste personer kan derfor have stor glæde af dette løbebånd.

Robustheden i løbebåndet skyldes blandt andet egenvægten på hele 119 kg., men til gengæld kan løbebåndet foldes sammen, når det ikke er i brug. Det er også muligt for alle at flytte rundt på det tunge løbebånd, da der er monteret transporthjul i fronten.

Den maksimale hastighed er på 20 km. i timen, og den maksimale stigning ligger på 15%.

Bliv motiveret af dine egne præstationer

Løbebåndet Sole F65 er udstyret med en stor skærm på hele 7,5 tommer, og her kan du nemt få et hurtigt overblik over alle dine træningsdata både under og efter træningen. På den måde kan du holde dig selv motiveret ved at følge din egen udvikling løbende.

Du kan tilmed gemme dine træningsdata og på den måde holde øje med din egen udvikling via en gratis app, som Sole har udviklet.

Træn som det passer dig

Den store og brugervenlige skærm byder også på 6 forskellige, forud programmerede træningsprogrammer, og du har tilmed mulighed for at lave dit eget træningsprogram, så det passer til dig og dit niveau.

Mulighed for masser af underholdning

Du kan uden problemer høre al din yndlingsmusik via Bluetooth, mens du træner takket være løbebåndets indbyggede højtalere. Musik er dog langt fra den eneste form for underholdning, du kan få, mens du træner på Sole F65.

Løbebåndet er nemlig udstyret med en tabletholder og et USB stik, så du kan oplade din tablet eller smartphone, mens du træner. Du kan dermed både se film, serier eller noget helt tredje, mens du træner på dette løbebånd.

Konklusion – derfor skal du vælge et Sole F65 løbebånd

Vælger du et Sole F65 løbebånd, får du et kraftigt og robust løbebånd, der kan dække ethvert træningsbehov indendørs, når det kommer til enten gang eller løb.

Det er en træningsmaskine, der giver dig de bedste forudsætninger for at motivere dig selv til at yde en ekstra indsats ved din næste træning.

Foretrækker du at blive underholdt, mens du træner, så kan du glæde dig over, at der er rig mulighed for underholdning via smartphone eller tablet takket være den indbyggede tabletholder.

Sole F85

Sole fitness har igennem længere tid været med til at producere nogle af de bedste løbebånd der sælges i Danmark. Sole F85 er ingen undtagelse, vi vil i denne anmeldelse se på hvad det er der gør Sole F85 til et af de bedste løbebånd på det danske marked.

Vi gør meget ud af at kigge på især 3 parametre når vi vurdere et løbebånd. De 3 parametre vi kigger på er løbeflade, motorstørrelse og stabilitet. Så lad os starte med at kigge på hvad Sole F85 har at tilbyde på disse 3 elementer.

Løbeflade

Sole F85 kommer med en god stor løbeflade på 56 * 152 cm. Dette er samme størrelse som du vil finde på de modeller som du sikkert kender fra dit lokale træningscenter. Vi anbefaler altid at man minimum køber en løbebånd med en løbeflade på 50 cm. og allerhelst 56 cm. Det må man sige at Sole F85 opfylder.

Udover den store løbeflade så har Sole F85 løbebåndet også en løbeplade der er støjreducerende og med ekstra støddæmpning. Dette er er til at gøre dit løbe 40 % mere skånsomt for dine led, i forhold til at løbe på asfalt.

Motorstørrelse

Vi anbefaler altid at du køber et løbebånd med en motor på minimum 3 hk. Da det sikre dig mod overbelastning ved høj intensitet eller hvis du er en stor person, da dette kræver ekstra af motoren på dit løbebånd.

Sole F85 kommer med en motor med 4 hk, hvilket igen må siges at opfylde de krav vi mener man bør stille til et godt løbebånd.

Med denne motor har du mulighed for at løbe op til 22 km i timen med en max stigning på 15%.

Stabiliteten

Med en vægt på hele 131 kg. er der tale om et utroligt stabilt løbebånd der sagtens kan holde til høj intensitet og hårde intervaltræninger. Samtidig kan løbebåndet holde til en max personvægt op 150 kg. hvilket igen bare underbygger at løbebåndet er kraftigt og stabilt.

Bluetooth

Sole F85 kommer med bluetooth integration sådan så du nemt kan styre musikken fra din Smartphone eller tablet. Dette giver dig samtidig også mulighed for at få alt din løbe data ned på din enhed så du nemt kan følge med i din progression.

Integreret tabletholder

Det kan lyde som en ligegyldig ting at have på sit løbebånd, men de fleste ender med at blive ret glade for netop denne feature. Det er nemlig super fedt at have sin tablet siddende fast mens man løbe på sit løbebånd, da rigtig mange godt kan lide at se serie eller film mens de løbetræner.

Kan klappes sammen

Det er meget sjældent at de gode løbebånd har mulighed for at blive klappet sammen, men det kan Sole F85 faktisk også. Der sidder 2 transporthjul i fronten af løbebåndet, hvilket gør det forholdsvist nemt at klappe sammen og flytte rundt, efter du er færdig med din løbetræning.

Konklusion

Sole F85 er vores klare favorit på det danske marked lige nu og er efter vores mening alle pengene værd.

FAQ – Mest stillede spørgsmål

Er Sole F85 et af de bedste løbebånd på det danske marked?

Ja, Sole F85 er klart vores favorit blandt løbebånd der kan købes hos danske forhandlere.

Hvor stor løbeflade har Sole F85?

Dette løbebånd fra Sole, har en løbeflade på 56 cm.

Hvad vejer Sole F85

Sole F85 vejer 131 kg. og kan holde til en personvægt på 150 kg.