Bedste Yogataske: Se top 5 (opdateret februar 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde yogataske. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle yogataske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Yogataske, økologisk – Cornflower

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Youryogashop.

Her kan “Yogataske, økologisk – Cornflower” fås til 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Taske til yogamåtte fra Lotuscrafts – Cornflower Yoga taske i 100% økologisk bomuld med broderet OM symbol. Tasken rummer både yogamåtte og yogatøj.  GOTS certificeret. Til yogamåtter op til 65cm. bred og 6mm tyk Vaskes ved 30 grader…

Se hos Youryogashop ❯❯

2: Yogataske, økologisk – Petrol

Anden anbefaling har vi fundet hos Youryogashop, hvor du kan købe Yogataske, økologisk – Petrol til kun 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Taske til yogamåtte fra Lotuscrafts – Petrol Yoga taske i 100% økologisk bomuld med broderet OM symbol. Tasken rummer både yogamåtte og yogatøj.  GOTS certificeret. Til yogamåtter op til 65cm. bred og 6mm tyk Vaskes ved 30 grader…

Se hos Youryogashop ❯❯

3: Yogataske small, økologisk – Anthracit

Næste anbefaling er “Yogataske small, økologisk – Anthracit”.

Dagens bedste tilbud på “Yogataske small, økologisk – Anthracit” har vi fundet hos Youryogashop hvor prisen lige nu er 139,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga taske fra Lotuscrafts – Anthracit Tasken i GOTS certificeret økologisk bomuld passer til en yogamåtte med en lille indvendig lomme med lynlås til din mobil, pung eller nøgler.
Der er ikke plads til andet. Tasken lukkes med snøre og din måtte skal put…

Se hos Youryogashop ❯❯

4: Yogataske PUNE, økologisk – Anthracit

Produkt nummer 4 på vores “yogataske-liste” er Yogataske PUNE, økologisk – Anthracit som du lige nu kan købe for 199,- hos Youryogashop

Forhandlerens beskrivelse:
PUNE yoga taske fra Lotuscrafts – Anthracit 100% økologisk bomuld.
GOTS certificeret. Rummelig taske af kraftig bomuldsstof med plads til både yogamåtten og accessories som blokke, yogabælte m.m. Skulderstrop samt mindre bærestrop i den ene ende.  Lynl…

Se hos Youryogashop ❯❯

5: Yogataske small, økologisk – Royal Blue

Sidste produkt på vores liste er Yogataske small, økologisk – Royal Blue som vi har fundet til 139,- hos Youryogashop.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoga taske fra Lotuscrafts – Royal Blue Tasken i GOTS certificeret økologisk bomuld passer til en yogamåtte med en lille indvendig lomme med lynlås til din mobil, pung eller nøgler.
Der er ikke plads til andet. Tasken lukkes med snøre og din måtte skal pu…

Se hos Youryogashop ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste yogataske i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse yogataske:

Dyreste Yogataske på listen er Kaala Cloud Yogataske (Natur) fra Den Intelligente Krop med en pris på 1249.00. Billigste udvalgte Yogataske er Odin Yoga Taske som du kan købe for 19.00 hos Apuls.dk. Forskellen på de to priser er 1230 kr.
Ovenstående Yogataske data og priser er hentet fra 6 butikker (Youryogashop, Den Intelligente Krop, ChrisBags.dk, Økofamilien, Cykelpartner, Apuls.dk). Alle Yogataske tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Yogataske guides:

Fandt du ikke det rigtige Yogataske blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Yogataske: