Fiskeolie er kendt for sine mange sundhedsfremmende egenskaber, som blandt andet har betydning for hjerte, hjerne og syn. Mange danskere indtager dagligt Omega-3 kosttilskud som en del af en sund og aktiv livsstil.

Når du vælger fiskeolie med ingefær i god kvalitet, får en mild og frisk smag med dit kosttilskud, og du kan samtidig opnå en velfungerende fordøjelse som følge af ingefærens antiinflammatoriske egenskaber.

Pikasol® er en anerkendt produktserie af Omega-3 kosttilskud til hele familien, der tilbyder højkoncentreret fiskeolier i bedste kvalitet.

Pikasol® Fiskeolie & Ingefær – Frisk og højkoncentreret fiskeolie

Når du vil have den bedste fiskeolie med ingefær, skal du vælge de produkter, hvor du får mest værdi for pengene. Dette sikres ved at vælge højkoncentrationsprodukter, der har et indhold på ren fiskeolie på over 70%.

Pikasol Fiskeolie & Ingefær er skabt med samme høje kvalitetsstandarder, som kendetegner resten af produktlinjen hos den danske virksomhed. Pikasol har interne retningslinjer for blandt andet iltningsværdier, friskhed og Omega-3 indhold.

Pikasol hører til under Orkla Care Danmark, der har mere end 30 års erfaring med at fremstille og udvikle Omega-3 produkter. De opdrætter deres egne fisk og har igennem alle årene opkvalificeret fiskenes levevilkår, så du får en fiskeolie af bedste kvalitet.

Orkla Care Danmark laver løbende analyser af deres produkter, så det sikres, at indholdet lever op til forskrifterne. Derudover bliver der udført tests af kosttilskuddene på et uvildigt laboratorium, så du kan være sikker på at få en af de bedste fiskeolier med ingefær, når du vælger Pikasol.

Det er de essentielle Omega3- fedtsyrer EPA og DHA, som bidrager til de mange sundhedsfremmende egenskaber hos fiskeolier.

Hver kapsel i Pikasol produktet indeholder 440mg EPA og DHA samt ekstrakt fra ingefærolie. Afhængig af din livsstil og hvor meget Omega-3 du indtager via din mad, skal en voksen person indtage 1-3 kapsler hver dag.

Særlige fordele ved produktet:

 • Fremstillet hos en virksomhed med mere end 30 års erfaring med udvikling af Omega-3 produkter
 • Produceret med brug af små og sunde fisk
 • Lever op til strenge interne og internationale kvalitetsstandarder
 • Fiskeolie med ingefær der har maksimal friskhed og god smag.

FUTURA Fiskeolie/ingefær – Kvalitetsfiskeolie med E vitamin

FUTURA er kosttilskud, som bygger på viden om naturlige næringsstoffer, der anvendes til blandt andet fiskeolier. Der findes mange forskellige udgaver af fiskeolier med ingefær på det danske marked, og de varierer alle i indhold af DHA og EPA samt i øvrige ingredienser. FUTURA fiskeolie/ingefær er tilsat E vitamin, der beskytter kroppens celler mod såkaldt ”oxidativt stress”. Det er en negativ proces, som betyder, at kroppens celler hurtigere nedbrydes, og at aldringsprocessen går hurtigere. Derudover menes oxidativt stress at være medvirkende til at gøre dig mere sårbar overfor sygdomme og hjertekar relaterede problemer.

Med FUTURA fiskeolie/ingefær kan du opbygge et stærkt immunforsvar, samtidig med at du kan nære din krop med de sundhedsfremmende effekter fra både Omega-3 fedtsyrerne samt ingefæren.

1 kapsel indeholder 440mg EPA og DHA samt 30mg ingefærekstrakt. Ekstrakten er udvundet fra økologisk ingefærrod.

Fiskeolien fra FUTURA er derudover tilsat naturlig antioxidant, så du får en behagelig anvendelse med dit Omega-3 kosttilskud.

Særlige fordele ved produktet:

 • Tilsat Vitamin E der er med til at sænke kroppens aldringsprocesser
 • Indeholder naturlig antioxidant for en neutral smag
 • Produceret hos en veletableret producent af kosttilskud med mange års erfaring
 • Høj friskhed.

Fitness Pharma Omega-3 m. ingefærrod – Billig fiskeolie med neutral smag

Fitness Pharma er navnet på en produktserie af kvalitetskosttilskud fra Natupharma. Natupharma har udviklet kosttilskud siden 1956, og de er kendte for deres holdning til at tilbyde produkter til konkurrencedygtige priser.

Det kan have stor betydning for mange mennesker at kunne købe fiskeolie til budgetvenlige priser, når kosttilskuddet indgår som en fast del af en sund livsstil.

Fitness Pharma Omega-3 fiskeolie med ingefærrod er produceret i forhold til at give dig en behagelig og nem anvendelse. Kapslerne er synkevenlige og smagsneutrale som følge af tilsætningen af naturlig antioxidant i produktet. Dette stof hæmmer den harske bismag af fed fisk samt risikoen for sure opstød.

Kvaliteten hos Fitness Pharma fiskeolien med ingefærrod er sikret ved, at der bruges små og sunde fisk til produktionen. Ansjoser og sardiner er de bedste fisk, der kan anvendes til fremstilling af fiskeolier, da disse kræver minimal rensningsproces.

Du får meget værdi for pengene, når du vælger Fitness Pharma Omega-3 med ingefærrod, da du får hele 180 kapsler i én bøtte. Det er tilstrækkeligt til at dække dit behov for Omega-3 fedtsyrer i op til 6 måneder med en varieret kost.

Særlige fordele ved produktet:

 • Tilsat naturlig antioxidant der hæmmer harsk smag af fisk
 • Budgetvenlig pris
 • Indeholder den optimale mængde DHA og EPA pr. portion (500mg)
 • Stor værdi for pengene (180 kapsler i en bøtte).

Hvorfor skal jeg vælge fiskeolie med ingefær?

De essentielle Omega-3 fedtsyrer i fiskeolier er med til at gøre væggene i dine blodårer elastiske, så hjertet nemt kan pumpe blod rundt i hele kroppen. Derudover bidrager Omega-3 til at opretholde normale hjernefunktioner, hvor fedtsyrerne er vigtige i forhold til vedligeholdelse af cellemembranerne i og omkring hjernen.

Når du vælger fiskeolie med ingefær, kan du kombinere egenskaberne med Omega-3 med ingefærens positive virkning på mave- og tarmsystemet. Ingefær har været brugt som naturmedicin i flere tusinde år, og den er blandt andet anbefalet at gøre brug af, når det handler om at vedligeholde eller genskabe en sund og velfungerende fordøjelse.

Hvilken fiskeolie med ingefær skal jeg vælge?

Der er forskel på vores behov, når det drejer sig om at vælge det rette kosttilskud. Mens nogle mennesker primært går efter pris og mest værdi for pengene, har andre mennesker brug for særlige produkter, der har ekstra egenskaber. Det kan f.eks. være behovet for at beskytte kroppen mod hurtig aldring, hvor det kan være det rette at vælge FUTURA fiskeolie med E vitamin.

Du kan bruge følgende råd, når du vil udvælge dig en fiskeolie med høj kvalitet:

 • Vælg produkt, der er fremstillet med brug af små fisk
 • Vælg produkt der er testet og analyseret i forbindelse med fremstilling
 • Vælg fiskeolie med neutral smag.

Mange mennesker vælger fiskeolier med naturlig aroma eller antioxidant, der skaber en neutral og mild smag. Fed fisk kan skabe sure opstød og en harsk bismag. Når du vælger produkter med danske ingredienslister, kan du nemt se, om du valgt en fiskeolie med ingefær, som ikke giver dig ubehagelig eftersmag.

Hvordan sikrer jeg mig, at fiskeolien er frisk?

”Totoxtal” er en enhed, som bruges til at vurdere fiskeoliers friskhed. Orkla Care Danmark (som blandt andet producerer Pikasol produkterne) er medlem af brancheorganisationen for Omega-3 (”GOED”), som har høje krav til værdierne af totoxtallet hos medlemmernes fiskeolier.

Friskheden hos fiskeolier har betydning for, at du får et velfungerende kosttilskud uden skadelige bivirkninger. 

Produkter, der er tilsat antioxidanter, holder sig generelt friske i længere tid sammenholdt med produkter uden dette tilsætningsstof. Antioxidanter modarbejder iltningsprocesserne i fiskeolien, hvilket betyder, at du kan få glæde af dit kosttilskud i lang tid frem.

Når du vælger fiskeolie med ingefær med mange kapsler i én bøtte, er det vigtigt, at du forholder dig til produktets friskhed. Sørg for at vælge fiskeolier med antioxidant, når kosttilskuddet skal kunne bruges mere end 3 måneder.

Hvordan vurderer jeg fiskeoliernes kvalitet?

Når du skal vurdere, hvor sund din fiskeolie med ingefær er, skal du undersøge, hvilke fisk der er anvendt til produktionen. De bedste produkter er dem, som er fremstillet ved brug af de små fisk såsom sardiner og ansjoser.

De små fisk har i gennemsnit haft en kortere levetid sammenholdt med blandt andet laks og makrel. Dette letter rensningsprocessen, og den korte levetid gør, at de små fisk indeholder en væsentlig lavere mængde af tungmetaller.

Det anbefales at vælge fiskeolier med danske ingredienslister og doseringsvejledninger. Dette giver dig vigtige produktinformationer, som du kan gøre brug af, når du vil sammenligne forskellige fiskeolier med ingefær.

Den bedste kvalitetssikring, du kan få som forbruger, er at vælge fiskeolie med ingefær, der er testet og analyseret i fremstillingsprocessen. Pikasol® Fiskeolie & Ingefær er et kosttilskud, som testes på både interne og eksterne laboratorier.

Konklusion

Konklusionen på vores test:

 1. Pikasol Fiskeolie og Ingefær
 2. FUTURA Fiskeolie/Ingefær
 3. Fitness Pharma Omega-3 m. ingefærrod.

Pikasol Fiskeolie & Ingefær opfylder samtlige krav, der gør den til den bedste fiskeolie med ingefær. Den fremstilles under miljøvenlige forhold, og der føres løbende streng kontrol med produktionen og fiskeoliens indhold af tungmetaller og oliens iltningsniveau. Elementer, som har betydning for din sundhed.

FUTURA Fiskeolie/ingefær har ligeledes en høj friskhed, der er sikret ved tilsætning af naturlig antioxidant. Derudover har FUTURA fiskeolien fået tilsat E vitamin, der stimulerer virkningen af Omega-3 fedtsyrerne, så du får de bedste, sundhedsfremmende effekter med dit kosttilskud.

Fitness Pharma Omega-3 m. ingefær er fiskeolien for dig, som vil have et godt kosttilskud i god kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Selvom du vil have fiskeolie med ingefær til en budgetvenlig pris, behøver du ikke gå på kompromis med kvalitet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *