Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Torskelevertran

Bedste Torskelevertran: Se top 9

(opdateret oktober 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde torskelevertraner. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på torskelevertraner | ✅ Torskelevertran-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 torskelevertraner

Her kan du se de 3 bedste torskelevertraner ud af de 9 torskelevertraner vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 torskelevertraner er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på torskelevertraner | ✅ Torskelevertran-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Torskelevertran m. appelsin

 • Dagens pris: 358,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 479,-, nu kun 358,95.
  Du sparer 120 kr. / 25 %
 • Fundet hos Helsam
 • Mærke: Nordic Naturals

Vores første anbefaling er “Torskelevertran m. appelsin” fra mærket Nordic Naturals.

Produktet er lige nu på tilbud hos Helsam hvor prisen er sat ned fra 479,- til 358,95 – en besparelse på 120 kr. / 25 %

 • Kosttilskud med Omega-3 fedtsyrer
 • Uden ubehagelig fiskeeftersmag
 • Tilsat appelsinolie for smag
 • Bidrager til normal syn og hjernefunktion
 • Certificeret bæredygtigt produkt af Friend of the Sea

Torskelevertran m. appelsin er en form for kosttilskud, der indeholder Omega-3 fedtsyrer fra 100% arktisk torsk (Skrei) fanget ved nord Norge. Fiskeolien er udvundet fra kun leveren og indeholder ingen ubehagelig eftersmag af fisk eller sure opstød. Produktet er tilsat appelsinolie, som giver en dejlig smag og gør det mere behageligt at indtage.

DHA, som er en af de vigtige fedtsyrer i produktet, bidrager til at opretholde et normalt syn samt en normal hjernefunktion. EPA + DHA bidrager til en normal funktion af hjertet. Det anbefales at indtage 250 mg DHA og EPA dagligt for at opnå de gavnlige effekter.

Nordic Naturals fiskeolier er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea, hvilket betyder, at produktet er produceret med respekt for miljøet og bæredygtighed.

Den anbefalede daglige dosis for voksne er 5 ml (1 barneske). Produktet bør ikke træde i stedet for en varieret kost, og den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Produktet bør opbevares i køleskab efter åbning og holdbar i 3 måneder.

Ingredienserne i produktet inkluderer TORSKElevertran, antioxidant (d-alfa tocoferol), appelsinolie og rosmarin ekstrakt. Produktet indeholder allergener fra fisk.

Torskelevertran m. appelsin er et kosttilskud, der kan hjælpe med at opretholde en sund krop og en normal kropslig funktion. Det er velegnet til dem, der ønsker at tilføje Omega-3 fedtsyrer til deres kost på en nem og bekvem måde.

Se hos Helsam ❯❯

2: Bornholms Omega-3, Islandsk Torskelevertran (240 ml)

 • Dagens pris: 69,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 141,-, nu kun 69,-.
  Du sparer 72 kr. / 51 %
 • Fundet hos Viivaa.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Viivaa.dk, hvor du kan købe Bornholms Omega-3, Islandsk Torskelevertran (240 ml) til kun 69,- kr.

Se hos Viivaa.dk ❯❯

3: Torskelevertran med appelsinsmag 237 ml fra Nordic Naturals

 • Dagens pris: 219,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 279,-, nu kun 219,-.
  Du sparer 60 kr. / 21 %
 • Fundet hos Helsehelse.dk
 • Mærke: Nordic Naturals

Næste anbefaling er “Torskelevertran med appelsinsmag 237 ml fra Nordic Naturals”.

Dagens bedste tilbud på “Torskelevertran med appelsinsmag 237 ml fra Nordic Naturals” har vi fundet hos Helsehelse.dk hvor prisen lige nu er 219,- kr.

Se hos Helsehelse.dk ❯❯

4: Torskelevertran+D m.citrussmag

 • Dagens pris: 247,20 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 299,-, nu kun 247,20.
  Du sparer 51 kr. / 17 %
 • Fundet hos Helsegrossisten.dk
 • Mærke: Nordic Naturals

Produkt nummer 4 på vores “torskelevertran-liste” er Torskelevertran+D m.citrussmag som du lige nu kan købe for 247,20 hos Helsegrossisten.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Torskelevertran med citrussmag Nordic Naturals Torskelevertran D m.citrus Cod liver oil (237 ml) er bæredygtig levertran fra Norge, som er levertran af højeste kvalitet.
Denne levertran indeholder 1060 mg total omega-3 fra vil arktisk torsk. Denne levert…

Se hos Helsegrossisten.dk ❯❯

7: Islandsk tran Omega 3

 • Dagens pris: 127,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 141,-, nu kun 127,-.
  Du sparer 14 kr. / 9 %
 • Fundet hos Helsegrossisten.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Islandsk tran har endvidere et højt, naturligt indhold af omega-3 fedtsyrer.
EPA og DHA bidrager til normal hjertefunktion ved dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.
DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion*, og både vitamin A og DHA bidrag…

Se hos Helsegrossisten.dk ❯❯

9: Torskelevertran norsk

Sidste produkt på vores liste er Torskelevertran norsk som vi har fundet til 92,- hos Helsegrossisten.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Solgar Norsk Torskelevertran er indkapslet i bløde softgel kapsler som er nemme at sluge.
Torskelevertran er en fiskeleverolie, der indeholder vitamin A og vitamin D.
A-vitamin hjælper kroppen til vedligeholdelse af syn, hud, slimhinder og til vedligehold…

Se hos Helsegrossisten.dk ❯❯

Torskelevertraner fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 9 bedste torskelevertraner på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige torskelevertran til dine behov:

Købsguide til torskelevertraner

Torskelevertran er et kosttilskud med mange gavnlige effekter for kroppen. Eksempelvis er det smækfyldt med Omega-3 fedtsyrer, der er kendt for at sænke blodtrykket og gavne hjerne- samt hjertefunktionen. Torskelevertran findes både som væske og i flydende form, så hele familien kan være med og nyde godt af dets gavnlige virkning på helbredet.

Torskelevertran udvindes ganske enkelt ved, at leveren fra torsk, kuller eller enkelte bestemte hajarter presses. Den olie, dette pres resulterer i, kaldes levertran eller torskelevertran. I flere årtier er det blevet set som et essentielt kosttilskud – og med god grund!

Ofte stillede spørgsmål omkring torskelevertran

1

Hvad gør torskelevertran?

Torskelevertran består af flere forskellige letfordøjelige fedtstoffer, eksempelvis Omega-3. Torskelevertran indeholder blandt andet masser af Omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA. Begge disse bidrager til en normal hjertefunktion og DHA hjælper også til at opretholde en normal hjernefunktion. Altså får to af kroppens måske allervigtigste organer en hjælpende hånd, når du indtager torskelevertran.

Torskelevertran har ligeledes et højt niveau af A- og D-vitamin samt jod, fosfor og E-vitamin. Langt de fleste tager dog torskelevertran for den store mængde Omega-3. Dette skyldes i høj grad, at Omega-3 er vigtigt for opbyggelsen og vedligeholdelsen af cellemembranerne. Derudover har det dog også mange andre fordele. Blandt andet modvirker Omega-3 dårligt kredsløb, højt blodtryk, åreforkalkning samt smerte fra ømme led. Derudover mindsker det også risikoen for blodpropper i hjertet, Alzheimers, depression og kræft.

2

Hvilke former for torskelevertran findes der?

Du kan tage torskelevertran både som væske og som piller. Flydende torskelevertran er et godt alternativ, hvis man har svært ved at sluge piller. Omvendt kan det være, at man ikke bryder sig om smagen af torskelevertran og i så fald er det oplagt at tage det i pilleform.

3

Hvordan tager man torskelevertran?

Hvis man tager sin torskelevertran i pilleform, er det nok bare at gøre dette med et glas vand. Det er ikke nødvendigt at tage dem med et måltid. Det samme gælder for den flydende form. Den normale dosering af flydende levertran er 5-10 ml dagligt, afhængigt af produktet. Forskellige fabrikater kan angive lidt varierende mængder. Derfor skal man altid læse på indpakningen – også ved torskelevertran i pilleform. Desuden gælder der som regel specielle anbefalinger for børn.

Ved to skefulde levertran opnås det niveau af A-vitamin, man skal have dagligt. Dette skal du være opmærksom på, hvis du samtidig tager eksempelvis multivitaminpiller eller andre kosttilskud. Alle kan tage torskelevertran, så længe den maksimale daglige dosis ikke overskrides. Dog bør gravide undgå det, da for meget A-vitamin kan føre til fosterskader.

4

Hvilke bivirkninger er der ved torskelevertran?

Generelt er der ingen bivirkninger ved torskelevertran i sig selv. Problemet opstår først, når du indtager for meget af det. For meget A-vitamin kan nemlig udtørre din hud, medføre hårtab samt forstyrre både lever og milt. For meget D-vitamin kan derimod give problemer med fordøjelsen og påvirke både dit nervesystem og din muskulatur.

Der findes derfor også produkter renset for A- og D-vitamin. Er du i tvivl om, hvorvidt du overskrider den anbefalede dosis, så konsulter din læge.