Kilberry producere løbebånd i den helt billige ende af prisskalaen, desværre er kvaliteten også derefter. Kilberry sælges primært i store danske kæder som Harald nyborg. Vi vil i denne artikel komme ind på, hvilke modeller fra Kilberry der kan give mening at købe.

OBS: Kilberry løbebånd bliver ikke længere solgt hos danske forhandlere.

Som altid når du vælger løbebånd skal du sikre dig de 3 vigtigste ting er i orden. 

Nr.1 – Løbefladen

Løbeflade er størrelsen af selve båndet som du løber på, det er vigtigt dette har en god stor størrelse. Det kan nemlig blive ret surt at løbe på et løbebånd, hvor du konstant skal sørge for ikke at løbe inden for en bestemt afstand. Dette er med til at fjerne dit fokus, som ellers skulle være på at holde din vejrtrækning og nå dit mål. Vi anbefaler altid at man hvis det er muligt køber et løbebånd med en løbeflade på 56 cm. Det er samme størrelse som du kender det fra dit lokale træningscenter. 

Nr.2 Motorstørrelse

En fornuftig størrelse motor er vigtigt når du vælger løbebånd, det er lige meget om det er et kilberry løbebånd eller et andet mærke. Grunden til dette er at hvis du vælger en for lille motor (Under 3 hk.) så vil der være større chance for at den overbelastes. Overbelastningen sker ofte hvis du er en stor person, løber intervalløb eller løber med en fart på mere end 10 km. i timen. 

Nr.3 Stabilitet og vægt

Et løbebånd er bare sjovere at løbe på hvis det ikke står og gynger når mens du løber til. Derfor anbefaler vi altid at du sørge for at din løbebånd har en vis vægt, da det selvfølgelig er med til at stabilisere løbebåndet også under hård træning. Jo tungere du selv er, jo tungere bør dit løbebånd også være. 

FAQ – Mest stillede spørgsmål

?Er et kilberry løbebånd et godt løbebånd.

Efter vores mening er der mange bedre alternativer.

?Hvad koster et Kilberry løbebånd?

Et Kilberry løbebånd koster fra 3.000 kr. op til 12.000 kr.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *