Dette indhold er sponsoreret

Det kan være svært at komme i gang med træningen. Særligt hvis du bor langt fra fitnesscenteret, kan det blive en nem undskyldning til at blive på sofaen. Ved at lave dit eget homegym, bliver det lettere at komme i gang, for du kan tilpasse træningen til din hverdag. Hjemmetræning kan sagtens være effektivt med relativt få redskaber, så længe du vælger nogle, der er alsidige og som kan træne hele eller det meste af kroppen. Du får tre gode bud på sådanne redskaber her.

Slyngetræner

En slyngetræner består egentlig bare af to lange stropper, hvor der er håndtag i den ene ende, mens den anden ende kan spændes fast, for eksempel i loftet. Det er et godt redskab til hjemmetræningen, fordi den er effektiv og derudover ikke fylder særlig meget, så den er nem at pakke væk. Du kan endda uden problemer tage den med på ferie, så du ikke misser din træning. Med en slyngetræner kan du træne alle kroppens muskelgrupper, fordi den kan bruges til så mange forskellige øvelser. Derudover styrker du din koordination og balance, når du træner med slyngetræneren. Et så alsidigt og effektivt træningsredskaber er essentielt i et godt home fitness, og derudover fås slyngetræneren relativt billigt, så alle kan være med.

Håndvægte

Et andet alsidigt træningsredskab, som kan træne hele kroppen, og som ikke fylder meget, er selvfølgelig håndvægtene. Håndvægte er en god måde at komme i gang med hjemmetræningen på, for de fåes til alle niveauer og til alle budgetter. Små håndvægte kan let pakkes væk, når du ikke bruges dem. Er du bare lidt øvet, kan du købe justerbare håndvægte, så du kan tilpasse din vægt til de enkelte øvelser, du laver, og til dit niveau i takt med, at det bliver bedre. 

Træningselastikker

Træningselastikker er en effektiv og skånsom måde at træne hele sin krop på, og så fylder de heller ikke specielt meget, hvilket gør dem perfekte til hjemmetræningen eller til at tage med på ferien. Med deres skånsomme træning er elastikkerne særligt velegnede til nybegyndere, for du kan ellers let komme til at overbelaste dig selv, når du starter med at træne. De er af denne grund også gode til genoptræning. Overvej også et par elastikker på dit kontor. Døjer du med ondt i ryggen, fordi du kun sidder ned på dit arbejde, så kan træning med elastikker i selv meget kort tid dagligt nemlig hjælpe på smerterne. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *