Bedste Træningsbænk: Se top 5 (opdateret februar 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde træningsbænk. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle træningsbænk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Inspire FID træningsbænk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Abilica Online.

Her kan “Inspire FID træningsbænk” fås til 2995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
FID træningsbænken fra Inspire er kraftigt konstrueret og har mange indstillingsmuligheder, så du kan finde den helt rigtige position til dine træningsøvelser.Træningsbænken er nem at flytte rundt med grundet transporthjulene foran på bænken.Med Inspire F…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Inspire foldbar træningsbænk Inspire Folding FLB2

Anden anbefaling har vi fundet hos Abilica Online, hvor du kan købe Inspire foldbar træningsbænk Inspire Folding FLB2 til kun 2495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Inspire Folding FLB2 træningsbænk har 5 positioner og er meget let at anvende.
Valgmulighederne giver mulighed for at kunne lave en god variation af øvelser.Den er perfekt til dig som ikke har meget plads til træningsudstyret, da den nemt kan foldes samme…

Se hos Abilica Online ❯❯

3: Iron Gym Irongym Justerbar Træningsbænk

Næste anbefaling er “Iron Gym Irongym Justerbar Træningsbænk”.

Dagens bedste tilbud på “Iron Gym Irongym Justerbar Træningsbænk” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 2499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart justerbar træningsbænk fra Iron Gym. Træningsbænken har justerbar ryglæn og curl pult, så du kan træne 4 forskellige muskelgrupper.
Perfekt til hjemmetræning.
Træningsbænken fra Iron Gym kan holde til en maks.
vægt på op til 250 kg og maks.
vægt på…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: TITAN Flad Træningsbænk

Produkt nummer 4 på vores “træningsbænk-liste” er TITAN Flad Træningsbænk som du lige nu kan købe for 1229,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
TITAN LIFE Basic Flad Træningsbænk er en flad og stabil træningsbænk på 17 kg., der kan modstå en belastning på op til 300 kg.
Den kan bruges med en masse forskelligt træningsudstyr og er velegnet til en lang række øvelser, som f.eks.
bænkpres, maveøvelse…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Inotec Free Weight Line Military Press Træningsbænk

  • Dagens pris: 3995,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 10625,-, nu kun 3995,-.
    Du sparer 6630 kr. / 62 %
  • Fundet hos Fitnessengros.dk

Sidste produkt på vores liste er Inotec Free Weight Line Military Press Træningsbænk som vi har fundet til 3995,- hos Fitnessengros.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Inotec Free Weight Line Military Press TræningsbænkSpecifikationer:Flere forskellige rack-positioner som tilgodeser alle slags højder.High Density gummibelagt spotter-stativ giver holdbarhed og sikkerhed….

Se hos Fitnessengros.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste træningsbænk i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse træningsbænk:

Dyreste Træningsbænk på listen er Throwdown FXD Træningsbænk fra Fitnessengros.dk med en pris på 40500.00. Billigste udvalgte Træningsbænk er Crossmaxx Vægophæng til Træningsbænk som du kan købe for 335.75 hos Fitnessengros.dk. Forskellen på de to priser er 40164.25 kr.
Ovenstående Træningsbænk data og priser er hentet fra 8 butikker (Abilica Online, Proshop.dk, Fitnessengros.dk, Fitnessshoppen.dk, Plusshop.dk, Satana.dk, VidaXL DK, Apuls.dk). Alle Træningsbænk tilbud er opdateret i dag 08-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Træningsbænk guides:

Fandt du ikke det rigtige Træningsbænk blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Træningsbænk: