Løbebånd tilbud

Et løbebånd kan være en dyr investering, derfor kan det være en rigtig god ide at finde en kvalitets løbebånd på tilbud. Men hvad skal man kigge efter og er alle tilbud lige gode? I denne artikel går vi alle de vigtige ting igennem du skal overveje når du købe en løbebånd på tilbud. 

Husk at du altid kan læse vores store løbebånds guide her.

Ligesom når du køber et løbebånd der ikke er på tilbud er der 3 vigtige ting du bør være opmærksom på inden du køber. 

 • Masterfit TP100
  Masterfit TP100
  Masterfit TP100 et løbebånd der passer til både lejligheder og til et hus. Dette løbebånd er utroligt komfortabelt.   Masterfit TP100 har en solid fart på hele 18 km og har hele 15 forskellige stigningsniveauer, som du kan benytte dig af under din træning. Foruden de 15 forskellige programmer inden for stigningsniveauer, har du hele 12 indstillet programmer, og 3 du selv kan indstille.  Dertil er der mulighed for, at afprøve 15% i stigning mens du træner. På selve displayet finder du information omkring distance, kalorier, puls og din stigning på det nuværende løb. Udover displayet er der os pulsmåler og finde på de forskellige håndtag, som kan bruges sammen med pulsprogrammet. Derudover er der mulighed for, at du kan tilslutte din mobiltelefon eller din mp3 afspiller så du kan lytte til din musik via det indbyggede lydsystem når du træner. Det anbefaledes at max vægt på selve båndet ikke overstiger 125 kg. Selve løbebåndet har en egenvægt på 84 kilo og selve løbepladen måler 50x140 cm.   Hvis du bor i lejlighed og ikke har meget plads er dette klart et løbebånd du skal investere i, du har nemlig mulighed for at rulle det op når du er færdig med dagens træning pas. Derudover er dette løbehjul utroligt godt og meget solidt, og klart et køb som alle der løbetræner burde investere i.
  • 15 forskellige programmer
  • Max vægt 125
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -35%6.495 0 6.495 Læs mere

 • Masterfit TP900
  Masterfit TP900
  Masterfit TP900 er et utroligt kraftigt løbebånd, hvor du virkeligt har mulighed for at bruge meget tid på dine træningspas. Masterfit TP900 har en utrolig 2,5 HK AC motor indbygget, hvilket gør det t. il et utroligt kraftigt løbebånd på markedet. Du vil kunne opnå en hastighed på 22 km/t og selve løbearealet er på 60 x154 cm. Udover de 22 km/t har du os mulighed for, at øge din stigningsprocent på selve løbebåndet, så du kan forbrænde endnu flere kalorier samt gøre din træning mere udmattende. Masterfit TP900 er løbebåndet til dem der løbetræner mere end en gang om ugen, her er der tale om et løbebånd, der enten kan bruges af flere bruger eller blot en løber der træner flere træningspas om ugen. På selve Masterfit TP900 findes der hele 22 forskellige programmer som du kan fornøje dig med under din træning. Du vil derud kunne finde små genvejstaster på selve løbebåndet, der gør det utroligt nemt for dig og bruge det til at lave intervaller eller blot komme hurtigt op i stigningsgraden. På den flotte LED Skræm, kan du se ting som tider, hastighed, distance, klireforbrænding, og din puls. Alle dette giver dig det bedste indblik i hvordan din træning forløber. Det anbefaledes at, personvægten ikke overstiger 180 kg. Selve løbepladen på løbebåndet måler 56x157 cm. Som en lille bonus funktion har du mulighed for at tilslutte din telefon eller tablet, så du kan blive underholdt under din løbetur. Så er du til en topfart på 22 km/t og et løbebånd der er af god holdbar kvalitet så er Masterfit TP900 bestemt et løbebånd du skal anskaffe dig, især hvis du er til det meget enkelte løbebånd.
  • Max vægt 180 kg.
  • 22 forskellige programmer
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abillicaonline.dk -25%14.900 0 14.900 Læs mere

 • ODIN T8
  ODIN T8
  Odin T8 anses for at være markedets bedste løbebånd til prisen. Løbebåndet er designet til dig, der gerne vil have et solidt løbebånd, med mange funktioner - ikke mindst, tilslutning af en tablet eller telefon (iPad & Android). Løbebåndet har en stærk motor med en peak styrke på 5hk og den kan løbe op til 20km/t, hvilket er mere end rigeligt, til enhver løber.
  • Løbeflade på 140 cm
  • Max personvægt - 150 kg.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Apuls.dk 14000 0 14000 Læs mere

Motorstørrelse 

Når du vælger en motorstørrelse skal du selvfølgelig vælge efter dit behov. Det vil sige at hvis du skal bruge til dit løbebånd til høj intensitets træning eller du har en høj vægt, så er det en god ide at vælge en stor motor. 

Hvis ikke dette er tilfældet kan du sagtens nøjes med en mindre motor. Vi anbefaler dog aldrig du vælger en motor der er mindre en 3 heste, da den meget hurtigt kan blive overbelastet og på den måde gå i stykker. En lille motor bliver hurtigt overbelastet hvis der er flere brugere som bruger løbebåndet, hvis man løber interval løb eller kommer op og løbe over 10 km. i timen. 

Løbeflade

Her er det vigtigt at du føler dig tilpas på båndet. Rigtig mange der køber et løbebånd er vant til de løbebånd de kender i forvejen fra deres fitnesscenter og dette er ofte nogle gode lange brede bånd. Det er langt fra alle løbebånd som har så brede bånd. Skal du have et løbebånd der har en løbeflade på 56 cm. En bred løbeflade er især vigtigt til hvis du ønsker at træne i høj fart, dette skyldes at teknikken ofte ændre sig jo højere fart man har. 

Vægt og stabilitet

Dette afhænger af din personlige vægt og / eller hvilke former for løbetræning du ønsker at dyrke. Jo større du er, jo kraftigere bånd skal du bruge. Jo hurtigere du ønsker at løbe, jo kraftigere skal dit løbebånd være. 

?Hvad skal du kigge efter når du køber et løbebånd på tilbud?

Husk altid at sørg for at løbeflade, motorstørrelse og stabilitet er i orden.

?Hvem har de bedste tilbud på løbebånd?

De bedste tilbud finder du hos de forhandlere der i forvejen sælger kvalitets løbebånd. Da det ikke giver mening at købe et dårligt løbebånd på tilbud.