Et løbebånd kan være en dyr investering, derfor kan det være en rigtig god ide at finde en kvalitets løbebånd på tilbud. Men hvad skal man kigge efter og er alle tilbud lige gode? I denne artikel går vi alle de vigtige ting igennem du skal overveje når du købe en løbebånd på tilbud. 

Husk at du altid kan læse vores store løbebånds guide her.

Ligesom når du køber et løbebånd der ikke er på tilbud er der 3 vigtige ting du bør være opmærksom på inden du køber. 

[post_product id=158904]
[post_product id=158906]
[post_product id=170448]

Motorstørrelse 

Når du vælger en motorstørrelse skal du selvfølgelig vælge efter dit behov. Det vil sige at hvis du skal bruge til dit løbebånd til høj intensitets træning eller du har en høj vægt, så er det en god ide at vælge en stor motor. 

Hvis ikke dette er tilfældet kan du sagtens nøjes med en mindre motor. Vi anbefaler dog aldrig du vælger en motor der er mindre en 3 heste, da den meget hurtigt kan blive overbelastet og på den måde gå i stykker. En lille motor bliver hurtigt overbelastet hvis der er flere brugere som bruger løbebåndet, hvis man løber interval løb eller kommer op og løbe over 10 km. i timen. 

Løbeflade

Her er det vigtigt at du føler dig tilpas på båndet. Rigtig mange der køber et løbebånd er vant til de løbebånd de kender i forvejen fra deres fitnesscenter og dette er ofte nogle gode lange brede bånd. Det er langt fra alle løbebånd som har så brede bånd. Skal du have et løbebånd der har en løbeflade på 56 cm. En bred løbeflade er især vigtigt til hvis du ønsker at træne i høj fart, dette skyldes at teknikken ofte ændre sig jo højere fart man har. 

Vægt og stabilitet

Dette afhænger af din personlige vægt og / eller hvilke former for løbetræning du ønsker at dyrke. Jo større du er, jo kraftigere bånd skal du bruge. Jo hurtigere du ønsker at løbe, jo kraftigere skal dit løbebånd være. 

?Hvad skal du kigge efter når du køber et løbebånd på tilbud?

Husk altid at sørg for at løbeflade, motorstørrelse og stabilitet er i orden.

?Hvem har de bedste tilbud på løbebånd?

De bedste tilbud finder du hos de forhandlere der i forvejen sælger kvalitets løbebånd. Da det ikke giver mening at købe et dårligt løbebånd på tilbud.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *