Et løbebånd uden motor lyder umiddelbart som en billig eller dårlig løsning. Men virkelighed er faktisk en helt anden. Nogle af de meste avancerede løbebånd bliver lavet uden motor. I denne artikel vil vi forklare hvorfor de er så smarte og vise nogle af de bedste løbebånd uden motor der kan købes i Danmark. 

Husk at du kan læse vores store guide om køb af løbebånd på denne side.

[post_product id=170714]
[post_product id=170712]

Du bestemmer selv hastigheden med dit løb

Når du træner på et løbebånd uden motor, så afgøre din intensitet hvor hurtigt båndet bevæger sig. Dette er med til at give en utrolig naturlig fornemmelse mens du løber. Du sænker eller øger farten, ligesom du ville gøre hvis du løber i naturen. Så det som rent faktisk sker, er at du trækket løbebånd rundt med dine fødder mens du løber. 

Buet løbebånd – Forfodsløbebånd 

En del af de nye løbebånd uden motor kommer med et buet løbebånd også kaldet forfodsløbebånd. Den store fordel ved dette er du markant mindsker chancen for overbelastning i led og skader når du løber. Disse løbebånd er designet til kortere træninger med høj intensitet også kaldet HIIT træning. 

Det er dog ikke kun HIIT træning som er muligt på buet løbebånd, de kan også sagtens bruge til gåture m.m. Men da det er et løbebånd uden motor, så har du ikke mulighed for at lave stigning. Det kan også være hårdt at gå, hvis du ikke er godt gående i forvejen. Til dette formål anbefaler vi i stedet at du vælger et almindeligt løbebånd med motor. 

Fordele ved et buet løbebånd

En af de store fordele ved et buet løbebånd er at de kræver minimal vedligeholdelse, da de er bygget noget kraftigere og uden en motor der kan gå i stykker eller skal opdateres.  

Stadig computer tilknyttet

Du får stadig alle de mange data, som du ellers kender fra et løbebånd med motor. Dette er eksempelvis hastighed, længde, kalorier forbrændt osv.

FAQ – Mest stillede spørgsmål

?Hvordan fungere et løbebånd uden motor?

Et løbebånd uden motor fungere på den måde, at du selv skubber båndet rundt med din fødder. Hvilket gør det meget nemt at regulere farten på båndet.

?Er et løbebånd uden motor dyrt?

De fleste løbebånd uden motor, koster mere end ”almindelige” løbebånd.

?Hvad er fordelene ved et løbebånd uden motor?

Den store fordel er at du regulere farten med din egen intensitet på båndet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *