Løbebånd uden motor

Et løbebånd uden motor lyder umiddelbart som en billig eller dårlig løsning. Men virkelighed er faktisk en helt anden. Nogle af de meste avancerede løbebånd bliver lavet uden motor. I denne artikel vil vi forklare hvorfor de er så smarte og vise nogle af de bedste løbebånd uden motor der kan købes i Danmark. 

Husk at du kan læse vores store guide om køb af løbebånd på denne side.

 • DraxFit+ Curved
  DraxFit+ Curved
  Drax har haft store succes med deres SpeedFit løbebånd, og har nu vidredviklet på konceptet og løbebåndet - derfor kan vi nu tilbyde vores kunder det nye DraxFit+ Løbebånd. Med DraxFit+ Løbebåndet styrer du helt selv din hastighed igennem din træning. Løbebåndet er uden motor og du 'trækker' derfor selv løbebæltet rundt i den hastighed du ønsker. En stor fordel ved forfodsløb er også, at det mindsker overbelastning på led, og risikoen for skader kan mindskes. DraxFit+ er designet til, at du kan nøjes med kortere træninger, og stadig opnå en høj effektivitet samt forbrænding. Hvorfor vælge DraxFit+ Løbebåndet: - Minimal vedligehold - Ingen max hastighed - Skal ikke tilsluttes strøm - Det mest naturlige alternativ til udendørs løb - Stødabsorberende løbeflade - Ideel til intervaltræning Forrest på båndet sidder en computer, som viser dine vigtigste data under løb. Her kan du se din hastighed, distance, tid og kalorier. Du har også mulighed for at tilkoble trådløst pulsbælte (tilkøb).
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilicaonline.dk -10%35995 0 35995 Læs mere

  • InSPORTline - Hill Pro
   InSPORTline - Hill Pro
   InSPORTline Hill Pro løbebpndet er et professionel, motorløst løbebånd, der er egnet til kommerciel brug såvel som hjemmebrug. De to tunge svinghjul, på hele 15kg. hver, samt den særdeles robuste ramme, sikreren jævn og optimal kørsel af løbebåndet. Før træningens start kan brugeren justere løbebåndets hældning til 4 forskellige positioner (8 °, 9 °, 11 °, 13 °). Løbebåndet inSPORTline Hill Pro giver en yderst optimal platform til intens løbetræning. Det motorløse drev giver dig mulighed for at justere køre / gåhastighed til netop din kondition. Den robuste ramme og konstruktion, giver en maksimal vægtgrænse på hele 180kg. Maskinen tilbyder hele 8 modstandsniveauer, som du nemt kan justere med et håndtag. Den nemme foldemekanisme giver dig mulighed for at folde løbebåndet i en lodret position på kort tid, hvilket hjælper dig med at spare plads i dit hjem. Desuden gør transporthjulene det nemt at flytte løbebåndet fra et sted til et andet.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Fitnesssupply.dk -19%6699 0 6699 Læs mere

   Du bestemmer selv hastigheden med dit løb

   Når du træner på et løbebånd uden motor, så afgøre din intensitet hvor hurtigt båndet bevæger sig. Dette er med til at give en utrolig naturlig fornemmelse mens du løber. Du sænker eller øger farten, ligesom du ville gøre hvis du løber i naturen. Så det som rent faktisk sker, er at du trækket løbebånd rundt med dine fødder mens du løber. 

   Buet løbebånd – Forfodsløbebånd 

   En del af de nye løbebånd uden motor kommer med et buet løbebånd også kaldet forfodsløbebånd. Den store fordel ved dette er du markant mindsker chancen for overbelastning i led og skader når du løber. Disse løbebånd er designet til kortere træninger med høj intensitet også kaldet HIIT træning. 

   Det er dog ikke kun HIIT træning som er muligt på buet løbebånd, de kan også sagtens bruge til gåture m.m. Men da det er et løbebånd uden motor, så har du ikke mulighed for at lave stigning. Det kan også være hårdt at gå, hvis du ikke er godt gående i forvejen. Til dette formål anbefaler vi i stedet at du vælger et almindeligt løbebånd med motor. 

   Fordele ved et buet løbebånd

   En af de store fordele ved et buet løbebånd er at de kræver minimal vedligeholdelse, da de er bygget noget kraftigere og uden en motor der kan gå i stykker eller skal opdateres.  

   Stadig computer tilknyttet

   Du får stadig alle de mange data, som du ellers kender fra et løbebånd med motor. Dette er eksempelvis hastighed, længde, kalorier forbrændt osv.

   FAQ – Mest stillede spørgsmål

   ?Hvordan fungere et løbebånd uden motor?

   Et løbebånd uden motor fungere på den måde, at du selv skubber båndet rundt med din fødder. Hvilket gør det meget nemt at regulere farten på båndet.

   ?Er et løbebånd uden motor dyrt?

   De fleste løbebånd uden motor, koster mere end ”almindelige” løbebånd.

   ?Hvad er fordelene ved et løbebånd uden motor?

   Den store fordel er at du regulere farten med din egen intensitet på båndet.