Masterfit TP100 løbebånd

Masterfit TP100 er et rigtigt godt løbebånd til dig, der ønsker at løbetræne derhjemme. Det har en meget kompakt størrelse, og samtidig kan det klappes sammen, så det ikke fylder ret meget, når det ikke er i brug.

 • Masterfit TP100
  Masterfit TP100
  Masterfit TP100 et løbebånd der passer til både lejligheder og til et hus. Dette løbebånd er utroligt komfortabelt.   Masterfit TP100 har en solid fart på hele 18 km og har hele 15 forskellige stigningsniveauer, som du kan benytte dig af under din træning. Foruden de 15 forskellige programmer inden for stigningsniveauer, har du hele 12 indstillet programmer, og 3 du selv kan indstille.  Dertil er der mulighed for, at afprøve 15% i stigning mens du træner. På selve displayet finder du information omkring distance, kalorier, puls og din stigning på det nuværende løb. Udover displayet er der os pulsmåler og finde på de forskellige håndtag, som kan bruges sammen med pulsprogrammet. Derudover er der mulighed for, at du kan tilslutte din mobiltelefon eller din mp3 afspiller så du kan lytte til din musik via det indbyggede lydsystem når du træner. Det anbefaledes at max vægt på selve båndet ikke overstiger 125 kg. Selve løbebåndet har en egenvægt på 84 kilo og selve løbepladen måler 50x140 cm.   Hvis du bor i lejlighed og ikke har meget plads er dette klart et løbebånd du skal investere i, du har nemlig mulighed for at rulle det op når du er færdig med dagens træning pas. Derudover er dette løbehjul utroligt godt og meget solidt, og klart et køb som alle der løbetræner burde investere i.
  • 15 forskellige programmer
  • Max vægt 125
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -35%6.495 0 6.495 Læs mere

Det er en stor fordel for dig, der ikke har plads til at have løbebåndet stående fremme i et fitnessværelse derhjemme, men som i stedet for bruger løbebåndet i for eksempel stuen.

Løbebåndet Masterfit TP100 passer til alle løbeniveauer, og derfor er det også velegnet til langt de fleste hobbymotionister. Det har intet mindre end 15 stigningsniveauer og en tophastighed på 18 kilometer i timen.

Desuden kommer det med 12 forudindstillede træningsprogrammer og 3 manuelle programmer.

Der er dermed rig mulighed for at få masser af variation i sin træning, og det kan samtidig også både bruges til blød opvarmning eller som det primære træningsredskab.

Fordele:

 • Passer til de fleste hobbymotionister
 • Kan bruges af hele familien
 • Veludstyret med træningsprogrammer
 • Gode individuelle træningsmuligheder

Ulemper:

 • Løbebåndet vejer samlet set 84 kg., og det er derfor ikke et, man bare lige stiller væk
 • Det kan holde til en maks. brugervægt på 125 kg. Skal man bruge løbebåndet til vægttab, er det derfor ikke alle, der kan være med

Ting du skal overveje, inden du køber et løbebånd

Et løbebånd er rigtigt godt til konditionstræning for de fleste mennesker. Med et løbebånd kan du træne, når det passer dig, og du kan ikke længere bruge vejret som en dårlig undskyldning for ikke at træne.

Der findes dog også andre fitnessredskaber, som du med fordel kan anvende alt afhængigt af, hvad du ønsker at få ud af din træning.

Har du for eksempel brug for at træne hele kroppen på én gang, kan du vælge en romaskine i stedet, da et løbebånd kun træner underkroppen.

Har du gamle skader i benene, kan du også overveje, om du i stedet for skal investere i en motionscykel, da den ikke giver de samme hårde stød igennem kroppen som et løbebånd.

Inden du køber et løbebånd, kan du overveje:

 • Om det er den rette træningsmaskine for dig
 • Hvor det skal stå henne
 • Om det skal kunne flyttes, når det ikke er i brug

Fordele og funktioner ved Masterfit TP100

Der er mange gode grunde til at vælge at investere i lige netop et Masterfit TP100 løbebånd, og dem kan du læse nedenfor.

Tekniske informationer

Løbebåndet måler 183x87x142 cm. (længde x bredde x højde) og har en løbeplade i størrelsen 50×140 cm. En fordel ved dette løbebånd er dog, at det kan klappes sammen, så det ikke behøver at stå og fylde, når det ikke er i brug.

Løbebåndet har en egenvægt på 84 kg. og en maksimal brugervægt på 125 kg. Det har en maks. stigning på 15%, og så har det en maks. hastighed på 18 km. i timen.

Gode individuelle træningsmuligheder

Løbebåndet kommer med hele 15 forskellige træningsprogrammer, og det er en rigtig stor fordel for dem, der foretrækker at træne via et fastlagt træningsprogram.

Her er der noget at vælge for enhver smag og ethvert niveau, men du har også mulighed for selv at sammensætte dit eget træningsprogram.

Masterfit TP100 løbebåndet har også 15 stigningsniveauer, og der er dermed rigtig gode individuelle træningsmuligheder, hvis du vælger dette løbebånd. Fordi der netop er de gode individuelle tilpasningsmuligheder, så kan det også bruges af hele familien.

Hold øje med dine træningsdata undervejs

Dette løbebånd er udstyret med et display, hvor du kan følge med i alle relevante træningsinformationer, mens du træner. Du kan blandt andet se, hvor mange kalorier du har forbrændt, hvad din puls ligger på, hvor stor en stigning du træner på, og hvor langt du har løbet.

Maskinens håndtag har en indbygget pulsmåler, og du behøver derfor ikke noget ekstraudstyr for at holde øje med pulsen under din træning.

Hør musik under træningen

Masterfit TP100 løbebåndet har et indbygget lydsystem, hvilket giver dig mulighed for at koble et kabel direkte til din telefon eller anden form for musikafspiller. På den måde kan du helt selv styre, hvilket musik du vil høre under din træning.

Konklusion – derfor skal du vælge et Masterfit TP100 løbebånd

Kunne du tænke dig at have mulighed for at træne derhjemme, når du har tid og lyst til det, så kan det være en rigtig god idé at investere i et løbebånd som for eksempel denne Masterfit TP100 model.

Med dette løbebånd får du nemlig et rigtigt godt træningsredskab, der kan bruges af hele familien takket være de mange individuelle træningsmuligheder og forudindstillede træningsprogrammer. Samtidig kan løbebåndet klappes sammen og stilles væk, når det ikke er i brug.