Romaskine test (købsguide) – Se video

Leder du efter en fitnessmaskine, som du kan bruge derhjemme, og som samtidig træner hele din krop på én gang? Med en romaskine får du både trænet din kondition og din styrke, og samtidig sørger den for at træne alle muskelgrupper i din krop.

I denne romaskine test gennemgår vi nogle forskellige modeller, hvoraf det særligt er Concept 2 romaskinen, der skiller sig ud som verdens bedste romaskine.

Romaskine test – Købsguide video

En romaskine giver dig effektiv træning af hele din krop. Når du træner på en romaskine, aktiverer du nemlig mange af dine muskler og du får sat god gang i blodomløbet. Så det er ikke kun din styrke og udholdenhed, du træner på en romaskine, men også din kondition. Ikke underligt at det giver sved på panden.

Denne romaskine test viser dig, hvad du skal have fokus på, når du vælger din romaskine. Det er gudskelov ikke raketvidenskab, men alligevel er der flere ting, du bør have i baghovedet vi hjælper dig i denne romaskine test. For eksempel skal du vælge, hvilken type modstand din romaskine skal levere. Dernæst skal du sikre dig, at du sidder komfortabelt på din romaskine og at den passer dig i størrelsen. Ud over dette skal du også være sikker på, at du vælger en model, der opfylder dine behov.

Hvad skal jeg have fokus på, når jeg vælger romaskine?

I vores romaskine test hjælper vi dig med at vælge en romaskine, skal du først og fremmest fokusere på, hvilken modstandstype du ønsker. Der findes nemlig fire forskellige slags. Der findes vandmodstand, vindmodstand og magnetmodstand. Derudover findes der også en særlig form for modstand, der opstår ved hjælp af et mix af vind- og magnetmodstand. Vi har samlet alt det vigtigste i vores test.

 • Masterfit tp900 – bedst til hjemmetræning
  Masterfit tp900 – bedst til hjemmetræning
  Med en Masterfit tp900 får du den bedste romaskine til din hjemmetræning. Du får en kraftig og stabil romaskine med 9 modstandsniveauer, hvilket er en fordel for dig, da du i så fald kan tilpasse din træning ud fra dit niveau og dit behov. Den indbyggede computer giver dig mulighed for at kunne se alle relevante data om din træning, for eksempel watt, afstand, tid og kalorieforbrug. Derudover kan du placere din smartphone ved computeren og blive underholdt under træningen. Masterfit tp900 måler 240 cm. i længden, 62 cm. i bredden og 90 cm. i højden, og den vejer 40 kg. Derudover kan den holde til en maksimal brugervægt på 150 kg.
  • Ideel romaskine til arbejdspladsen eller hjemmet
  • Kan skilles ad og deles i to for nem og pladsbesparende opbevaring
  • Gode individuelle tilpasningsmuligheder
  • Kan bruges af hele familien
  Forhandler Pris Totalpris Læs mere
  5.999,00 5.999,00 Læs mere
 • Kettler Rower 2.0
  Kettler Rower 2.0
  Kettler Rower 2.0 er en smart romaskine til hjemmet, hvor du kan træne hele kroppen ved ét stykke træningsudstyr. Romaskinen fra Kettler har 8 modstandsniveauer, som justeres manuelt og som sikrer fuldstændig jævn og stille bevægelse af brugeren. Trækstyrken kan let ændres ved hjælp af justeringshjulet. Det klare display informerer om alle vigtige værdier, så du altid har kontrol over din træning. Displayet viser blandet andet Antal slag, kalorier, puls, beatfrekvens, træningstid.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Fitnessshoppen.dk -35%4499 0 4499 Læs mere
  • Abilica WinRower 2.0
   Abilica WinRower 2.0
   Denne romaskine er den bedste til prisen i denne romaskine test. Du får en enormt kraftig og slidstærk romaskine for pengene, og den passer til alle træningsniveauer. Derfor er den særligt velegnet, hvis den skal stå i et fitnessrum på arbejdspladsen eller til hjemmetræning for hele familien. Der er rigtig gode muligheder for at tilpasse denne romaskine til lige netop dit niveau. Du kan nemlig vælge mellem 12 forskellige træningsprogrammer og hele 16 modstandsniveauer. Med Raceprogrammet kan du konkurrere mod computeren, og på den måde får du en mere effektiv træning. Samtidig viser computeren også både antal rotag, distance, hastighed, kalorieforbrug og tid, og du har også mulighed for at foretage en trådløs pulsmåling. Romaskinen måler 222 cm. i længden, 51 cm. i bredden og 98 cm. i højden, men kan slås sammen, så den fylder væsentligt mindre, når den ikke er i brug. Den vejer kun 33 kg., hvilket sikrer en maksimal personvægt på 130 kg.
   • Den bedste romaskine til prisen
   • Kan tilpasses alle træningsniveauer
   • Ideel til hjemmetræning eller arbejdspladsen
   • Mulighed for at konkurrere mod computeren
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilicaonline.dk -28%4995 0 4995 Læs mere
  • Apollo Hybrid AR Rower – god romaskine med vand
   Apollo Hybrid AR Rower – god romaskine med vand
   Med en Apollo Hybrid AR Rower får du en rigtig god og stabil romaskine med vand. Det er den eneste i denne romaskine test, der er med vand, og den giver derfor en meget realistisk fornemmelse af at ro på vandet på grund af lydene fra vandet, når du tager et træk. Maskinen byder på 4 modstandsniveauer, som du kan bruge til at tilpasse din træning ud fra lige netop dine behov, og det er også med til at gøre den velegnet for hele familien, der ønsker en autentisk ro-oplevelse. På computeren kan du holde øje med din træning, hvor du blandt andet kan se både åretag i minuttet, puls, tid, distance og kalorier forbrændt under træningen. Apollo Hybrid AR Rower måler i længden 213 cm., i bredden 55 cm. og i højden 54 cm. Den vejer 50 kg. og kan holde til en maksimal personvægt på 150 kg.
   • Rigtig god romaskine med vand til hele familien
   • Kan tilpasses det individuelle træningsbehov
   • Realistisk oplevelse af at ro på vandet
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilicaonline.dk 9900 0 9900 Læs mere
  • Apollo Plus Black edition
   Apollo Plus Black edition
   Apollo Plus Black edition er den nye udgave af Apollo Hybrid AR Rower, og du får dermed en kraftigere modstand og et forbedret design sammenlignet med Apollo Hybrid AR Rower. Du har selv mulighed for at ændre på modstandsniveauet på tankens drejeknap, hvor du kan vælge mellem fire forskellige niveauer. Dermed kan du selv tilpasse din træning lige fra let opvarmning til en meget hård og intens træning. Også med denne romaskine med vand får du både lyden og fornemmelsen af at ro på vandet. Med denne romaskine har du mulighed for at tilkoble dig en computer via det USB-stik, der er placeret i forreste del af maskinen. På den måde kan du blandt andet downloade forskellige ro-programmer. Maskinen har en egenvægt på 50 kg. og en maksimal brugervægt på 150 kg. Den måler 213 cm i længden, 55 cm i bredden og 54 cm i højden. Rent designmæssigt er maskinen fremstillet af en kombination af sortmalet asketræ og stål, og den vil derfor passe ind rent stilmæssigt i langt de fleste hjem. Når den ikke er i brug, fylder den ikke ret meget, da den kan stilles lodret op ad for eksempel en væg.
   • Autentisk ro-oplevelse
   • Kraftig modstand
   • Mulighed for individuel tilpasning
   • 4 forskellige modstandsniveauer
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilicaonline.dk -14%8495 0 8495 Læs mere
  • KETTLER ROWER 2.0
   KETTLER ROWER 2.0
   KETTLER ROWER H2O giver dig en effektiv og realistisk roning uden at blive våd. Med denne romaskine kan du træne mange forskellige muskelgrupper derhjemme. Ro.følelsen under træningen er hurtig og nem at opsætte og er særligt realistisk takket være det vandbestandige bremsesystem af høj kvalitet. Med ROWER H2O har du mange funktioner om bord - computerskærmen viser dig dine personlige præstationsparametre på mange forskellige måder. Enheden er også kendetegnet ved sin høje komfort. Sædet er komfortabelt konstrueret, og håndtagene undgår også overbelastning af håndled og hænder. Sædeskinnen er lavet af anodiseret aluminium, hvilket sikrer særlig jævn roning og høj stabilitet.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Fitnessshoppen.dk -16%8999 0 8999 Læs mere
   • KETTLER AQUAROWER 500
    KETTLER AQUAROWER 500
    AQUAROWER 500 er perfekt til en effektiv træning af forskellige muskelgrupper med en følelse som på ægte vand. Denne romaskine fra Kettler er af høj kvalitet og skiller sig ud på grund af sin stabile rammekonstruktion. Takket være det robuste håndværk kan der også udføres meget intensiv træning, og de har en maks. brugervægt på 150 kg. Den gule knap giver forskellige modstandsniveauer med en simpel drejning, som kan ændres efter ønske. Den store og brugervenlige konsol viser dig dine præstationsparametre - så du altid kan kontrollere dit niveau og forbedre din præstation! Specifikationen af ​​præstationsparametrene, såsom kalorieforbrug eller wattforbrug, foretages med den størst mulige nøjagtighed. Konsollen tager altid højde for tilstanden for den indstillede modstand. Ud over de omfattende funktioner er træning med AQUAROWER 500 altid meget behagelig - det skridsikre sæde og håndtagene er ergonomisk designet, og grebet er også perfekt designet til stærke rodbevægelser
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Fitnessshoppen.dk -13%12999 0 12999 Læs mere
    • KETTLER AQUAROWER 700
     KETTLER AQUAROWER 700
     AQUAROWER 700 fra Kettler garanterer rooplevelser som på vandet. Uanset om du vil styrke dine muskler, styrke din cirkulation eller forbedre din generelle kondition - AQUAROWER 700 er en ægte allrounder. Takket være den ekstremt robuste rammekonstruktion med materialer som fint træ og stål er den meget modstandsdygtig, selv under kraftige træningspas. De forskellige modstandsniveauer kan let tilpasses til dit personlige fitnessniveau. Skærmen imponerer med sin brugervenlighed. Du kan også inkludere din smartphone i træningen via Bluetooth - for endnu mere motivation og mere realistiske træningsenheder takket være Kinomaps-appen. Dine personlige præstationsparametre vises på skærmen med en høj grad af nøjagtighed. AQUAROWER 700 imponerer ikke kun med sine forskellige træningsfunktioner, men også med sin bekvemmelighed. Det ergonomiske skridsikre sæde og de komfortable håndtag har et greb, der også er velegnet til meget stærke rodbevægelser. Skinnerne muliggør en meget stille og rolig træning - perfekt til ambitiøs hjemmetræning derhjemme.
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Fitnessshoppen.dk -21%14999 0 14999 Læs mere

     Hvad er fordelene ved at træne på en romaskine?

     Der er en lang række fordele ved at træne på en romaskine, men den største fordel er formentlig, at den sørger for at træne hele din krop på samme tid. Har du kun plads eller lyst til at investere i én træningsmaskine, så kan du med stor fordel vælge en romaskine.

     Du får nemlig både trænet styrke og kondition, og du slipper dermed for at have et løbebånd, en crosstrainer eller vægte at supplere træningen med.

     Vælger du en romaskine med flere justeringsmuligheder i modstanden, kan du tilmed både bruge romaskinen til opvarmning og selve træningen.

     Hvad skal man være opmærksom på, inden man investerer i en romaskine?

     Som nævnt sørger en romaskine for at træne hele kroppen på samme tid, og det er vigtigt at være opmærksom på dette, hvis du for eksempel har en skade, som du skal tage hensyn til i din træning.

     Bliver dit ben for eksempel hurtigt overbelastet under træningen, går det ud over træningen af dine arme og resten af din krop, hvis du er nødt til at stoppe træningen før tid.

     Inden du køber en romaskine, bør du desuden gøre dig nogle overvejelser om, hvor intens din træning skal være, og hvor mange ekstrafunktioner du har behov for.

     På den måde slipper du for at betale mere for romaskinen end nødvendigt, hvis du alligevel ikke har brug for ekstrafunktionerne. Samtidig får du en maskine, som passer til dine behov.

     Hvordan vælger man den bedste model?

     Hvis du gerne vil have den bedste romaskine på markedet, skal du ifølge denne romaskine test vælge Concept 2. Alt afhængigt af dit niveau er det dog ikke sikkert, at det er med denne model, du får mest romaskine for pengene.

     Er du for eksempel nybegynder, kan du med fordel starte ud med Kettler Stroker.

     Den bedste model er med andre ord den bedste model for dig. Du bør derfor starte med at gøre op med dig selv, hvad du har brug for af specifikationer og ekstrafunktioner, og hvor meget du er villig til at betale for maskinen.

     Det kan for eksempel være, at du foretrækker en maskine, der har indbyggede træningsprogrammer og mange modstandsniveauer at vælge mellem.

     I så fald kan du med fordel vælge Abilica WinRower 2.0, som har 12 træningsprogrammer og 16 modstandsniveauer, og som også er den model, der er bedst til prisen.

     Hvad er forskellen på en romaskine med vand og en romaskine uden vand?

     Den eneste forskel på en romaskine med og uden vand er netop vandtanken i romaskinen med vand. Den sikrer, at du får en meget autentisk ro-oplevelse, fordi den blandt andet giver lyden af vand, der skvulper rundt på samme måde, som hvis du skulle ro udendørs.

     Hvis det er vigtigt for dig at have en realistisk ro-oplevelse, når du træner indendørs, kan du med fordel vælge romaskinen Apollo Hybrid AR Rower. Er det ikke vigtigt for dig, kan du få en lettere romaskine ved at vælge en model uden vand.

     Konklusion – testens bedste romaskiner

     Rangeringen af de tre bedste romaskiner i denne romaskine test ser således ud:

     1. Concept 2 romaskine
     2. Abilica WinRower 2.0
     3. Masterfit tp900

     Concept 2 romaskinen vinder denne romaskine test, fordi det uden sammenligning er den bedste romaskine i testen – og måske i hele verden.

     Abilica WinRower 2.0 indtager en flot andenplads i denne romaskine test, da det er her, du får den bedste romaskine til prisen. Du får derfor mest for dine penge ved at vælge denne romaskine sammenlignet med testens øvrige maskiner.

     Masterfit tp900 indtager tredjepladsen i denne romaskine test, da det er denne romaskine, der er den bedste til hobbymotionisten, hvilket rigtig mange danskere er.

     Ofte stillede spørgsmål om romaskiner 

     Hvordan bruger jeg en romaskine?

     De grundlæggende bevægelser ved træning på en romaskine ligger meget tæt på den ægte vare, altså roning i vand.

     Start altid med at indstille modstanden, så den passer til dig. Sæt den gerne lavt i starten, indtil du har fundet den rette indstilling og rytme på maskinen.

     Husk derudover, at det ikke kun er armene, der gør arbejdet i en romaskine. Dine ben skal sætte af fra pedalerne og dine mavemuskler spændes op, når du trækker i håndtaget.

     Hvad er den rigtige teknik på en romaskine?

     Den rigtige teknik på en romaskine består ikke i, at du skal bevæge dine arme og ben synkront. Tværtimod består den snarere af en glidende bevægelse i tre faser.

     I første fase sætter du af med benene i pedalerne. I anden fase læner du dig let tilbage, så du nærmest lægger dig ned. I tredje og sidste fase aktiverer du nu dine arme og trækker godt til.

     Målet er at få håndtaget til at ramme lige ud for eller under dit bryst. Herefter foretager du bevægelserne i omvendt rækkefølge og kommer tilbage til dit udgangspunkt.

     Hvordan bevæger jeg mig korrekt på en romaskine?

     Roning er som nævnt på sin vis én lang, glidende bevægelse, som du gentager om

     Romaskiner med vandmodstand

     Romaskiner med vandmodstand er noget af det helt nye inden for romaskiner. Denne type modstand er hurtigt blevet meget populær. Det skyldes særligt, at du med vandmodstand opnår en meget autentisk lyd og et autentisk, blødt træk.

     De blade, der skaber modstanden, kører nemlig igennem vand. Herved får du følelsen af at trække en rigtig åre igennem rigtigt vand. Det er altså den type modstand, der i højeste grad giver dig fornemmelsen af at ro ”rigtigt”.

     Romaskiner med vindmodstand

     Vælger du derimod en romaskine med vindmodstand, har du valgt den mest traditionelle type romaskine. Det er oftest denne type, fitnesscentrene køber.

     Romaskiner med vindmodstand er større og mere kraftige sammenlignet med andre romaskiner. Inde i selve maskinen sidder der så en vindturbine og styrer modstanden.

     Romaskiner med magnetmodstand

     En tredje mulighed, når du skal vælge romaskine, er magnetmodstand. Romaskiner med magnetmodstand har et svinghjul, der kører rundt.

     Modstanden i romaskinen skabes af en eller flere magneter, som svinghjulet påvirkes af. Magneterne bestemmer således modstanden, afhængigt af hvor tæt på eller langt fra de kører i forhold til svinghjulet.

     Romaskiner med kombineret vind- og magnetmodstand

     Du kan også vælge en romaskine med et miks af modstand fra magneter og vind. Denne type vil give dig lidt den samme følelse som de professionelle romaskiner i roklubber. Derudover kan du med vind og magnet-mix også bruge magnetmodstanden for at opnå en yderligere udfordring.

     Endelig giver denne type romaskine dig også mulighed for at lave træningsprogrammer. Vil du gerne lave nogle træk i den tungere ende af skalaen, skal du vælge en romaskine af denne type. Den kan nemlig yde ekstra meget modstand og tillader dig således at udfordre dig selv ekstra hårdt.

     Hvad skal jeg ellers kigge på, når jeg vælger romaskine?

     Udover hvilken type modstand du skal vælge, er der også andre faktorer, du bør holde dig for øje i dit valg af romaskine.

     Eksempelvis kan det være, at du bliver mere motiveret af at følge nogle deciderede træningsprogrammer. I så fald skal du finde en romaskine, der kan lave sådanne programmer til dine behov.

     Måske synes du omvendt, at det er tilstrækkeligt bare at kende din tid og følge med i din puls. Er det tilfældet, kan du nemt skære en hel del af prisen på din nye romaskine.

     Hvordan kan jeg følge med i min træning på en romaskine?

     De fleste modeller af romaskiner har en simpel computer indbygget. På dens skærm kan du følge med i eksempelvis distance, watt og kalorieforbrænding, så du hele tiden ved, hvor godt du præsterer.

     Der er som tidligere nævnt også nogle modeller, der gør det muligt at afvikle deciderede træningsprogrammer for dig, hvis du ønsker dette. Så der er altså flere forskellige muligheder for, hvordan du få hjælp til din træning og følge din udvikling ved hjælp af romaskinen.

     Hvor meget betyder komforten for dit valg af romaskine?

     Når du vælger romaskine, er det vigtigt, at du sidder godt. Komforten på romaskinen kan nemlig hurtigt få stor betydning for, hvor meget du får brugt din romaskine.

     Tjek derfor altid, hvordan sædet er og hvordan du føler, at du sidder på maskinen. Er du en tung person, er det desuden vigtigt, at du ikke får valgt en for lille maskine. Den vil nemlig føles ustabil og det er ikke behageligt. Prøv derfor altid romaskinen, inden du køber den.

     Hvad for en træksnor og håndtag skal man vælge?

     Træksnoren og håndtaget kan være udformet på mange forskellige måder. Det kan være enten en snor, en rem eller en kæde, du skal trække i. Der er forskellige fordele ved hver type.

     En romaskine med en kæde kan naturligvis klare meget hårde træk, idet kæden er stærk og ikke bliver slidt så hurtigt. Dog er den også metallisk og måske lidt tung, hvilket gør træningen hårdere.

     Vælger du en rem, holder den klart længere end en snor, fordi sliddet fordeles på en større flade. En romaskine med snor kan dog alligevel være at foretrække for dig, der ønsker en romaskine, som er let at trække i.

     Hvilken romaskine kan anbefales?

     Der er mange forskellige romaskiner på markedet og det kan hurtigt blive lidt uoverskueligt at skulle vælge. Et godt bud herfra vil være at gå med en Concept 2-romaskine. Concept 2 har mere end 30 års erfaring med romaskiner både til hjemmetræning og professionelt brug.

     Deres mange forskellige modeller er robuste, slidstærke og bekvemme. Ydermere er de designet til at passe til forskellige menneskers behov. Der er således også med garanti en Concept 2-romaskine, der passer til dig.

     Hvad træner en romaskine?

     Træning på en romaskine er i og for sig træning af hele kroppen. Når du træner på en romaskine, træner du nemlig næsten samtlige muskelgrupper i din krop.

     Derudover er det specielt dit hjerte, dit kredsløb og dine lunger, der får gavn af denne form for træning. Derfor giver romaskinen dig ganske hurtigt en klar og målbar forbedring af din kondition.

     12 og om igen. Det essentielle her er, at den foregår kontrolleret.

     Først skyder du en masse energi ud gennem dine ben, når du sætter af i pedalerne og strækker benene. Samtidig skal du her trække godt til med armene i håndtaget.

     Husk dog her at tage lidt af farten af igen. Ellers kommer ud hurtigt til at opleve, at du hamrer håndtaget ind i dit bryst ved slutningen af taget. Dine bevægelser skal derfor være kontrollerede hele vejen fra start til slut.

     Hvor effektiv er en romaskine?

     Har du først prøvet en romaskine, ved du, hvordan sveden hurtigt kan hagle ned over din pande. Dette skyldes, at du får brugt mange af dine muskler og trænet din kondition samt din udholdenhed – på samme tid. En romaskine er derfor effektiv træning for dig, der vil i bedre form.

     Desuden er den en velegnet træningsform, når du vil tabe dig eller når du vil styrke dine muskler. En romaskine er derfor enormt effektiv til flere forskellige formål og træningstyper.

     Er motion på en romaskine god motion?

     Når du ror på en romaskine, aktiverer du mange forskellige muskler i din krop. Dine ben, dine arme, din ryg og dine mavemuskler er alle i brug under træningen. På denne måde er træning på en romaskine særdeles effektiv, idet du kan komme hele kroppen rundt med blot et redskab.

     Derudover er det effektiv konditionstræning og både dit hjerte, dine lunger og dine blodkar får gavn af træning på en romaskine. Motion på en romaskine er derfor ikke bare god motion – det er super god motion.

     Er en romaskine god for ryggen?

     Har du et kontorjob eller tilbringer du generelt flere timer siddende i hverdagen, runder du sandsynligvis i ryggen. Dette er en helt naturlig tilbøjelighed. Men du skal holde øje med den, når du sætter dig i romaskinen!

     Ret ryggen, spænd op i mavemusklerne og sænk skuldrene. Det er den korrekte position, når du ror. Når du først er blevet opmærksom på, at dette er din korrekte stilling, vil du højst sandsynligt bringe den over i din dagligdag. På den måde kan en romaskine også gavne din holdning og dermed din ryg.

     Andre artikler der omkring romaskiner

     Romaskine i træ – I denne artikel gennemgår vi de forskellige romaskine i træ der findes på det danske marked.

     Romaskine teknik – I denne artikel om romaskine teknik, vil vi gennemgå de vigtigste ting du bør være opmærksom med din teknik, når du træner på en romaskine.

     Romaskine træningsprogram 4 ugerDet kan nogle gange være svært at finde motivationen frem til at sidde på en romaskine, hvis man bare trykker start og roer i 30 min. Vi har derfor valgt at lave dette 21 dages træningsprogram, som skal hjælpe dig til at holde motivationen oppe under dine træning med romaskinen.

     Billig romaskine – I denne artikel vil vi gennemgå det vi mener er det vigtigste du skal kigge efter når du køber en billig romaskine.

     Romaskine musklerRomaskinen er et genialt redskab til at dyrke cardio, da du aktivere utrolig mange muskelgrupper i forhold til de fleste andre cardio maskiner. Men hvilke muskler rammer rent faktisk når man træner på en romaskine? Det får du svaret på i denne artikel.

     Romaskine træningRomaskine træning er genial til at træne hele din krop, samtidig med at du arbejder på din cardio. Romaskine giver en masse muligheder for at få maksimalt ud af din træning, hvilket denne artikel kommer til at handle om.

     Forbrænding på romaskine – En romaskine giver dig mulighed for at træne flere store muskelgrupper på samme tid, samtidig med at være mere skånsom for din led en eksempelvis et løbebånd.

     Romaskine til vægttabEn romaskine er en meget populær kredsløbstræningsmaskine som du kan finde i alle fitnesscentre og rigtig mange hjem. Romaskine er et genialt værktøj til at træne hele din krop og styrker især dine ben, skuldre og ryg. Samtidig med at du har et meget højt energiforbrug, da du aktivere så mange forskellige muskler.

     Romaskine med vandØnsker du at anskaffe dig en romaskine til hjemmet, så du slipper for at skulle en tur på vandet, hver gang du ønsker at træne? Så kan du med fordel investere i en romaskine vand. Her får du en gennemgang af nogle af de bedste modeller på markedet, hvor særligt Apollo Plus Black edition romaskinen skiller sig ud med sin kraftige modstand og individuelle tilpasningsmuligheder.

     Romaskine mærker

     Reebok romaskine – En reebok romaskine må siges at komme fra et verdenskendt brand, men hvordan klare deres romaskiner sig i forhold til romaskiner fra andre brands? Det er det vi vil finde ud af i denne artikel.

     Maxfit Romaskine – En Maxfit romaskine er en romaskine i den billige ende og derfor også nogle billigere materialer som den er produceret i.

     Titan RomaskineTitan er et sportsmærke der primært fokusere på at lave træningsmaskiner til hjemmebrug. En Titan romaskine har været utrolig populær i Danmark for 5 år siden, men er de sidste par år blevet overhalet af konkurrenterne på det danske markedet.

     Kettler RomaskineI denne guide bliver du præsenteret for tre forskellige Kettler romaskiner. De er alle tre af god tysk kvalitet, men særligt Kettler Coach E skiller sig positivt ud, fordi den er feltets stærkeste og mest fleksible romaskine.

     WaterrowerEn waterrower er en romaskine der er lavet i træ med et vandmodstandssystem, waterroweren fik ekstrem meget opmærksomhed i 2014 da stjernen fra house of Cards Frank Underwood (Kevin Spacey) gentagende gange trænede i sin kælder på en waterrower.

     Romaskine anmeldelser

     Concept 2 romaskine – Det er ikke uden grund, at en Concept 2 romaskine er kendt som verdens bedste romaskine. Romaskinen er nemlig fremstillet på en måde, så du nemt kan træne dit hjerte-, kar- og lungesystem samt alle kroppens muskler på samme tid. Samtidig får du også hurtigt en væsentlig forbedring af dit konditionstal.

     FAQ – Mest stillede spørgsmål

     ?Hvilke modstandstype er bedst?

     Det er enten luftmodstand eller vandmodstand, da disse modstande giver den mest naturlige fornemmelse.

     ?Hvad koster en god romaskine?

     Du kan få en god romaskine for omkring 5-6000 kr.

     ?Hvorfor koster en romaskine med vandmodstand så meget?

     En romaskine med vandmodstand blev enormt populære efter house of cards og er senere blevet til luksus udgaven af en romaskine. Derfor tillader producenterne sig at tage ekstra for designet.