Hvad skal man kigge efter når man skal købe et sammenklappeligt løbebånd? I denne artikel vil vi gennem alle de vigtigste parametre du undersøge inden du vælger et løbebånd der er sammenklappeligt. 

Tip: Vi har lavet en stor løbebånds test – Læs den her.

Liste med de bedste sammenklappelige løbebånd fra danske forhandlere

[post_product id=170704]
[post_product id=170702]
[post_product id=170700]
[post_product id=170698]
[post_product id=170696]

Motorstørrelse på sammenklappeligt løbebånd

Det er vigtigt at du ikke vælger et løbebånd med en for lille motor, da en for lille motor kan betyde at dit løbebånd ikke kan holde til den træning du ønsker. Vi anbefaler altid at du køber et sammenklappeligt løbebånd med en motorstørrelse på minimum 3 hk.

En mindre motorstørrelse vil kunne blive overbelastet hvis du er en stor person, godt kan lide at løbe mere end 10 km i timen eller vil træne intervalløb. 

Løbeflade på sammenklappeligt løbebånd

Løbefladen er det areal du har mulighed for at løbe på, på dit løbebånd. Det er klart at det er fedeste at have så meget plads at løbe på som overhoved muligt. Vi anbefaler altid at du minimum sørger for at få en løbeflade på 50 cm. i bredden, men meget gerne 56 cm. En løbebånd med en løbeflade på 56 cm. i bredden, har samme løbeflade som de løbebånd du kender fra fitnesscentrene. 

Stabilitet på sammenklappeligt løbebånd

Dette er meget vigtigt når du kigger på et sammenklappeligt løbebånd, det er nemlig her rigtig mange går galt i byen. De tænker nemlig at det er fedt med et let lille løbebånd, sådan at man nemt kan stille det væk når du er færdig med din løbetræning. Men du har jo ikke købt et løbebånd for at kunne stille det nemt væk, du har købt et løbebånd for at få en god løbetræning derhjemme. 

Derfor er det altså vigtigt at du går efter en løbebånd med en vis vægt. Vi anbefaler at du vælger et løbebånd med en vægt på minimum 75 kg. Er du en stor person eller vil du gerne løbe meget hurtigt, så kig efter et tungere løbebånd. Det er jo klart at jo hårdere pres du sætter dit løbebånd under (Lige meget om det er din personvægt eller du løber hurtigt), jo mere skal dit løbebånd også have at stå imod med. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

?Hvad skal man være opmærksom på når man købe et sammenklappeligt løbebånd?

Tjek altid motorstørrelse, stabilitet og løbeflade når du kigger på de forskellige modeller.

?Hvad vejer et sammenklappeligt løbebånd

Der er som sådan ikke nogen standard for hvad et sammenklappeligt løbebånd vejer. Vægten svinger fra 50 kg til 140 kg.

?Er et sammenklappeligt løbebånd dyre end et almindeligt løbebånd?

Nej, du kan ligesom med almindelige løbebånd, får både billige og dyre sammenklappelige løbebånd.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *