Sole F65 løbebånd

Sole F65 er en opgradering af den populære forgænger, Sole F63, og du får her et løbebånd med en rigtig god ydeevne til en ganske fordelagtig pris.

 • Sole F65
  Sole F65
  Sole Fitness introducerer det nye Sole F65 løbebånd til sin linie med nogle opgraderinger fra det meget populære F63 løbebånd. Sole har et meget fortjent ry for at designe løbebånd af høj kvalitet med de bedste komponenter. F65 er her ingen undtagelse og er et løbebånd med stor ydeevne til en meget gunstig pris. F65 har en kraftfuld 3,25HK motor, som kan levere hastigheder op til 20km/t samt en stigning op til 15%. Sole F65 har også en god bred løbeflade med målene 152x55 cm. På konsollen er en stor 7,5 tommer oplyst LCD skærm som nemt kan aflæses. På skærmen kan du følge alle dine data under og efter din træning, så det er nemt at motivere dig selv og holde øje med forbedringer. Computeren er meget brugervenlig og der kan vælges mellem 6 forudindstillede programmer og også lave eget program.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilicaonline.dk -25%14900 0 14900 Læs mere

  Producenten af løbebåndet, Sole Fitness, er kendt for at designe løbebånd med markedets bedste komponenter. Du kan dermed være sikker på, at du får et løbebånd i højeste kvalitet, når du vælger et løbebånd fra Sole Fitness.

  Dette løbebånd har en meget kraftig motor på hele 3,25 HK, og det betyder blandt andet, at du har mulighed for at løbe helt op til 20 kilometer i timen med en stigning på maks. 15%.

  Derudover kommer løbebåndet med 6 foruddefinerede træningsprogrammer, og du har også mulighed for at programmere dit eget program, hvis du foretrækker det.

  Samtidig får du også et pladsbesparende løbebånd, hvis du vælger denne model. Løbebåndet kan nemlig klappes sammen, når det ikke er i brug, og du kan nemt flytte rundt på det takket være transporthjulene foran.

  Fordele:

  • Stor ydeevne til en god pris
  • personvægt på hele 158 kg.
  • Velegnet til hele familien
  • Mulighed for at sammensætte dig eget program

  Ulemper:

  • Når løbebåndet ikke er foldet sammen, fylder det mere end 2 meter i længden, og det kræver godt med plads at have løbebåndet stående fremme

  Ting du bør overveje, inden du investerer i et løbebånd

  Der findes et rigtigt stort udvalg af løbebånd i forskellige prisklasser, og der er meget stor forskel på kvaliteten af disse løbebånd samt udstyrsniveauer og funktionerne. Inden du investerer i et løbebånd, er der derfor en række ting, som du bør overveje, herunder blandt andet:

  • Hvad du har behov for af funktioner og udstyr
  • Hvor meget plads du har til opbevaring af løbebåndet
  • Hvor meget du vejer – hvert løbebånd har forskellig maks. brugervægt, og det er vigtigt, at denne ikke overskrides
  • Hvor meget du er villig til at betale for løbebåndet.

  Uanset hvad kan et løbebånd være en rigtig god investering i din sundhed. Hvis alternativet er, at du ikke kommer ud og træner, så kan det altid betale sig at investere i et løbebånd.

  Funktioner og fordele ved Sole F65

  Hvis du leder efter et rigtigt godt løbebånd med en kraftig motor, så kan du nedenfor finde alle relevante funktioner og fordele ved at købe et Sole F65 løbebånd.

  Teknisk data

  Sole F65 har følgende mål (l x b x h): 208x94x145 cm., og det har en stor løbeplade med målene 55×152 cm. Det er et meget robust løbebånd, der kan tåle en brugervægt på maks. 158 kg., og de fleste personer kan derfor have stor glæde af dette løbebånd.

  Robustheden i løbebåndet skyldes blandt andet egenvægten på hele 119 kg., men til gengæld kan løbebåndet foldes sammen, når det ikke er i brug. Det er også muligt for alle at flytte rundt på det tunge løbebånd, da der er monteret transporthjul i fronten.

  Den maksimale hastighed er på 20 km. i timen, og den maksimale stigning ligger på 15%.

  Bliv motiveret af dine egne præstationer

  Løbebåndet Sole F65 er udstyret med en stor skærm på hele 7,5 tommer, og her kan du nemt få et hurtigt overblik over alle dine træningsdata både under og efter træningen. På den måde kan du holde dig selv motiveret ved at følge din egen udvikling løbende.

  Du kan tilmed gemme dine træningsdata og på den måde holde øje med din egen udvikling via en gratis app, som Sole har udviklet.

  Træn som det passer dig

  Den store og brugervenlige skærm byder også på 6 forskellige, forud programmerede træningsprogrammer, og du har tilmed mulighed for at lave dit eget træningsprogram, så det passer til dig og dit niveau.

  Mulighed for masser af underholdning

  Du kan uden problemer høre al din yndlingsmusik via Bluetooth, mens du træner takket være løbebåndets indbyggede højtalere. Musik er dog langt fra den eneste form for underholdning, du kan få, mens du træner på Sole F65.

  Løbebåndet er nemlig udstyret med en tabletholder og et USB stik, så du kan oplade din tablet eller smartphone, mens du træner. Du kan dermed både se film, serier eller noget helt tredje, mens du træner på dette løbebånd.

  Konklusion – derfor skal du vælge et Sole F65 løbebånd

  Vælger du et Sole F65 løbebånd, får du et kraftigt og robust løbebånd, der kan dække ethvert træningsbehov indendørs, når det kommer til enten gang eller løb.

  Det er en træningsmaskine, der giver dig de bedste forudsætninger for at motivere dig selv til at yde en ekstra indsats ved din næste træning.

  Foretrækker du at blive underholdt, mens du træner, så kan du glæde dig over, at der er rig mulighed for underholdning via smartphone eller tablet takket være den indbyggede tabletholder.