Sole F85 Anmeldelse

Sole fitness har igennem længere tid været med til at producere nogle af de bedste løbebånd der sælges i Danmark. Sole F85 er ingen undtagelse, vi vil i denne anmeldelse se på hvad det er der gør Sole F85 til et af de bedste løbebånd på det danske marked. 

Tip: Læs også vores store løbebånds guide på denne side.

 • Sole F85
  Sole F85
  Her får du et løbebånd med en kraftig DC motor på hele 4HK som virkelig leverer en fantastisk ydeevne. Båndet er derfor ikke mindst optimalt til løbetræning, men er også kraftigt anbefalet, hvis båndet skal bruges til gåture, da der er kraften til at kunne trække en konstant vægt på båndet. F85 har en maks brugervægt på 150kg. F85 har også den største løbeflade på 56 x 152 cm sammen med en valsebredde på 7 cm, hvilket kan sammenlignes med løbebånd som du finder i centeret. Den store løbeflade giver tryghed på båndet, så man ikke skal være nervøs for at komme til at træde ved siden af under træningen, hvor den kraftige valse sørger for en længere levetid på selve båndet. Løbepladen er støjreducerende, og der er lavet ekstra støddæmpning, så det er 40% mere skånsomt for led at løbe på end på asfalt. Her kan du få hastigheder helt op til 22km/t hvilket er ideelt til eksempelvis intervaltræning. Herudover kan stigningen komme op til 15%, så der også er god mulighed for bakketræning enten på gåturene eller løbeturene. Med 6 indbyggede programmer, to pulsprogrammer samt mulighed for selv at opbygge programmer, er der sørget for masser af variation til træningen. På konsollen er der en knivskarp 10 tommer TFT LCD skærm, som viser alle relevante data som hastighed, stigning, tid, distance, kalorier, puls og pace. Her bliver der også vist feedback samt instruktioner til programmerne.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilicaonline.dk -32%16900 0 16900 Læs mere

  Vi gør meget ud af at kigge på især 3 parametre når vi vurdere et løbebånd. De 3 parametre vi kigger på er løbeflade, motorstørrelse og stabilitet. Så lad os starte med at kigge på hvad Sole F85 har at tilbyde på disse 3 elementer. 

  Løbeflade

  Sole F85 kommer med en god stor løbeflade på 56 * 152 cm. Dette er samme størrelse som du vil finde på de modeller som du sikkert kender fra dit lokale træningscenter. Vi anbefaler altid at man minimum køber en løbebånd med en løbeflade på 50 cm. og allerhelst 56 cm. Det må man sige at Sole F85 opfylder. 

  Udover den store løbeflade så har Sole F85 løbebåndet også en løbeplade der er støjreducerende og med ekstra støddæmpning. Dette er er til at gøre dit løbe 40 % mere skånsomt for dine led, i forhold til at løbe på asfalt.

  Motorstørrelse

  Vi anbefaler altid at du køber et løbebånd med en motor på minimum 3 hk. Da det sikre dig mod overbelastning ved høj intensitet eller hvis du er en stor person, da dette kræver ekstra af motoren på dit løbebånd. 

  Sole F85 kommer med en motor med 4 hk, hvilket igen må siges at opfylde de krav vi mener man bør stille til et godt løbebånd.

  Med denne motor har du mulighed for at løbe op til 22 km i timen med en max stigning på 15%.

  Stabiliteten

  Med en vægt på hele 131 kg. er der tale om et utroligt stabilt løbebånd der sagtens kan holde til høj intensitet og hårde intervaltræninger. Samtidig kan løbebåndet holde til en max personvægt op 150 kg. hvilket igen bare underbygger at løbebåndet er kraftigt og stabilt. 

  Bluetooth

  Sole F85 kommer med bluetooth integration sådan så du nemt kan styre musikken fra din Smartphone eller tablet. Dette giver dig samtidig også mulighed for at få alt din løbe data ned på din enhed så du nemt kan følge med i din progression. 

  Integreret tabletholder

  Det kan lyde som en ligegyldig ting at have på sit løbebånd, men de fleste ender med at blive ret glade for netop denne feature. Det er nemlig super fedt at have sin tablet siddende fast mens man løbe på sit løbebånd, da rigtig mange godt kan lide at se serie eller film mens de løbetræner. 

  Kan klappes sammen

  Det er meget sjældent at de gode løbebånd har mulighed for at blive klappet sammen, men det kan Sole F85 faktisk også. Der sidder 2 transporthjul i fronten af løbebåndet, hvilket gør det forholdsvist nemt at klappe sammen og flytte rundt, efter du er færdig med din løbetræning. 

  Konklusion

  Sole F85 er vores klare favorit på det danske marked lige nu og er efter vores mening alle pengene værd.

  FAQ – Mest stillede spørgsmål

  ?Er Sole F85 et af de bedste løbebånd på det danske marked?

  Ja, Sole F85 er klart vores favorit blandt løbebånd der kan købes hos danske forhandlere.

  ?Hvor stor løbeflade har Sole F85?

  Dette løbebånd fra Sole, har en løbeflade på 56 cm.

  ?Hvad vejer Sole F85

  Sole F85 vejer 131 kg. og kan holde til en personvægt på 150 kg.