SpeedboardSpeed Board er et fantastisk smart og innovativt løbebånde. Det har ingen motor og hastigheden bestemmes af løberen – med fødderne. Alligevel giver løbebåndet mulighed for højintens træning med høj fart. Den får 5 stjerner!Woodway er i forvejen kendt for at lave verdens måske bedste løbebånd. Dette nye løbebånd er helt særligt fordi det ikke har motor og løbefladen er buet. Da båndet løber rundt med næsten ingen friktion muliggør det at man selv træder løbebåndet i fart uden at komme til at bevæge sig fremad. Samtidigt gør formen, at man løber med meget mindre impact end normalt (mindre stød op gennem kroppen).

I disse klimatider er det også et kæmpe plus, at båndet ikke bruger strøm. De færreste vil nok heller ikke savne en masse knapper eller et uoverskueligt display.

Pris: ca. 25.000 kr.

Bedømmelse:

 Stjerne  Stjerne  Stjerne  Stjerne  Stjerne

Fem stjerner! Genialt løbebånd. Det kan kun gå for langsomt med at få det ud i de danske fitnesscentre (eller ind i min garage)

Læs mere: www.woodway.com

Skrevet 24. dec. 2009

Similar Posts

6 Comments

  1. Synes ikke det er så smart. Når jeg bruger løbebånd, er det til at løbe intervaller på, og derfor har jeg brug for den konstante hastighed løbebåndet giver, så jeg kan blive presset 100%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *