Technogym Løbebånd

Technogym løbebånd er løbebånd i en utrolig høj kvalitet der primært er lavet til professionelle træningscentre. Løbebånd fra Technogym er nemlig lavet i materialer, der gør at de sagtens kan holde til mange forskellige brugere hver eneste dag. Dog er det vigtigt at understrege at du også betaler for den høje kvalitet, da et technogym løbebånd kan komme helt op og koster over 100.000 kr. 

Overvejer du et løbebånd til derhjemme, så kig på vores løbebånds test her.

Fordele ved Technogym løbebånd

Technogym beskriver selv deres løbebånd som toppen af poppen, med alt den nyeste teknologi som f.eks. Fast track controls – Der skal gøre det muligt at skifte hastighed og hældning uden at skulle ændre løbestilling. 

Alle technogyms løbebånd kommer også med de nyeste computere, der giver dig alt den data du måtte ønske dig.

Mange løbebånd fra Technogym kommer også med muligheden for at komme helt op på en 18% stigning. Hvilket er ret unikt, da de fleste andre løbebånd ligger på mellem 12-15 % stigning. 

Høj max vægt 

Som nævnt er technogym løbebånd bygget til at holde, hvilket også kommer til udtryk på max vægten. Hvis du kigger rundt hos danske forhandlere vil du se at de fleste løbebånd kan holde til en max vægt på 120-150 kg. Men modellerne fra Technogym kan holde helt op til 200 kg. 

Stor motor

Vi har I mange af vores løbebånds anmeldelser anbefaler at man minimum går efter et løbebånd med en motor på 3 hk. Technogym kommer med en motor på minimum 6 hk, hvilket med andre ord betyder at den også kan holde til alt det du måtte kunne drømme om. 

Som du kan læse på vores anmeldelse, så er det eneste problem med et løbebånd fra Technogym at de koster det hvide ud af øjnene. Ellers er der tale om lækre løbebånd af utrolig høj kvalitet.

FAQ – Mest stillede spørgsmål

?Hvad koster et Technogym løbebånd?

Priserne svinger fra 30.000 kr. til over 100.000 kr.

?Er et technogym løbebånd godt?

Technogym er toppen af poppen, hvilket prisen også afspejler.

?Hvem køber et Technogym løbebånd?

Det er primært fitness centre der køber Technogym løbebånd.