Titan løbebånd test – Se bedste modeller

Vil du have en fleksibel og effektiv motionsmaskine, skal du vælge et Tital løbebånd.

Titan Fitness er en anerkendt producent af maskiner og udstyr til træning. Brandet producerer udstyr i bedste kvalitet og til konkurrencedygtige priser til både professionel anvendelse og hjemmetræning.

Den professionelle Titan T73 er én af producentens mest populære løbebånd, som er udstyret med de nyeste og mest smarte funktioner, der kan skabe de bedste træningsforhold for dig.

Vi har også lavet en samlet anmeldelse af løbebånd, den kan du læse her.

Titan T73 – Mest professionelle løbebånd

For dig, der er erfaren med løbetræning, er der brug for en professionel maskine, som du kan bruge nu og i fremtiden. Med Titan T73 får du et løbebånd skabt i bedste kvalitet, der kan holde til masser af intensive træningspas.

Det stødabsorberende bånd er en ergonomisk fordel for dig, som løber flere gange om ugen, og som ønsker at skåne led i knæ og ankler.

Med Bluetooth kan du koble din Smartphone til maskinen, så du kan holde styr på alle dine træningsdata ved at lave en statistik eller få indsigt i antal kilometer, forbrændte kalorier eller tid og gennemsnitlig hastighed.

Det moderne løbebånd er udstyret med de mest betydningsfulde features, der kan gøre din løbetræning sjov, udfordrende og underholdende. På den tydelige TFT-skræm kan du afspille videoer og få overblik over dine træningsdata.

Er I flere i husstanden, som vil i gang med fysisk aktivitet, er Titan T73 et ideelt løbebånd. Der er mulighed for at designe op til 3 forskellige brugerprofiler, som tillader flere medlemmer i familien at udvikle deres individuelle træningsprogrammer.

Titan løbebåndet er programmeret med 24 træningsprogrammer. Maskinen er designet med en kraftig 3HK motor, som gør det muligt at løbe op til 22 km/t. Med 20 forskellige niveaustigninger kan alle få de fysiske udfordringer, som der brug for både nu og i fremtiden.

Særlige fordele ved Titan T73

 • 24 præindstillede brugerprogrammer
 • Brugervenlig TFT-skærm
 • Bluetooth
 • Håndpulsmåling
 • Stødabsorbering på hele løbefladen
 • Kraftig 3HK motor

Titan T500 – Bedste løbebånd til prisen

Har du brug for et funktionelt og moderne løbebånd til en skarp pris, er Titan T500 et godt valg. Den er udstyret med de mest betydningsfulde features såsom computer, hældning og stigning samt brugervenligt display.

Modellen er et kombineret gå- og løbebånd, som fitnessudøvere i alle aldersgrupper kan få glæde af. Du vælger, som maskinen skal bruges til en frisk gåtur, intensiv cardio træning eller udfordrende intervaltræning.

På den tydelige LCD-skærm kan du holde øje med dine træningsdata, så du løbende kan skabe udvikling i dine træningsprogrammer. Med radio, MP3 og 9 præindstillede brugerprogrammer kan du få sjove og motiverende træningsforhold.

Titan T500 har en stødabsorberende overflade, der gør den egnet for dig, som ønsker at løbe flere gange om ugen. Maskinen er udstyret med 12 stignings- og hældningsniveauer, som du kan vælge imellem undervejs i din træning. Både hastighed og hældning indstilles nemt på tasterne, der findes på håndstøtten.

Foruden den konkurrencedygtige pris er den helt store fordel ved dette Titan løbebånd, at det er foldbart. Det egner sig perfekt til dig, der bor i en mindre bolig eller dig, der vil have din maskine opbevaret i skjul, når du ikke træner.

Titan løbebåndet har en motor med 1,5 HK, der tillader dig at løbe med en hastighed på op til 14 km/t.

Særlige fordele ved Titan T500

 • Foldbart design
 • 1,5 HK-motor
 • 12 forskellige niveaustigninger
 • Tydelig LDC-skræm
 • MP3 og radio
 • 9 præindstillede træningsprogrammer
 • Stødabsorberende løbeoverflade

Titan ST 375 – Mest brugervenlige løbebånd

Når du har høje ambitioner med din løbetræning, har du brug for et Titan løbebånd, som du kan skabe udvikling og progression med. Titan ST 375 er en moderne og funktionel træningsmaskine, der henvender sig både til nybegynderen med ambitioner og til den erfarne løber.

Det moderne løbebånd er designet til at give dig de mest alsidige træningsforhold som følge af de 9 præindstillede brugerprogrammer, du frit kan vælge imellem til din hjemmetræning.

Med en hastighed på op til 14 km/t kan du lave masser af udfordrende intervaltræning og selv skifte hastighed undervejs.

Brugervenligheden er i top med Tital ST 375, der har LCD-skræm, som viser dig alle de vigtigste træningsdata såsom kalorieforbrænding, gennemsnitlig hastighed, distance og tid.

Disse data kan du bruge til at skræddersy dine egne træningsprogrammer og løbende give dig selv udfordringer.

Når du løbetræner derhjemme, har det stor betydning, at du nemt og ubesværet kan flytte dit løbebånd. Det kan du med Titan ST 375, der har praktiske hjul under maskinen, så du frit kan opbevare og sætte din træningsmaskine frem efter behov.

Titan løbebåndet kan klare en maksimumbrugervægt på op til 110 kg.

Særlige fordele ved Titan ST 375

 • Stor fleksibilitet på grund af de praktiske hjul under løbebåndet
 • 9 præindstillede træningsprogrammer
 • Praktisk LCD-skræm
 • MP3
 • Simple funktioner

Hvad er fordelene ved at vælge et Titan løbebånd?

Der kan være mange individuelle årsager til, at du ønsker at træne på et Titan løbebånd. De forskellige kvalitetsmodeller kan bruges til professionel løbetræning, genoptræning, intervaltræning, kardiotræning eller til kombineret gå- og løbetræning.

Den store fordel ved at vælge Titan Fitness, når du vil have de mest fleksible, effektive og alsidige træningsforhold, er, at producentens maskiner findes til ethvert behov.

Mens Titan T73 egner sig til professionel træning og til de erfarne og ambitiøse udøvere, er Titan ST 375 ideel for dig, som vil godt i gang med gå- eller løbetræning.

Titan gør det muligt at få effektive, funktionelle og moderne løbebånd til konkurrencedygtige priser. Det bevises med Titan T500, som har alle de features, du har brug for til din fysiske udvikling med gå- og løbetræning.

Hvordan vælger jeg det bedste Titan løbebånd?

Det er dine træningserfaringer, dine ambitioner og dine behov, som afgør, hvilken træningsmaskine der er den ideelle for dig.

Det bedste løbebånd afhænger af individuelle forhold. Når du skal vælge dén maskine, som du vil få størst glæde af og udvikling med, skal du forholde dig til følgende:

 • Træningserfaringer med løb
 • Ambitioner på længere sigt
 • Behov for brugervenlige træningsprogrammer
 • Pris

Du får mest ud af din gå- eller løbetræning, når du vælger et Titan løbebånd, som passer til dine træningserfaringer- og ambitioner. Det er i høj grad dine ønsker om træningsform, som er med til at afgøre, hvilken Titan model der kan være den rette for dig.

Er du nybegynder, og ønsker du at bruge din maskine til genoptræning eller stille løbetræning, kan det være det rette valg med en budgetvenlig udgave med simple funktioner og 5-10 brugerprogrammer.

Er du øvet med løb, skal du vælge en maskine, som modsvarer dine træningsbehov. I denne forbindelse skal du vælge en maskine med kraftig motor.

Dette skal du være opmærksom på med køb af løbebånd

Når du vil købe et Titan løbebånd, skal du særligt forholde dig til motorens ydeevne i forhold til antal hestekræfter. Har du behov for at kunne lave intensive træningspas med høj hastighed, skal du vælge en maskine med en kraftig motor (Op til 3HK). Med denne kan du løbe over 20km/t.

Det er vigtigt, at din maskine matcher dine aktuelle træningsbehov samt dine fremtidige ambitioner. Når du vælger en maskine, som passer til dig og dine træningsambitioner, får du mest værdi for pengene, og du slipper for at skulle købe ny maskine efter 1-2 år.

Når du vælger Titan Fitness, kan du være sikker på, at du kan gøre brug af din maskine i lang tid frem. Dit Titan løbebånd skal kunne give dig masser af udfordringer, så du får maksimalt udbytte med det.

Elementer såsom antal af præindstillede træningsprogrammer, motorkraft og Bluetooth funktion har stor betydning i denne forbindelse.

Værd at vide om at skabe optimale træningsforhold

Når du træner derhjemme, skal du både forholde dig til de tekniske og de praktiske aspekter med dit Titan løbebånd. Har du en mindre bolig, kan det være en fordel at vælge en træningsmaskine med hjul eller en foldbar model såsom Titan T500. Dette skaber fleksibilitet, så du nemt og ubesværet kan flytte rundt på maskinen efter behov.

Det er en god idé at bruge en træningsmåtte under din maskine, der skåner dit gulv. De fås i forskellige størrelser, så du kan få det rette match i forhold til dit Titan løbebånd.

Optimale træningsforhold handler om at skabe en komfortabel træning, hvor du kan få maksimalt udbytte med din maskine.

Du mindsker risikoen for overbelastningsskader, når du bruger træningsprogrammer, som matcher dit aktuelle niveau. Det kan være en god idé at undersøge de forskellige brugerprogrammer, før du begynder at lave et træningsprogram.

Hvor mange træningsprogrammer har jeg brug for?

Det er individuelt, hvor mange præindstillede programmer du har brug for. De brugervenlige programmer er med til at skabe variation og udvikling i din træning, og det er en fordel for både nybegynderen og den erfarne løber at kunne skabe alsidige træningspas.

Hvor mange programmer, du ønsker, handler dels om behov for variation og dels om ønsker for udvikling. Træning kan blive ensformig, og her er det en stor fordel at have mange programmer at vælge imellem, så du opretholder motivationen.

Konklusion – Testvinder af Titan løbebånd

Titan T73 er den samlede testvinder af de 3 anmeldte løbebånd. T73 har alle de egenskaber og features, som der er brug for, når det kommer til at skabe alsidige, udfordrende og intensive træningsforhold i mange år. Løbebåndet har den kraftigste motorkraft med 3HK sammenholdt med Titan St 375 med 1HK motor og Titan T500 med 1,5HK motor.

Den høje motorkraft gør det muligt at løbe op til 22 km/t, hvilket udkonkurrerer de 2 andre funktionelle og brugervenlige løbebånd.

Med Titan T73 kan både nybegynderen med ambitioner og den erfarne løber få masser af varierede træningsforhold med hele 24 præindstillede brugerprogrammer. Titan løbebåndet er en investering, som alle i familien kan få glæde af både nu og mange år ud i fremtiden.