Titan ST 375 løbebånd

Titan er en anerkendt producent af træningsmaskiner, som både tilbyder udstyr til træningscentre og til private fitnessudøvere. Det er den gode kvalitet samt de budgetvenlige priser, der gør, at mange vælger Titan, når der skal vælges funktionelle og effektive maskiner til hjemmetræningen.

Titan ST 375 er én af producentens mest brugervenlige løbebånd, som henvender sig til dig, der vil godt i gang med gå- og løbetræning.

Løbebåndet er designet med praktiske hjul forneden, der gør det muligt for dig at flytte rundt på maskinen derhjemme. Dette har stor betydning, hvis du bor i en mindre bolig, eller hvis du vil skabe fleksible træningsforhold i hjemmet.

Når du vil have et godt og funktionelt begynderløbebånd, er Titan ST 375 et godt valg. Du kan løbe op til 14km/t på det, hvilket matcher de fleste nybegynderes behov. Løbebåndet har en motor på 1,5hk. Du kan indstille hastigheden undervejs i din træning, så du kan lave intervaltræning, der matcher dit styrkeniveau og din udholdenhed.

Brugerprogrammerne henvender sig både til nybegyndere med løb og erfarne træningsudøvere. Det gør det afvekslende og sjovt at vælge imellem programmer, som kan udfordre dig. Titan løbebåndet er designet med 9 forskellige programmer, som du frit kan vælge imellem. Du får nemmere ved at opretholde motivationen, når du skaber variation i dine træningspas.

Særlige fordele ved Titan ST 375:

 • Simple funktioner
 • Gode brugerprogrammer
 • Overskuelig LCD-skærm
 • Flytbart design
 • Budgetvenlig pris.

Dette skal du overveje i forbindelse med køb af løbebånd

Du får de bedste træningspas, når du vælger en maskine, som matcher dit niveau. Er du nybegynder med løb, og har du ikke trænet på løbebånd før, skal du vælge en brugervenlig og funktionel maskine.

I denne forbindelse skal du forholde dig til omfang af præindstillede brugerprogrammer samt mulighed for at få indblik i dine træningsdata. Det kan få stor betydning for din motivation, at du vælger et løbebånd med computer og skærm, som give dig indblik i distance, tid, kalorieforbrænding og gennemsnitlig hastighed. Derved kan du altid blive ved med at tilrettelægge nye udfordringer for dig selv og din løbetræning.

Når du vælger en maskine med omkring 10 programmer, kan du komme godt i gang med din gå- og løbetræning.

Når du træner derhjemme, kan det have stor, praktisk betydning, at du nemt kan flytte rundt på din maskine. Det kan du, når du vælger et løbebånd med hjul.

Ting du skal være særlig opmærksom på:

 • Vælg maskine med computer, når du vil have indblik i dine træningsdata
 • Vær opmærksom på antal brugerprogrammer
 • Vælg maskine med hjul, når du vil flytte rundt på dit løbebånd derhjemme
 • Vælg en træningsmaskine, som matcher dine træningsambitioner.

Funktioner og fordele ved Titan ST 375

Flytbart og fleksibelt design

Når du træner derhjemme, har det praktisk værdi, at du nemt og ubesværet kan flytte rundt på din maskine. Det kan du med Titan ST 375, der har hjul forneden. Det flytbare design giver dig fleksible træningsforhold, og du bestemmer selv, hvor du vil udføre din løbetræning.

Det flytbare design er desuden med til at skåne dit løbebånd, når du kan sætte det væk. Det skånes for unødvendigt slid ved at blive opbevaret et sted, hvor det ikke udsættes stød eller støvpartikler.

Simple funktioner

For mange mennesker har det stor betydning at træne med en maskine, som er nem at benytte og indstille. Titan ST 375 er udstyret med simple funktioner og brugerprogrammer, som du ubesværet kan vælge imellem undervejs i din træning.

Løbebåndet har en praktisk LCD-skærm, så du kan holde styr på dine data fra træning til træning. Dette kan være med til at holde motivationen oppe, når du gradvist kan give dig selv nye udfordringer. Det kan både være i forhold distance, tid eller din gennemsnitlige hastighed.

Brugerprogrammer til træningsvariation

Der er stor forskel på, hvad vi hver især ønsker at bruge træningsmaskiner til. Mens nogle har høje ambitioner, er der andre, som har brug for en funktionel og brugervenlig træningsmaskine, der kan benyttes 3-4 gange om ugen.

Har du brug for inspiration og træningsvariation, skal du vælge et løbebånd med flere præindstillede brugerprogrammer. Dermed behøver du ikke selv tilrettelægge træningsprogrammer, når du kan vælge imellem forskellige muligheder på dit løbebånd.

Titan ST 375 er udstyret med 9 programmer, der veksler mellem interval- og udholdenhedstræning.

Budgetvenlig pris

Løbebånd er én af de mest populære og anvendte træningsmaskiner både i fitnesscentre og i private hjem. Gå og løb er træningsformer, som alle kan være med på og udvikle sig indenfor.

Den store fordel ved populariteten af træningsmaskinen er, at du kan finde løbebånd i alle prisklasser.

Titan er kendt for sine konkurrencedygtige priser, som kendetegner både maskiner og tilbehør i producentens store sortiment af kvalitetsudstyr til fysisk aktivitet.

Du behøver ikke gå på kompromis med kvalitet eller træningsmuligheder, når vil have et godt løbebånd som Titan St 375 til en budgetvenlig pris.

Konklusion

Vil du godt i gang med gå- og løbetræning, og vil du have et funktionelt og simpelt løbebånd, kan Titan ST 375 være et godt bud. Sammenholdt med de professionelle løbebånd, er Titan modellen designet med en mindre stærk motor på 1,5hk. Dette begrænser, hvor hurtigt du kan løbe på maskinen.

Med de 9 præindstillede brugerprogrammer kan du skabe variation og blive ved med at opretholde motivationen med din løbetræning. Det flytbare design gør det praktisk at træne derhjemme og samtidig passe godt på dit løbebånd.

 • Funktionelt og simpelt løbebånd til nybegynderen
 • Mindre kraftig motor på 1,5hk der giver dig en maksimumhastighed på 14km/t
 • Gode programmer der giver dig mange variationsmuligheder
 • Flytbart design
 • Praktisk LCD-skræm.