Titan T73 løbebånd

Er du på udkig efter et moderne, slidstærkt og funktionelt løbebånd, der skal kunne bruges i masser af år frem, er Titan T73 et godt valg. Løbebåndet er udstyret med alle de funktioner og detaljer, som du har brug for, når du vil kunne lave intensive træningspas i højt tempo og samtidig have komfortable og skånsomme træningsforhold.

 • Titan Life PERFORMANCE T73
  Titan Life PERFORMANCE T73
  Dette løbebånd er et rigtig godt løbebånd, der opfylder alle behov forbundet med træning på løbebånd. T73 Perfomance har en tophastighed på 22 km/t, hvilket er mere end rigeligt til selv meget trænet løbere. Den drives af en meget støjsvag DC-motor med 2,0 HK. Der er automatisk hældning på denne maskine - hele 16 niveauer kan den justeres i. På den måde kan du selv regulere modstanden, hvilket giver en variation til din træning. Der er 24 forprogrammerede programmer, du frit kan vælge mellem. Funktioner som puls, distance, tid, kalorier og fart vises alt sammen i displayet på den smarte TFT-skærm. Det er muligt at tilkoble 3 brugerprofiler på løbebåndet.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Apuls.dk -1%7398 0 7398 Læs mere

  Titan er kendt for sin høje kvalitet og elegante designs, som kendetegner alle træningsmaskiner fra den populære producent. Derudover er priserne konkurrencedygtige, så du kan få løbebånd i høj kvalitet til skarp pris.

  Titan T73 er udstyret med god stødabsorbering på hele løbefladen, så du kan skåne både ankler og knæ, når du træner. Med den tydelige og praktiske TFT-skærm kan du afspille musikvideoer eller film, når du træner. Dette er med til at opretholde motivationen hos dig, når du kan se de serier eller videoklip, som du holder af, mens du er aktiv.

  Det funktionelle løbebånd fra Titan har en kraftig 3hk motor, der tillader dig at løbe op til 22km/t, hvilket er det højeste tempo, som du kan nå op på med løbebånd. Maskinen egner sig til dig, som har høje ambitioner med din løbetræning samt dig, der vil have mest værdi for pengene, når du kan blive ved med at give dig selv fysiske udfordringer med din træningsmaskine.

  Som noget særligt får du 20 forskellige stigningsniveauer, som du kan variere din træning med. Du kan lave udfordrende intervaltræning både nu og mange år ud i fremtiden med Titan T73.

  Særlige fordele ved Titan T73:

  • Kraftig 3hk motor
  • Smart TFT-skræm til afspilning af musik og videoer
  • Stødabsorberende løbeflade
  • 20 forskellige stigningsniveauer
  • 24 præindstillede brugerprogrammer.

  Dette skal du overveje i forbindelse med køb af løbebånd

  Et løbebånd skal give dig fysiske udviklingsmuligheder i lang tid frem, så du får mest værdi for pengene. I denne forbindelse skal du holde høje med, hvor kraftig motoren er på de forskellige maskiner, og du skal orientere dig mod antal stigningsniveauer og brugerprogrammer.

  Der er forskel på, hvilke ambitioner vi har i forhold til gå- og løbetræning. Du skal vælge et løbebånd, som matcher dine ønsker og mål.

  Løbetræner du flere gange om ugen, eller er du nybegynder med høje ambitioner, skal du vælge et løbebånd med en kraftig motor (minimum 3hk). Med en motor med høj ydeevne kan du nå op i et højere tempo, end det er muligt med en mindre kraftig motor.

  Des flere stigningsniveauer du har at vælge imellem, des mere alsidige og varierede træningspas kan du skabe. De bedste løbebånd har mellem 12-20 niveauer, som der frit kan vælges iblandt. Det er i høj grad stigningsniveauerne, som er med til at give dig de fysiske udfordringer i din gå- og løbetræning.

  Den store fordel ved løbebåndenes popularitet er, at du finder et stort udvalg af dem. Du behøver ikke gå på kompromis med kvalitet, når du vil have en moderne og funktionel kvalitetsmaskine til en god pris.

  Ting du skal være særlig opmærksom på:

  • Vælg en maskine med kraftig motor, så du kan løbe i højt tempo
  • Vær opmærksom på antal stigningsniveauer
  • Forhold dig til stødabsorbering, når du vil have komfortabel og skånsom løbetræning
  • Vælg et løbebånd, som matcher dine træningsambitioner.

  Funktioner og fordele ved Titan T73

  Kraftig motor med høj ydeevne

  Der er ikke meget ved at købe et billigt løbebånd, hvis det ikke modsvarer dine træningsambitioner, og det ikke er muligt for dig at løbe i dit højeste tempo. Med Titan T73 får du ét af de mest effektive løbebånd på markedet som følge af den stærke motor med høj ydeevne. Med 3hk kan du løbe op til 22km/t, som matcher de fleste løberes behov.

  Du kan lave intens og udfordrende intervaltræning, når du kan løbe i maksimalt tempo. Det er nemt at indstille hastigheden elektronisk, så du får fuld kontrol i alle dine træningspas.

  TFT-skræm til afspilning af musik og videoer

  Gå- og løbetræning kan blive ensformig, og det kan ind imellem være svært at motivere sig selv til at være fysisk aktiv. I denne forbindelse kan det få stor værdi at have et løbebånd med TFT-skræm, som du kan bruge til musik- og filmafspilning. Det højner din træningslyst, når du kan sætte din yndlingsfilm på, eller når du kan følge med i favoritserien.

  For mange mennesker, som vil i gang med en sund og aktiv livsstil, har det stor betydning, at de kan blive underholdt under fysisk træning.

  Bluetooth funktion

  Titan T73 er udstyret med de nyeste funktioner, som gør din træning sjov og udviklende. Med Bluetooth kan du tilslutte din mobil og få indblik i dine træningsdata såsom distance, kalorieforbrænding, tid og gennemsnitlig hastighed. Du kan bruge disse informationer til at føre statistik over din fysiske udvikling, eller du kan anvende dine data til at lave nye udfordringer for dig selv.

  20 stigningsniveauer og 24 træningsprogrammer

  Uanset hvor trænet du er med løb, kan du blive maksimalt udfordret med Titan T73. Sammenholdt med andre kvalitetsløbebånd får du en maskine med hele 20 stigningsniveauer, som du frit kan vælge imellem undervejs i din træning.

  Med de mange niveauer kan du blive ved at give dig selv udfordringer og derved udvikle din kondition og udholdenhed. Du behøver ikke købe nyt løbebånd efter 1-2 år, når du har en maskine, som giver dig de bedste progressionsmuligheder.

  De 24 præindstillede brugerprogrammer er med til at skabe varierede træningsforhold, så du aldrig kommer til at gå kold i din gå- eller løbetræning.

  Konklusion

  Titan T73 er det moderne og funktionelle kvalitetsløbebånd, der henvender sig til alle, der vil have de bedste og mest alsidige træningsforhold. Med 24 brugerprogrammer, TFT-skærm og hele 20 niveauer kan du lave de træningspas, som matcher dit nuværende niveau, og du kan blive ved med at udvikle sig selv fysisk med de mange funktioner.

  Du får et professionelt løbebånd til en god pris, når du vælger Titan T73, som med sine 3 brugerprofiler kan anvendes af flere medlemmer i husstanden.

  • Stor værdi for pengene
  • Kan bruges af både nybegyndere og erfarne fitnessudøvere
  • Masser af muligheder for lave variationer i din træning
  • Kraftig motor og høj ydeevne.