Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Folsyre

Bedste Folsyre: Se top 12

(opdateret juli 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde folsyrer. Vi har udvalgt de 12 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 12 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på folsyrer | ✅ Folsyre-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 folsyrer

Her kan du se de 3 bedste folsyrer ud af de 12 folsyrer vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 folsyrer er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på folsyrer | ✅ Folsyre-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Natur Drogeriet B9 Folic Acid 400 ug 180 Pieces

 • Dagens pris: 54,50 kr.
 • Fundet hos NiceHair.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Første anbefaling på listen er fra mærket Natur Drogeriet.

Det bedste tilbud på “Natur Drogeriet B9 Folic Acid 400 ug 180 Pieces” vi har fundet er hos NiceHair.dk hvor prisen lige nu er 54,50

Forhandlerens beskrivelse:
Folsyre tabletter 180 stk.
400 mcg Folsyre – medvirker til, at dit immunsystem fungerer normalt – bidrager til normal omsætning af homocystein  – understøtter vævenes vækst og udvikling under graviditet – medvirker til normal dannelse af aminosyrer – m…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

2: Bio-Folin 400 µg – 180 tabl.

 • Dagens pris: 58,72 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 69,-, nu kun 58,72.
  Du sparer 10 kr. / 14 %
 • Fundet hos Buump

Anden anbefaling har vi fundet hos Buump, hvor du kan købe Bio-Folin 400 µg – 180 tabl. til kun 58,72 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pharma Nord Bio-Folin 400 µg – velegnet til kvinder, der ønsker at blive gravide Bio-Folin 400 mikrogram fra Pharma Nord er et mono-præparat, der tilfører folsyre.
Hver tablet indeholder 400 μg folsyre af den oprindelige folsyrekilde Pteroylmonoglutamin…

Se hos Buump ❯❯

3: Folsyre 400 mcg 90 tab fra Dansk Farmaceutisk Industri

Næste anbefaling er “Folsyre 400 mcg 90 tab fra Dansk Farmaceutisk Industri”.

Dagens bedste tilbud på “Folsyre 400 mcg 90 tab fra Dansk Farmaceutisk Industri” har vi fundet hos Helsehelse.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Se hos Helsehelse.dk ❯❯

4: Folsyre B9 180 tab

Produkt nummer 4 på vores “folsyre-liste” er Folsyre B9 180 tab som du lige nu kan købe for 54,50 hos Helsehelse.dk

Se hos Helsehelse.dk ❯❯

6: Solaray B12-vitamin m. folsyre – 90 tabl.

Forhandlerens beskrivelse:
Solaray B12-vitamin med folsyre – veganske sugetabletter med en skøn smag af kirsebær Kosttilskuddet B12-vitamin m. folsyre fra Solaray indeholder vitamin B12 og er desuden tilsat folsyre, som medvirker til normal dannelse af røde blodlegemer.
Vitamin B12…

Se hos Økologisk-Supermarked ❯❯

7: Solgar Folacin (Folinsyre) 400 µg – 100 tab

 • Dagens pris: 62,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Solgar

Forhandlerens beskrivelse:
Solgar Folacin (Folinsyre) 400 µg – Bidrager til et normalt energiniveau og til vævsvæksten hos gravide Den danske Sundhedsstyrelse anbefaler at alle kvinder, som er – eller planlægger at blive – gravide indtager et tilskud på 400 µg folsyre (også kendt…

Se hos Med24 ❯❯

8: Folsyre, 400 mcg – 90 tabl.

 • Dagens pris: 71,- kr.
 • Fundet hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
400 mcg Folsyre. Pr.
tablet: 400 mcg Folsyre – 200% ADT  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Bør kun efter af…

Se hos Med24 ❯❯

9: Solgar Folsyre 400 mcg – 250 tab.

 • Dagens pris: 126,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 133,-, nu kun 126,50.
  Du sparer 6 kr. / 4 %
 • Fundet hos Helsegrossisten.dk
 • Mærke: Solgar

Forhandlerens beskrivelse:
Det anbefales af fødevarestyrelsen at begynde at tage folsyre allerede når du planlægger en graviditet og indtil 12 uger inde i graviditeten.
Folsyre spiller en rolle i lukningen af fosterets neuralrør under gravidteten.
Folsyre er et vandopløseligt B-vit…

Se hos Helsegrossisten.dk ❯❯

10: Pureviva Folsyre 400 µg (180 tabl)

 • Dagens pris: 38,46 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 54,95, nu kun 38,46.
  Du sparer 16 kr. / 30 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Pureviva

Forhandlerens beskrivelse:
FOLSYRE TABLETTER Pureviva Folsyre 400 µg (180 tabl) er folsyre i form af tabletter, som er lette at indtage.
Dette kosttilskud er fremstillet med 400 µg folsyre pr daglige dosis som er 1 tablet dagligt.
Folsyre er også kendt som folat, og er et B-vitamin…

Se hos Well.dk ❯❯

11: Pureviva Folsyre 400 µg (90 tabl)

 • Dagens pris: 24,46 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 34,95, nu kun 24,46.
  Du sparer 10 kr. / 30 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Pureviva

Forhandlerens beskrivelse:
FOLSYRE TABLETTER Pureviva Folsyre 400 µg (90 tabl) er folsyre i form af tabletter, som er lette at indtage.
Dette kosttilskud er fremstillet med 400 µg folsyre pr daglige dosis som er 1 tablet dagligt.
Folsyre er også kendt som folat, og er et B-vitamin….

Se hos Well.dk ❯❯

12: B9 vitamin folsyre 450mcg

 • Dagens pris: 55,- kr.
 • Fundet hos Helsam

Sidste produkt på vores liste er B9 vitamin folsyre 450mcg som vi har fundet til 55,- hos Helsam.

 • Kosttilskud med folsyre
 • Bidrager til vigtige kropsfunktioner
 • En tablet om dagen
 • Ingen tilsatte tilsætningsstoffer
 • Ikke egnet til børn under 1 år

B9 vitamin folsyre 450mcg er et kosttilskud, der indeholder folsyre, som er en type af vitamin B9. Folsyre bidrager til flere vigtige funktioner i kroppen, herunder normal bloddannelse, normal funktion af immunsystemet, normal vækst af væv hos gravide kvinder, normal aminosyresyntese og normal celledelingsproces.

Det anbefales at tage en tablet om dagen for voksne og børn over 11 år. Produktet bør opbevares tørt og ikke for varmt og uden for børns rækkevidde.

Ingredienserne i produktet inkluderer fyldemidler som dicalciumphosphat, mikrokrystallinsk cellulose og kartoffelstivelse, samt antiklumpningsmidler som magnesiumsalte af fedtsyrer og siliciumdioxid. Der er ingen tilsatte konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsstoffer i produktet.

Det er vigtigt at bemærke, at den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides, og at kosttilskud ikke bør træde i stedet for en varieret kost. Det anbefales også at konsultere en læge eller sundhedsplejerske, før produktet anvendes af gravide kvinder og børn under 1 år.

B9 vitamin folsyre 450mcg er et kosttilskud, der kan hjælpe med at opfylde kroppens behov for folsyre og understøtte en sund livsstil.

Se hos Helsam ❯❯

Folsyrer fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 12 bedste folsyrer på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige folsyre til dine behov:

Købsguide til folsyrer

Folinsyre har en ekstremt vigtig rolle i den menneskelige sundhed. Som en type af vitamin B – B9, hjælper folinsyre også organer med at konvertere mad til brændstof (kulhydrater til glukose).

Folinsyre har en dokumenteret videnskabelig virkning i en lang række forhold, og det er vigtigt for nogle kvinder under graviditeten for den normale udvikling af barnets rygsøjle og hjerne.

Køb folinsyre – Her er din mange muligheder

Neural- og hjerneudvikling og sundhed

Folinsyre er afgørende i fosterets udvikling af rygsøjlen og hjernen og mangel kan føre til alvorlige fosterskader – neuralrørsdefekter. Forskere mener, at ved at tage nok folinsyre før og under fødslen vil sænke risikoen for autisme hos børn.

Nogle undersøgelser har vist, at kombinationen af folinsyre og vitamin B12 hos ældre mennesker kan reducere hukommelsestab i mindre grad.

Depression og folat

Ikke alle undersøgelser har samme konklusion, om folinsyre er i stand til at reducere depression, dog har en undersøgelse, udført på kvinder, fundet ud af at 500 mg af folinsyre kan bidrage til at en antidepressiv fungerer bedre. Der er behov for flere undersøgelser, men undersøgelser viste, at folk, der er deprimerede har lavere niveau af folinsyre, så ved at tilføje det til kosten, kan man reducere symptomer på depression.

Kræft

Befolkningsundersøgelse viste, at folk der har visse former for kræft, har lavere folinsyreindtag end folk, der ikke har kræft.

Kvinder der drikker alkohol regelmæssigt og har et lavt niveau af folinsyreindtag, har større chance for at få brystkræft. Hvis alkoholindtagelsen er høj, kan det blokere optagelsen af folinsyre, så uanset hvor højt indtaget af folinsyre er, på grund af alkoholen vil det ikke blive absorberet.

Anæmi

Folinsyre har en ekstremt vigtig rolle i de røde blodlegemers korrekte udvikling. Mangel kan føre til megaloblastisk anæmi – type anæmi (lav mængde af røde blodlegemer eller hæmoglobin).

Naturlig folat eller folinsyre

Folinsyre kan ikke findes som en naturlig mikro-ernæring, fordi det er en syntetisk type folat, hvilket betyder at den ikke findes i fødevarer.

Det blev syntetiseret første gang i 1943, og blev berigelse af fødevarer i 1998, efter at undersøgelser viste en betydning, før og under graviditeten, i neuralrøret og hjernens udvikling hos spædbørn.

Både naturlige folater og folinsyre, vil blive konverteret i kroppen i formen, der anvendes i folatmetabolismen – tetrahydrofolat (THF), men konverteringen vil være anderledes. Det betyder, kroppen er i stand til at få den aktive form af folat fra naturlige kilder – fødevarer. Bortset fra kvinder før og under graviditet og alvorlig mangel af folater i kosten, eller tung alkoholisme, er der ikke behov for yderligere tilskud af folinsyre. Når du tager kosttilskud uden lægelig anbefaling bør det være fordi, at nogle lande har berigelse af noget mad med folinsyre og selv om mængden af tilsat folinsyre er sikker, sammen med tilskud kan en person få overdosering. Hvis mængden øges kan det ske, at en vis mængde af folinsyren ikke metaboliserer, og går ind i blodet, hvilket kan forstyrre immunforsvaret.

I modsætning til folinsyre, kan folat findes i mange grøntsager. Store kilder til folat: Bønner, linser, spinat, asparges, salat, avocado, broccoli.