Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Folsyre

Bedste Folsyre: Se top 12

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde folsyrer. Vi har udvalgt de 12 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 12 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på folsyrer | ✅ Folsyre-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 folsyrer

Her kan du se de 3 bedste folsyrer ud af de 12 folsyrer vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 folsyrer er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på folsyrer | ✅ Folsyre-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Natur Drogeriet B9 Folic Acid 400 ug 180 Pieces

 • Dagens pris: 55,- kr.
 • Fundet hos NiceHair.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Første anbefaling på listen er fra mærket Natur Drogeriet.

Det bedste tilbud på “Natur Drogeriet B9 Folic Acid 400 ug 180 Pieces” vi har fundet er hos NiceHair.dk hvor prisen lige nu er 55,-

Forhandlerens beskrivelse:
Folsyre tabletter 180 stk.
400 mcg Folsyre – medvirker til, at dit immunsystem fungerer normalt – bidrager til normal omsætning af homocystein  – understøtter vævenes vækst og udvikling under graviditet – medvirker til normal dannelse af aminosyrer – m…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

2: Solgar Folacin (Folinsyre) 400 µg – 100 tab

 • Dagens pris: 49,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 79,-, nu kun 49,-.
  Du sparer 30 kr. / 37 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Solgar

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Solgar Folacin (Folinsyre) 400 µg – 100 tab til kun 49,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Solgar Folacin (Folinsyre) 400 µg – Bidrager til et normalt energiniveau og til vævsvæksten hos gravideDen danske Sundhedsstyrelse anbefaler at alle kvinder, som er – eller planlægger at blive – gravide indtager et tilskud på 400 µg folsyre (også kendt…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Solgar Folinsyre (Folacin) 400 mcg (250 tabletter)

 • Dagens pris: 105,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 139,-, nu kun 105,-.
  Du sparer 34 kr. / 24 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Solgar

Næste anbefaling er “Solgar Folinsyre (Folacin) 400 mcg (250 tabletter)”.

Dagens bedste tilbud på “Solgar Folinsyre (Folacin) 400 mcg (250 tabletter)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 105,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det anbefales af fødevarestyrelsen at begynde at tage folsyre allerede når du planlægger en graviditet og indtil 12 uger inde i graviditeten.
Folsyre spiller en rolle i lukningen af fosterets neuralrør under gravidteten.
Folsyre er et vandopløseligt B-vit…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: B12 vitamin med folsyre

 • Dagens pris: 144,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 189,95, nu kun 144,95.
  Du sparer 45 kr. / 23 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Solaray

Produkt nummer 4 på vores “folsyre-liste” er B12 vitamin med folsyre som du lige nu kan købe for 144,95 hos Well.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Sugetabletter med kirsebærsmag. • Vitamin B12 og folat bidrager til at mindske træthed og udmattelse. • Vitamin B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og til nervesystemets normale funktion. • Folat bidrager til normal blodda…

Se hos Well.dk ❯❯

5: Bio-Folin 400 µg – 180 tabl.

 • Dagens pris: 62,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 74,-, nu kun 62,-.
  Du sparer 12 kr. / 16 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Kosttilskud Til Kvinden der planlægger graviditet, eller er gravid til og med 12.
graviditets uge.
Sundhedsstyrelsen anbefaler Folsyre til gravide.
Medvirker til vævsvæksten hos den gravide Spiller en rolle i normal celledeling Understøtter en normal omsæ…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

6: Solaray B12-vitamin Med Folsyre Sugetabletter Kosttilskud 90 stk

Forhandlerens beskrivelse:
Vitamin B12 – Sugetablet med kirsebærsmag.
Vitamin B12 bidrager til: – Et normalt energistofskifte – At mindske træthed og udmattelse – En normal psykologisk funktion – Nervesystemets normale funktion – En normal omsætning af homocystein – Immunsystemets…

Se hos Apopro Online Apotek ❯❯

8: Pureviva Folsyre 400 µg (90 tabl)

Forhandlerens beskrivelse:
FOLSYRE TABLETTER Pureviva Folsyre 400 µg (90 tabl) er folsyre i form af tabletter, som er lette at indtage.
Dette kosttilskud er fremstillet med 400 µg folsyre pr daglige dosis som er 1 tablet dagligt.
Folsyre er også kendt som folat, og er et B-vitamin….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

11: Pureviva Folsyre 400 µg (180 tabl)

Forhandlerens beskrivelse:
FOLSYRE TABLETTER Pureviva Folsyre 400 µg (180 tabl) er folsyre i form af tabletter, som er lette at indtage.
Dette kosttilskud er fremstillet med 400 µg folsyre pr daglige dosis som er 1 tablet dagligt.
Folsyre er også kendt som folat, og er et B-vitamin…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

12: Babyplan Folsyre

Sidste produkt på vores liste er Babyplan Folsyre som vi har fundet til 19,- hos Babyplan.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Er du gravid, eller planlægger du graviditet? Folsyre er et vigtigt vitamin der findes i kosten, men det er nødvendigt at tage et tilskud, f.eks.
Babyplan Folsyre,  for at få tilstrækkeligt i forbindelse med graviditet. Sundhedsstyrelsen anbefaler et…

Se hos Babyplan.dk ❯❯

1 yderligere folsyrer

De 12 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste folsyre i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de folsyrer vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 1 folsyrer:

Folsyrer fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 12 bedste folsyrer på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige folsyre til dine behov:

Købsguide til folsyrer

Folinsyre har en ekstremt vigtig rolle i den menneskelige sundhed. Som en type af vitamin B – B9, hjælper folinsyre også organer med at konvertere mad til brændstof (kulhydrater til glukose).

Folinsyre har en dokumenteret videnskabelig virkning i en lang række forhold, og det er vigtigt for nogle kvinder under graviditeten for den normale udvikling af barnets rygsøjle og hjerne.

Køb folinsyre – Her er din mange muligheder

Neural- og hjerneudvikling og sundhed

Folinsyre er afgørende i fosterets udvikling af rygsøjlen og hjernen og mangel kan føre til alvorlige fosterskader – neuralrørsdefekter. Forskere mener, at ved at tage nok folinsyre før og under fødslen vil sænke risikoen for autisme hos børn.

Nogle undersøgelser har vist, at kombinationen af folinsyre og vitamin B12 hos ældre mennesker kan reducere hukommelsestab i mindre grad.

Depression og folat

Ikke alle undersøgelser har samme konklusion, om folinsyre er i stand til at reducere depression, dog har en undersøgelse, udført på kvinder, fundet ud af at 500 mg af folinsyre kan bidrage til at en antidepressiv fungerer bedre. Der er behov for flere undersøgelser, men undersøgelser viste, at folk, der er deprimerede har lavere niveau af folinsyre, så ved at tilføje det til kosten, kan man reducere symptomer på depression.

Kræft

Befolkningsundersøgelse viste, at folk der har visse former for kræft, har lavere folinsyreindtag end folk, der ikke har kræft.

Kvinder der drikker alkohol regelmæssigt og har et lavt niveau af folinsyreindtag, har større chance for at få brystkræft. Hvis alkoholindtagelsen er høj, kan det blokere optagelsen af folinsyre, så uanset hvor højt indtaget af folinsyre er, på grund af alkoholen vil det ikke blive absorberet.

Anæmi

Folinsyre har en ekstremt vigtig rolle i de røde blodlegemers korrekte udvikling. Mangel kan føre til megaloblastisk anæmi – type anæmi (lav mængde af røde blodlegemer eller hæmoglobin).

Naturlig folat eller folinsyre

Folinsyre kan ikke findes som en naturlig mikro-ernæring, fordi det er en syntetisk type folat, hvilket betyder at den ikke findes i fødevarer.

Det blev syntetiseret første gang i 1943, og blev berigelse af fødevarer i 1998, efter at undersøgelser viste en betydning, før og under graviditeten, i neuralrøret og hjernens udvikling hos spædbørn.

Både naturlige folater og folinsyre, vil blive konverteret i kroppen i formen, der anvendes i folatmetabolismen – tetrahydrofolat (THF), men konverteringen vil være anderledes. Det betyder, kroppen er i stand til at få den aktive form af folat fra naturlige kilder – fødevarer. Bortset fra kvinder før og under graviditet og alvorlig mangel af folater i kosten, eller tung alkoholisme, er der ikke behov for yderligere tilskud af folinsyre. Når du tager kosttilskud uden lægelig anbefaling bør det være fordi, at nogle lande har berigelse af noget mad med folinsyre og selv om mængden af tilsat folinsyre er sikker, sammen med tilskud kan en person få overdosering. Hvis mængden øges kan det ske, at en vis mængde af folinsyren ikke metaboliserer, og går ind i blodet, hvilket kan forstyrre immunforsvaret.

I modsætning til folinsyre, kan folat findes i mange grøntsager. Store kilder til folat: Bønner, linser, spinat, asparges, salat, avocado, broccoli.