Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Pekannødder

Bedste Pekannødder: Se top 4

(opdateret oktober 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde pekannødder. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på pekannødder | ✅ Pekannød-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 pekannødder

Her kan du se de 3 bedste pekannødder ud af de 4 pekannødder vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 pekannødder er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på pekannødder | ✅ Pekannød-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste pekannødder

Her kan du se hele vores liste over de bedste pekannødder som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

2: Pekannødder Ø

 • Dagens pris: 38,95 kr.
 • Fundet hos Helsam
 • Mærke: Urtekram

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsam, hvor du kan købe Pekannødder Ø til kun 38,95 kr.

 • Økologiske pekannødder
 • Blød og karamelagtig smag
 • Kan bruges til madlavning og bagning
 • Opbevares tørt og ikke for varmt
 • Rig på fibre og protein

Varebetegnelse:

Pekannødder Ø

Varebeskrivelse:

Pekannødder er en økologisk snack, der minder om valnødder ved første øjekast, men har en mere blid og næsten karamelagtig sødme, når man først smager på dem. De kan spises som snack, drysset over salater eller bruges til at bage den klassiske pecan pie, som er populær i sydstaterne i USA, hvor nødden oprindeligt kommer fra. Der kan forekomme enkelte skalstumper i nødderne.

Opbevaring:

Pekannødder skal opbevares tørt og ikke for varmt for at sikre optimal friskhed og smag.

Ingredienser:

Pekannødder* (*økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens)

Allergener:

Pekannødder

Næringsindhold:

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):

– Energifordeling i varen

– Energi: 2889 kJ / 691 kcal

– Fedt: 72 g

– Heraf mættede fedtsyrer: 6,2 g

– Kulhydrat: 13,9 g

– Heraf sukkerarter: 4,0 g

– Kostfibre: 9,6 g

– Protein: 9,2 g

– Salt: 0 g

Leverandør:

Produktet leveres af Midsona Food & Beauty A/S i Mariager, Danmark.

Oprindelsesland:

Pekannødderne er produceret på ikke-EU jordbrug og bærer DK-ØKO 100 certificering.

Stregkode:

5765228543016

Varenummer:

10902

Pekannødder Ø er en lækker og sund snack, der kan nydes både som den er eller bruges i madlavning og bagning. Med deres økologiske kvalitet og rige smag er de et godt valg for dem, der ønsker at spise sundt og lækkert.

Se hos Helsam ❯❯

3: Biogan Pekannødder Ø – 100 g

 • Dagens pris: 64,80 kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Biogan

Næste anbefaling er “Biogan Pekannødder Ø – 100 g”.

Dagens bedste tilbud på “Biogan Pekannødder Ø – 100 g” har vi fundet hos Med24 hvor prisen lige nu er 64,80 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske pekannødder fra Biogan Pekannødden hører til valnødfamilien (Juglandaceae) og stammer fra Nordamerika hvor den stadig findes vildtvoksende.
Pekannødden minder meget om en valnød og smagen er mild og sød.
Pekannødden er god som en snack, til des…

Se hos Med24 ❯❯

4: Pureviva Pekannødder Ø (250 g)

 • Dagens pris: 199,95 kr.
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Pureviva

Sidste produkt på vores liste er Pureviva Pekannødder Ø (250 g) som vi har fundet til 199,95 hos Well.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske pekannødder Pureviva Pekannødder Ø (250 g) er økologiske og velsmagende pekannødder, der har en en rig og mild smag.
Pekannødder er velegnet som en snack, i mysli, desserter eller som topping af salater….

Se hos Well.dk ❯❯

Pekannødder fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 4 bedste pekannødder på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige pekannød til dine behov:

Købsguide til pekannødder

Nødder er en sund måde at få dækket lækkersulten på. Men udover deres lækre smag har især pekannødder også meget andet godt at byde på, særligt sundhedsmæssigt. Den lille nød med det høje fedtindhold er en superhelt i forhold til at sænke kolesteroltallet og gør desuden underværker for huden. Et regelmæssigt indtag af pekannødder kan således gavne din sundhed på flere forskellige måder, idet de er propfyldte med vitaminer og mineraler.

Pekannødder stammer fra USA, som er verdens største eksportør af denne lille nød. De var oprindeligt en vigtig bestanddel af indianernes kost – og med god grund. Der er nemlig mange sundhedsmæssige fordele at hente ved et regelmæssigt indtag af pekannødder.

Pekannødden er beslægtet med valnødden og minder også om denne af udseende med sin rillede overflade. Smagen er mild og sød, hvilket især skyldes, at 80 procent af pekannødder er fedt. Dette gør pekannødden til den nød i verden, der har det højeste fedtindhold af alle. Men lad ikke dette afskrække dig! Nok er pekannødden ikke ligefrem fedtfattig, men den er til gengæld rig på den sunde slags fedt.

Ofte stillede spørgsmål om pekannødder

1

Hvilke sundhedsmæssige fordele er der ved at spise pekannødder?

Forskning har påvist, at pekannødder medvirker til at bekæmpe det usunde kolesterol i blodet og i stedet fremme det sunde kolesterol. Dette skyldes det høje indhold af monoumættede fedtsyrer, der virker kolesterolsænkende.

Pekannødder kan desuden højne den generelle sundhed i blodårene. Derudover medvirker pekannødder til at stabilisere dit blodsukker og gavner desuden din hud med sin høje fedtprocent samt mineralet zink. Både huden og cellemembranerne kan samtidig også nyde godt af pekannødders høje indhold af E-vitamin.

2

Hvad indeholder pekannødder?

Pekannødder er decideret nogle små vitaminbomber. De velsmagende nødder indeholder nemlig over 19 forskellige mineraler og vitaminer. Pekannødder leverer således en fantastisk kombination af både A-, B-, C-, D-, E-, K-vitamin og en lang række mineraler. Heriblandt kan nævnes calcium, kalium, magnesium og zink.

I forhold til antioxidantkapacitet er pekannødder desuden rangeret blandt de 20 bedste fødevarer. Desuden er pekannødder en god kilde til oliesyre. Nogle studier har påvist en sammenhæng mellem oliesyre og undertrykkelse af et gen, der menes at medføre brystkræft. Selvom der stadig hersker tvivl på området, er dette blot endnu en god grund til at spise flere pekannødder.

3

Hvordan kan jeg spise pekannødder?

Pekannødder kan sniges ind i din daglige kost på mange forskellige måder. I det søde køkken kan pekannødden anvendes i konfekt, kager og desserter. Skal vi derimod lidt mere over i den sunde ende af skalaen, er pekannødder også velegnede i salater eller som en sund og velsmagende snack. Pekannødder kan også spises ristede og saltede, præcist som jordnødder.

Med sin milde og ret neutrale smag kan pekannødder også anvendes i mange forskellige retter uden at gøre det samlede indtryk til noget rod. Så mangel på anvendelsesmuligheder af pekannødden kan aldrig blive en valid undskyldning for ikke at spise den! Der er derfor ikke andet for end at komme i gang i køkkenet og prøve dig frem for at finde nye og lækre måder at få mere pekannød i din daglige kost.