Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Pekannødder

Bedste Pekannødder: Se top 7

(opdateret juli 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde pekannødder. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på pekannødder | ✅ Pekannød-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 pekannødder

Her kan du se de 3 bedste pekannødder ud af de 7 pekannødder vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 pekannødder er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på pekannødder | ✅ Pekannød-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

2: Pekannødder, ristede og saltede (200gr.) – Dukaán

Anden anbefaling har vi fundet hos Delikatessehuset, hvor du kan købe Pekannødder, ristede og saltede (200gr.) – Dukaán til kun 100,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smagsfulde pekannødder til enhver anledning Pekannødder er en lækker og alsidig snack med karakteristisk smag.
Med en let sødme og en undertone af smør, er den perfekt som knas i salater eller som snack til at stille den lille sult.
Saltede pekannødder er…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

3: Pekannødder, ristede og saltede (100gr.) – Dukaán

Næste anbefaling er “Pekannødder, ristede og saltede (100gr.) – Dukaán”.

Dagens bedste tilbud på “Pekannødder, ristede og saltede (100gr.) – Dukaán” har vi fundet hos Delikatessehuset hvor prisen lige nu er 60,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smagsfulde pekannødder til enhver anledning Pekannødder er en lækker og alsidig snack med karakteristisk smag.
Med en let sødme og en undertone af smør, er den perfekt som knas i salater eller som snack til at stille den lille sult.
Saltede pekannødder er…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

4: Biogan Pekannødder Ø – 100 g

 • Dagens pris: 50,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Biogan

Produkt nummer 4 på vores “pekannødder-liste” er Biogan Pekannødder Ø – 100 g som du lige nu kan købe for 50,- hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske pekannødder fra Biogan Pekannødden hører til valnødfamilien (Juglandaceae) og stammer fra Nordamerika hvor den stadig findes vildtvoksende.
Pekannødden minder meget om en valnød og smagen er mild og sød.
Pekannødden er god som en snack, til des…

Se hos Med24 ❯❯

5: Urtekram Pekannødder Ø (50 g)

 • Dagens pris: 38,95 kr.
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Urtekram

Forhandlerens beskrivelse:
EN MÆTTENDE SNACK Urtekram Pekannødder Ø er lækre og velsmagende pekannødder, der både egner sig godt som en snack, men også som topping på salater eller hjemmebag.
Posen indeholder 50 gram lækre pekannødder, der er lige til at spise….

Se hos Well.dk ❯❯

6: Pekannødder Ø Spis Økologisk

 • Dagens pris: 55,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 62,95, nu kun 55,95.
  Du sparer 7 kr. / 11 %
 • Fundet hos Helsam
 • Økologiske pekannødder uden pesticider og kemikalier
 • Indeholder kun pekannødder, ingen tilsatte ingredienser
 • Kan indeholde spor af allergener
 • Lavt saltindhold, sund snack
 • Certificeret økologisk af EU

“Pekannødder Ø Spis Økologisk” er et lækkert og sundt produkt, som er ideelt for alle, der ønsker at nyde en velsmagende og nærende snack. Disse økologiske pekannødder er dyrket uden brug af pesticider og kemikalier og er derfor et sundt og naturligt valg for din krop.

Produktet opbevares bedst i den originale pakning på et tørt og køligt sted for at bevare den friske smag og sprødhed. Ingredienserne i produktet består udelukkende af pekannødder, der er økologiske og biodynamiske.

Det er vigtigt at bemærke, at produktet kan indeholde spor af gluten, nødder, jordnødder, sesamfrø, soja og mælk. Derfor bør personer med allergi eller intolerance over for disse ingredienser være forsigtige, når de spiser produktet.

Næringsindholdet i “Pekannødder Ø Spis Økologisk” er imponerende og gør produktet til en sund snack. 100 gram af produktet indeholder 2866 kJ / 695 kcal energi, 67,6 gram fedt, 5,2 gram kulhydrater, 10,1 gram kostfibre og 11,5 gram protein. Produktet indeholder også kun 0,01 gram salt pr. 100 gram, hvilket gør det til et sundere alternativ til andre snacks.

Produktet er leveret af Funkisfood ApS, som er et anerkendt mærke inden for økologiske fødevarer. “Pekannødder Ø Spis Økologisk” er produceret i Danmark og er certificeret som økologisk af EU. Produktet har også en stregkode og et varenummer, som gør det nemt at finde i butikker og online.

Se hos Helsam ❯❯

7: Powerfruits Pekannødder Øko

Sidste produkt på vores liste er Powerfruits Pekannødder Øko som vi har fundet til 179,- hos Motatos DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Økologisk dyrkede pekannødder.
Perfekt til at bruge i muslin, til bagning eller i salater.Helt almindeligt produkt – ikke reddet, men en almindelig vare med lav risiko for at blive smidt ud….

Se hos Motatos DK ❯❯

Pekannødder fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 7 bedste pekannødder på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige pekannød til dine behov:

Købsguide til pekannødder

Nødder er en sund måde at få dækket lækkersulten på. Men udover deres lækre smag har især pekannødder også meget andet godt at byde på, særligt sundhedsmæssigt. Den lille nød med det høje fedtindhold er en superhelt i forhold til at sænke kolesteroltallet og gør desuden underværker for huden. Et regelmæssigt indtag af pekannødder kan således gavne din sundhed på flere forskellige måder, idet de er propfyldte med vitaminer og mineraler.

Pekannødder stammer fra USA, som er verdens største eksportør af denne lille nød. De var oprindeligt en vigtig bestanddel af indianernes kost – og med god grund. Der er nemlig mange sundhedsmæssige fordele at hente ved et regelmæssigt indtag af pekannødder.

Pekannødden er beslægtet med valnødden og minder også om denne af udseende med sin rillede overflade. Smagen er mild og sød, hvilket især skyldes, at 80 procent af pekannødder er fedt. Dette gør pekannødden til den nød i verden, der har det højeste fedtindhold af alle. Men lad ikke dette afskrække dig! Nok er pekannødden ikke ligefrem fedtfattig, men den er til gengæld rig på den sunde slags fedt.

Ofte stillede spørgsmål om pekannødder

1

Hvilke sundhedsmæssige fordele er der ved at spise pekannødder?

Forskning har påvist, at pekannødder medvirker til at bekæmpe det usunde kolesterol i blodet og i stedet fremme det sunde kolesterol. Dette skyldes det høje indhold af monoumættede fedtsyrer, der virker kolesterolsænkende.

Pekannødder kan desuden højne den generelle sundhed i blodårene. Derudover medvirker pekannødder til at stabilisere dit blodsukker og gavner desuden din hud med sin høje fedtprocent samt mineralet zink. Både huden og cellemembranerne kan samtidig også nyde godt af pekannødders høje indhold af E-vitamin.

2

Hvad indeholder pekannødder?

Pekannødder er decideret nogle små vitaminbomber. De velsmagende nødder indeholder nemlig over 19 forskellige mineraler og vitaminer. Pekannødder leverer således en fantastisk kombination af både A-, B-, C-, D-, E-, K-vitamin og en lang række mineraler. Heriblandt kan nævnes calcium, kalium, magnesium og zink.

I forhold til antioxidantkapacitet er pekannødder desuden rangeret blandt de 20 bedste fødevarer. Desuden er pekannødder en god kilde til oliesyre. Nogle studier har påvist en sammenhæng mellem oliesyre og undertrykkelse af et gen, der menes at medføre brystkræft. Selvom der stadig hersker tvivl på området, er dette blot endnu en god grund til at spise flere pekannødder.

3

Hvordan kan jeg spise pekannødder?

Pekannødder kan sniges ind i din daglige kost på mange forskellige måder. I det søde køkken kan pekannødden anvendes i konfekt, kager og desserter. Skal vi derimod lidt mere over i den sunde ende af skalaen, er pekannødder også velegnede i salater eller som en sund og velsmagende snack. Pekannødder kan også spises ristede og saltede, præcist som jordnødder.

Med sin milde og ret neutrale smag kan pekannødder også anvendes i mange forskellige retter uden at gøre det samlede indtryk til noget rod. Så mangel på anvendelsesmuligheder af pekannødden kan aldrig blive en valid undskyldning for ikke at spise den! Der er derfor ikke andet for end at komme i gang i køkkenet og prøve dig frem for at finde nye og lækre måder at få mere pekannød i din daglige kost.