Odin T8 løbebånd

Er du på udkig efter et godt, slidstærkt og funktionelt løbebånd til en god pris, er Odin T8 et godt bud. Dette løbebånd er for dig, som vil have mest mulig variation i din træning.

 • ODIN T8
  ODIN T8
  Odin T8 anses for at være markedets bedste løbebånd til prisen. Løbebåndet er designet til dig, der gerne vil have et solidt løbebånd, med mange funktioner - ikke mindst, tilslutning af en tablet eller telefon (iPad & Android). Løbebåndet har en stærk motor med en peak styrke på 5hk og den kan løbe op til 20km/t, hvilket er mere end rigeligt, til enhver løber.
  • Løbeflade på 140 cm
  • Max personvægt - 150 kg.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Apuls.dk 14000 0 14000 Læs mere

Odin T8 er udstyret med de nyeste funktioner, så du kan tilslutte din mobil eller tablet til løbebåndet (træningsmaskinen fungerer både med iPad og Android). Dermed kan du altid holde styr på dine træningsdata og løbende sætte nye udfordringer for dig selv, så du skaber progression i din løbetræning.

Det moderne løbebånd fra Odin er designet med en kraftig motor på hele 5hk, der tillader dig at kunne løbe op til 20km/t. Dette er tilstrækkeligt for stort set alle løbere uanset niveau og ambitioner.

Odin T8 giver dig masser af udviklingsmuligheder. Løbebåndet har 15 stigningsniveauer, som du kan skifte imellem i dine træningspas. Med de 12 forskellige brugerprogrammer kan du nemt skabe variation i din træning.

Når du har ambitioner om at løbe flere gange om ugen, er det vigtigt, at du vælger en maskine, som både har de nyeste funktioner, og som samtidig er designet til at give dig en skånsom og komfortabel træning. Oden T8 er udviklet med det bedste Multi Shock Absorption system, der skåner dine led under fysisk aktivitet.

Særlige fordele ved Odin T8:

 • Kraftig motor på 5hk
 • God pris sammenholdt med træningsmaskinens funktioner, design og programmer
 • 4 brugervenlige og overskuelige LED skærme
 • Mulighed for tilslutning af mobil eller tablet
 • Professionel stødabsorbering på hele løbefladen.

Dette skal du overveje i forbindelse med køb af løbebånd

Er du nybegynder og har høje ambitioner med din løbetræning, eller er du allerede en habil løber, har du brug for et løbebånd, som matcher dit niveau. Når du vil have et løbebånd med gode udviklingsmuligheder, skal du vælge en model med en solid og kraftig motor.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren løber, er det attraktivt for mange at vælge en træningsmaskine med mange brugerprogrammer. Dette er med til at gøre løbetræningen varieret og alsidig, så du opretholder motivationen omkring din træning i lang tid frem.

Når det kommer til fysisk udvikling og udfordringer under løb, skal du forholde dig til antal stigningsniveauer hos dit løbebånd. Des flere niveauer, des flere udfordringer kan du skabe for dig selv, og des længere tid kan du gøre brug af dit løbebånd.

De bedste løbebånd giver dig mellem 12-20 stigningsniveauer.

Ting du skal være særlig opmærksom på:

 • Hold øje med motorens styrke (antal hk), så du får en maskine, du kan udvikle dig med
 • Vælg maskine med brugerprogrammer, der matcher dit behov for træningsvariation
 • Vær opmærksom på, hvor mange stigningsniveauer dit løbebånd har.

Funktioner og fordele med Odin T8

Professionel stødabsorbering

Løb er en ideel træningsform, som alle mennesker uanset forudgående træningserfaringer kan begynde på. Med et solidt løbebånd med mange programmer og indstillingsmuligheder kan du tilrettelægge træningspas, som matcher dit niveau.

Uanset din alder og dine erfaringer med løb har det stor betydning for dine led (i særdeleshed dine knæ), at du vælger et løbebånd med god stødabsorbering.

Odin T8 er designet med det nyeste stødabsorberingssystem på markedet. Dette har stor betydning, når du har ambitioner om at træne flere gange om ugen, og når du vil træne med høj intensitet.

Kraftig motor (5hk)

Der er ikke meget ved at have købt et løbebånd til en lav pris, hvis det ikke modsvarer dit niveau og dine behov for at kunne udvikle dig fysisk. I denne forbindelse skal du forholde dig til motorens styrke og ydeevne.

Med en motor der tillader dig at kunne løbe op til 20km/t kan alle få fysiske udfordringer både nu og i fremtiden. Den kraftige motor er derudover med til at give dig mere værdi for pengene. Når du har et løbebånd, som du kan blive ved at udvikle dig fysisk med, behøver du ikke købe ny maskine efter 1-2 år.

Med Odin T8 får du en træningsmaskine, som er perfekt til hjemmetræningen. Løbebåndet kan benyttes af flere personer, hvis I er flere i husstanden, som ønsker en funktionel og effektiv træning.

Programmer og stigningsniveauer

Det er i høj grad omfanget og antallet af brugerprogrammer og stigningsniveauer, som er med til at gøre træning på løbebånd sjov, varieret og udfordrende. Løb kan blive ensformig, hvis ikke du laver forskellige træningspas. Dette kan du med Odin T8, hvor du frit kan vælge imellem de 12 præinstallerede programmer. Dette skaber motivation i din træning, og det kan være en hjælp for dig, der er nybegynder og vil godt i gang med fysisk aktivitet.

Løbebåndet fra Odin har 15 stigningsniveauer, som du kan vælge elektronisk imellem, når du træner. Du kan bruge maskinens ”hurtig-knapper”, hvor du kan skifte imellem niveau 6, 8 og 10.

Konklusion

Med Odin T8 får du ét af de mest funktionelle og moderne løbebånd på markedet, der er designet til dig, der vil have en maskine, du kan træne og udvikle dig med i mange år frem.

Løbebåndet er udstyret med 12 gode brugerprogrammer, 15 valgfrie stigningsniveauer, det bedste stødabsorberingssystem og har en kraftig motor, så du kan tilrettelægge de træningspas, der matcher dit niveau og dine ambitioner.

Du får maksimal værdi for pengene, når du vælger det professionelle løbebånd fra Odin.

 • Mange brugerprogrammer der skaber variation i din træning
 • Stærk motor du kan udvikle dig fysisk med i mange år frem
 • Skånsom træning som følge af det professionelle stødabsorberingssystem
 • Moderne og professionelt løbebånd til god pris.