rih

Medlemmer
 • Content count

  159
 • Joined

 • Last visited

 1. Træningsstuff fra en nu 30 årig.

  WOW hvor er det længe siden jeg har kigget herind sidst. Godt at se at der stadig er gang i din log Julie Vi har jo fået nyt center her i Hjørring, så næste gang du kommer til byen, må du lige kigge derop. Det er såååå lækkert
 2. Jamen jeg har skam også mærket det, inden det gik helt galt, og så har jeg naturligvis spurgt omtalte instruktører til råds, men egentlig aldrig fået nogle brugbare råd. Selvfølgelig er det ikke udelukkende instruktørernes manglende insigt i korrekt indstilling og cykelteknik der er skyld i mine problemer idag. Jeg tror, ligesom du skriver, at jeg bare er udstyret med nogle "åndssvage knæ", men jeg tror også at de problemer jeg har idag, kunne være minimeret MEGET hvis jeg fra starten havde trænet på den rigtige måde. Men lad nu det ligge... Sket er sket, og det hjælper ikke noget at forsøge at placere skylden nogen steder, men lidt bitter har jeg vel lov til at være, når jeg ikke bare kan dyrke min yndlingssport som det passer mig mere fordi min fysik skal sætte begrænsninger for mig (og jeg er ikke engang 35)??
 3. Jeg tror på det som gigtforeningen skriver... Nemlig at det kan være skadeligt. Jeg har fået ødelagt begge mine knæ af, ved at køre med inkompetente og uuddannede instruktører i et lavklasse-center som ikke har penge til at uddanne deres personale. Set i bakspejlet kan jeg se alle de timer hvor jeg har stået forkert, siddet forkert, haft en forkert drejning af mine knæ ved stående tråd, lavet fryseøvelser, spurtet stående osv. og af skade bliver man klog.... Er det ikke sådan man siger? Da jeg var på toppen spinnede jeg 5-6 timer om ugen, men nu... 2½ år og en knæoperation efter, er jeg heldig hvis mine knæ vil være med til 2 timer på en uge (og så gør det ondt dagen efter), og om vinteren kan jeg tit og ofte godt opgive, da kulden i forvejen giver mig smerter. Det er hårdt at måtte trappe ned på sin yndlingssport. Og JA!!! Jeg er sgu bitter over at være ødelagt pga. inkompetente instruktører der tror at de kan det helt og bare er der for deres egen trænings skyld.
 4. Body-bike spinningscykel sælges

  Den kan faktisk købes for omkring 7000 kr. på Pedans hjemmeside, efter de har lanceret den nye model, så din pris er lidt i overkanten, efter min mening. :(
 5. min log

  Desværre kan jeg ikk eanbefale en god MP3 afspiller Den jeg har er en billig een fra Føtex til 300 kr. (vistnok) og den har været i brug i et år, og der er allerede kommet en løs forbindelse i den (MØG!)
 6. min log

  Hejsa jeg har fået depressions medicin for 6 år siden, og jeg mistede også min appetit Det gav et vægttab på ca. 12 kg. på et år :)
 7. The Return of DANFANTA' :0) log no.3

  Jeg er her altså stadig :)
 8. The Return of DANFANTA' :0) log no.3

  Hej Julie Dejligt at høre fra dig igen, og jeg glæder mig til du begynder at opdatere din log regelmæssigt igen :) Jeg håber at du har det godt i det tyske og at Molly og du selv er på toppen igen, efter uheldet, når du kommer hjem
 9. Kondition/rygestop

  Jeg kan godt forstå at du ikke kan tænke så langsigtet som at du aldrig vil ryge igen, og det skal du heller ikke. Du skal tage en dag af gangen, og hvis nikotinhungeren melder sig, skal du tage en time af gangen. Jeg har oplevet det samme som gvp, jeg kan også lugte på meget lang afstand hvis nogen tænder en smøg. Det forsvinder nok aldrig helt :)
 10. The Return of DANFANTA' :0) log no.3

  Hej Jeg håber at din flytning gik godt, og glæder mig til du vender tilbage til os herinde
 11. Kondition/rygestop

  Jeg tror ikke at du mærker et resultat så hurtigt efter et rygestop :) Da jeg kvittede tobakken for snart 6 år siden ( :4thumbup: ) brugte min krop de første 14 dage-3 uger på at rense sig selv :) Aldrig har jeg hostet så meget som jeg gjorde i den periode. :( Hvordan går det ellers med at undvære den daglige "nikotin-indsprøjtning"?
 12. 24 timers i Horsens

  23.-24. september
 13. Stikker: Man kører normalt enkelttakt, indtil en tilfældig spinner (som lige føler for det) råber: "Stikker" udover salen. Derefter spurter ALLE alt hvad de kan, indtil den der har råbt stikker synes at det er nok. Så råber han/hun: "Hentet" Hvis ikke en ny stikker melder sig på banen råber instruktøren stikker.
 14. min log

  Sådan er det også i det center jeg træner i