All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Tinapigens log!

  Tirsdag d. 13. april 2021 Fridag :-) BJJ-agtig træning + cykling 10 km? Aftenwebinar om kattesygdomme: urethal obstruktion og forstoppelse. Lærte nogle nye nyttige tips :-) Onsdag d. 14. april 2021 Morgenkajaktur 9 km m. L (der desværre er stresssygemeldt). Virkelig hyglig rolig tur ud til Møllerne og retur inden hastede videre til BJJ-agtig træning. Fridag- (skulle have været på kursus, der netop er blevet udskudt til efteråret) Øv.. havde glædet mig til det - må se frem til et travlt efterår ;-) Havde inviteret en veninde til frokost. Cykling lille eftermiddagstur. Chins 2x12xbw? Torsdag d. 15. april 2021 Cykling 28 km Kajak 11 km: nogen blæst i Valbyparken - Sydhavnen - Slusen og retur. Aftenwebinar: Sukkersyge hos kat. Hjemmemonitorering. Lørdag d. 17. april 2021 Hele dagen gik i haven med trækløvning og stabling af træet, der blev fældet sidste weekend. Søndag d. 18. april 2021 MTB-tur i Tisvilde hegn: ca 20 km...obs knæ? En snert irritation..Men det gik ellers fint.
 3. Last week
 4. Davai, davai!

  Aftenens tur på hometraineren blev fire korte sæt af over/unders med 2 minutter under ftp og 1 minut lidt over. Inden da blev kørt 20 minutters zone 2, som også kom efter intervallerne. Hurtigt af cyklen og inden der var gået fem minutter var jeg i løbeskoene og fik løbet 4.5 km. i pace 5:15, det var meget sjovt at prøve at løbe lige efter at have været på cyklen og jeg følte mig godt varmet op.
 5. Motion i balance™

  ... og det gik lige så hurtigt i dag. Tog bilen, fordi det regnede, men kunne parkere lige ved døren og kom hurtigt igennem de første sluser. Dernæst gik det slag i slag, og jeg var vel ude igen efter mindre end 30 minutter inklusive de obligatoriske 15 minutter, hvor man lige skal sidde under observation bagefter. Det var i Vaccinecenter Bella Center. Som alle andre, der har fået første stik, har jeg lige googlet, hvor stor sikkerheden er efter første runde, og den er faktisk meget høj. Men det bliver da rart at blive færdigvaccineret den 9. juni, så jeg kan bevæge mig mere frit rundt uden test osv.
 6. Nice and clean power building

  Squat 505 3x110 3x112.5 3x115 3x.117.5 3x120
 7. Motion i balance™

  Jeg fik besked her til morgen om, at jeg kunne gå på vacciner.dk og kigge i kalenderen. Der var en tid allerede i morgen tidlig. Så det er gået hurtigt.
 8. Motion i balance™

  Heldige asen. Hvordan er det med at finde tider - skal man stadig være heldig eller er de til at få fat på?
 9. Motion i balance™

  Hov, så tikkede der lige en besked ind på e-boks. Jeg skal sgu have mit første stik i morgen
 10. Davai, davai!

  Her til aften har jeg kørt 50 minutters tempo, som mundede ud i 273 watt i snit og et puls gennemsnit på 149. Jeg fik også fået løbet en tur på 9 kilometer med et 20 minutters interval med pace 4:25 tidligere på dagen.
 11. Nice and clean power building

  Flat dumbell benchpres 8x47 9x47 8x47 8x47 9x47
 12. Nice and clean power building

  Lege kammerat på besøg lørdag Dødløft 5x110 5x130 5x150 3x170 2x190 1x200 1x210 1x220 Fatbar 50mm 5x60 5x80 Closegrip Bænkpres 5x110 5x117,5 5x112,5 5x112,5 5x112,5 Farmerwalk 47x70 47m 30m
 13. Langt pokker i MOL

  Det med kulturen har du ret i. ABC og Greve Trim kørte også yderst “bilistvenligt”, da jeg kørte med. Det kan også være OK at skære gennem rundkørsler. Helst hvis ingen ser det men i hvert fald skal der ikke være nogen tæt på. I går måtte biler bagfra holde stille for os og det bliver man næppe populær på. Continental har lige søsat en kampagne for at dæmpe hadet i forbindelse med de ekstra mamil’er der kommer på vejene, nu Touren nærmer sig dansk jord. Kommentarsporet var gennemsyret af had til cykelryttere og vi er kun i starten af maj og har ikke nået at køre meget i vejen endnu. Nå..... Det kom jeg heller ikke til i dag. Der var ellers meningen men så begyndte det at regne og der var også hvidt i nedbøren. Eftersom min ATL i går var 114 og min form i dag er minus 55, så gør det ikke noget med lidt nuldage. Kan man få dem lagt i forbindelse med dårligt vejr, så er det blot god planlægning. I stedet en god solid styrketræning. Jeg var mentalt sat op på at køre mig i hegnet, så det var god energi. Jeg havde også spist solid morgenmad, så da der kom pump i mullerne, så det helt anstændigt ud. 1 time og 25 minutter og jeg kom alt igennem. Også benene, selvom planen jo var at vente på genåbningen men jeg brugte okklusionselastikkerne og så gik det fint med at trætte quadsene ud. Tænke at jeg hellere måtte lade benene lave lidt, for jeg tror ikke at motionscentrene åbner i denne omgang. Både de og skolerne skulle efter sigende drive en del smitte, så mon ikke man i stedet lader ungerne komme i skole ved næste åbning, så man ikke snyder dem to gange i træk? Men vi må se, hvis de finder på... Tilføjet. Jeg skal heldigvis først møde kl 14 og må hellere tage af sted i god tid. Det “fine” nye signalsystem er brækket ned og S-banen er tiltet totalt. Det bliver interessant om halvandet år, når alle stækninger kører med det, for så kører der bare slet ingen tog, når det sker. Allerede nu er der for mange strækninger til at man kan skaffe togbusser, når det sker. Metro M3 og M4 stod også helt stille forleden. De bruger det samme signalsystem og lider også under at det er noget elendigt lort. Ufatteligt, at man stadig kan skaffe nye kunder. De må kunne nogle tricks, de folk der skal afsætte det.
 14. Langt pokker i MOL

  Tror der hersker meget forskellige kulturer i div. klubber. I RCR køres der pænt ud af byen og egentlig også på landevejene, så kan ikke genkende dit billede fra Hvidovre. Ja, Lejre bageren kan noget ;)
 15. Langt pokker i MOL

  5500kcal fik vægten til at stige en del men er dog stadig under 88kg. Til gengæld vågnede jeg uden at være særligt hærget efter i går. I dag 75km med hyggeholdet. En enkelt, dog lang, bakkespurt og et lille “cykelløb” på 3 minutter - ellers resten nede i zone 2 og under. Brugsens hanekam i Ll Skensved var ikke vildt ophidsende men jeg er sgu blevet så gammel/mosjo, at jeg faktisk synes det er hyggeligt med bagerstop. Det er absolut en forandring. I går kom jeg kvast hjem - formodentlig derfor jeg spiste latterligt meget. Det sker næppe i dag. Jeg kan i hvert fald ikke give cyklingen skylden.
 16. Vestjysk dagligdag

  Ikke meget at berette. Jeg har bare lige holdt skruen i vandet mht. til løb. 27-04-2021 Løb 8,8 km 56m49s 29-04-2021 Løb 8,2 km 54m31s 01-05-2021 Løb 6,3 km 40m41s
 17. Langt pokker i MOL

  Enig - fint nummer. Fra en svunden tid, hvor musikere ikke behøvede en sideløbende karriere i fitnesscenteret, for at komme frem i verden. Kors, jeg tabte sutten i går og gik i “madpanik” over dagens tur med klubben. Jeg fik hældt omkring 4500kcal i skuffen og dertil bællet over tre liter vand fra jeg fik fri fra arbejde. Det fortsætte lidt i morges, da jeg også spiste mere morgenmad end normalt. Gad egentlig vide.... hvor meget plejer folk at spise, inden de tager ud på en tre-timers morgentur (med klubben)? Jeg fik smagt romkuglen fra Lejrebageren og jep, den kan anbefales. Ellers skete der ikke alverden på turen, Jeg er mentalt MEGET udfordret ved, at der bliver kørt langt ud over mine adfærdsgrænser. Hurtigt gennem småbyer og forbi andre bløde trafikanter. På vejen i stedet for cykelsti og ind mod midter-øerne i rundkørslerne. Det er givetvis normal klubadfærd, for jeg har jo observeret det før. Jeg er bare ikke vant til den endnu. Eller til de tre gange vi fik hornet af en bilist, hvor de to af dem var meget fortjent. Ærgerligt at det skal være sådan, så snart man kommer ud over hyggeniveau. Men.. det er nok kun mig der ikke kan lide det, for ellers kørte man jo ikke sådan. Det var fri leg på Frederiksborgvejsbakken op til Roskilde Domkirke. Det var lidt for tidligt på turen, til at jeg turde køre mig ud og der var faktisk kun to, der lukkede rigtigt op gassen. Så var der Stærkende-spurten på vej hjem Det passede desværre med vi kørte paradekørsel og jeg havde kørt mine to føringer i pisse modvind, den sidste sammen med en af turens hurtigste og jeg var ret klar til at skifte og komme i læ. Så bliver den givet fri og ja... så holdt vi bare fronten. Efter noget tid, slår min sidemand væk. Jeg letter gassen lidt men ingen kommer forbi og så kunne jeg lige så godt bare køre leadouten til den bitre ende. Det er helt fint med tanke på alle de gange jeg har hoppet fra hjul til hjul, at jeg så også tager vinden for de andre. Da vi er næsten retur, drejer jeg fra og snupper en omgang på diget og lander på 110km. Jeg havde egentlig tanker om hele Amagerrunden men mine triceps begynder at stå af og lænden piver også. Min popo... den er glad for at der færre kg der maser den i sadlen. Det er faktisk helt vildt så stor forskel vægttabet gør, lige med det.
 18. Langt pokker i MOL

  Så skal der valses Du får lige verdens bedste popnummer, så du også hører noget med kvalitet i dag
 19. Langt pokker i MOL

  For filan, det er jo helligdag i dag. Jeg kom heldigvis i tanke om det i går og ventede med styrketræningen til i dag - det blev i øvrigt en slatten uengageret omgang. Men jeg fik hentet min øre-dimser. Dem kunne jeg godt have brugt i går, for både naboen holdt fest og også nogen “i strengen”. De sidste røg også fjolletobak, så der stank i lejligheden - der er åbent hul til installationsskakten bag badeværelse-spejlet. Satser på at få sovet nogenlunde tidligt i aften, da jeg har meldt mig Hvidovres lørdagstur i morgen. Den er under 100km og muligvis med bagerstop i Lejre - så skal der testes romkugle. Det er også passende at carbe op på varme hveder i aften, så det hele passer så fint sammen. Nu jeg ikke skulle træne i går, fik jeg i stedet købt afgang til filmen: Oh, it Hertz. Hvis ikke jeg skulle se den, så ved jeg ikke hvem. Den var godt nok underlig. Men rart at opleve andre sætte tanker på lidt af de samme følelser der farer gemmen mit hoved, når jeg falder i svime over en lækker lyd. Jeg har den i 48 timer men gider nok ikke se den igen i dag. Man skal givetvis være ramt af “det” men..... man kan godt spole halvt ind, da starten er lidt træg omend den opbygger den digitale stemning. Btw ville verden være et bedre sted, hvil der blev spille mere musik i 3/4
 20. Earlier
 21. Nice and clean power building

  Bænkpres med stop 8x100 8x112.5 3x8x105
 22. Nice and clean power building

  Onsdag 1000M morgen concept 2 Dødløft 5x130 5x140 5x150 5x160 5x170 Får en ung legekammerat på besøg på Lørdag , som jeg skal drille lidt med lidt dødløft, så jeg skal lige spare lidt på kræfterne
 23. Langt pokker i MOL

  En kort tur på diget. 6/54 på udturen, lidt pause og 40/20 hjemad. Lidt ekstra pauser, da der var mange mennesker ude ved fugletårnene. Der gør absolut ikke noget med ekstra pauser, her først på sæsonen. I aften efter fyraften, snupper jeg en gang styrketræning for overkroppen. I morgen bliver det en nuldag. Jeg skal i Heino og hente mine nye sko, magen til dem jeg kører i nu. De er lidt over to år og snøren fra Bora-lukningen har gnavet langt ned i pløsen, så snøren tydeligt mærkes i foden. Mine sleepbuds ligger også klar til afhentning hos Kajs Købmand. Jeg skal møde halvtidligt op til friweekend men jeg burde lige kunne nå det.
 24. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Abeskuret: Hyper ext - 2sæt x 50reps Chinups/pullups - 4sæt x 8reps (4 forskellige greb) Incline DB press - 12x27,5kgs, 12x27,5kgs, 12x35kgs, 12x35kg Hanging leg raises - 3sæt CocT - 3sæt Cardio: Air bike - 50kcal(1min og 53sek) 40kcal, 30kcal, 20kcal, 10kcal (150kcal ialt.) Tja, det er sgu noget hø med log 2 steder. Når jeg laver noget styrke er det herinde men som det kan ses så cykler der en del mere end løfter vægt. Fin runde :-)
 25. Langt pokker i MOL

  50 minutter på tricyklen før arbejde og det blev med semistram kæde på diget i begge retninger. Det skulle have været stille og roligt men jeg lå bag en hestevogn (med forspand) på voldstien og tabte nok 5 minutter der. Og så blæste det ret heftigt ude ved vandet. TrainingPeaks synes stadig at jeg er meget træt. Garmin at jeg er frisk om 23 timer. Teknikken har stadig ikke heeelt styr på hvordan end krop har det
 26. Nice and clean power building

  One arm dB clean and jerk (clean på første rep 5x40 5x40 5x40 5x40 5x40
 27. Vestjysk dagligdag

  22-04-2021 Løb 7,6 km 49m26s 23-04-2021 Kettlebell Row 1h: 3 x (5+5) x 28kg Armstrækker: 3 x 5 x Bw. Bare for lige at røre mig. 25-04-2021 Løb trail 11,0 km 1h29m34s Tur i skoven for at nyde det dejlige vejr. 26-04-2021 Kettlebell Kb. swing 2h: 5 x 10 x 16kg Globlet squat: 5 x 10 x 16kg Laterals raise: 6 x 10 x 5kg Armstrækker 6 x 5 x Bw. Lunges: 4 x (5+5) x Bw.
 28. Langt pokker i MOL

  Ingen træning.... Der sker ikke så meget på de hyggeture om søndagen. Men Garmin er glad og melder afbalanceret træning, hvor den ellers synes jeg mangler det lavintensive og kører alt for meget anaerobt. Om jeg cykler så lidt at jeg bare burde køre hårdt hele tiden, ved jeg ikke. Lige nu er det ret hyggeligt med rolig fællestræning og det er også fint at få repeteret rulleskift i et tempo, hvor der er ilt til hjernen (og i selskab med andre der heller ikke er skide gode til det, så sværhedsgraden er høj). Min “fatigue” er 89 og “form” minus 50 og stængerne godt og grundigt trætte. Jeg fik også taget en luns af vægten, så den nu igen er hvor den skal være: Under 88kg. Det med under 87 har jeg droppet, for der skal jeg være sulten nærmest konstant. Før turen i går var jeg i Næstved og bytte uniformsbukser. Vi skal have nye og der er ikke meget plads i dem, så da jeg fik taget mål før jul måtte jeg op i livvidde, for at kunne få røven i dem. Men nu kunne jeg trække dem af, selvom de var lukkede. Det gik lige akkurat med nummeret mindre, at få måsen i. Men jeg skal ikke være tungere end i går. Efter turen kom en kollega forbi, der i dag skal til prøve for at forny “togkørekortet”. Af en eller anden grund er det rygtedes at jeg er faglig dygtig, ligesom folk tror jeg er et lyn på en cykel. Ergo nåede jeg ikke at spise så meget som jeg normalt ville på en “Frida”.
 1. Load more activity