1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   392k
   posts
  2. 128.3k
   posts
  3. 27.3k
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42.5k
   posts
  5. 40.2k
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62.7k
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48.6k
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10.3k
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61.2k
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3.3k
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9.8k
   posts
  12. Billedgalleri   (249,503 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 119 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Nu har jeg været på cyklen i cirka en månede. Jeg kørte en klubtur for fire uger siden, hvor jeg ikke kørte med på intervallerne, men blot rullede med rundt og baksede gevaldigt med det. På den tur kom jeg hjem med et pulsgennemsnit på 145 og watt på 155. I dag kørte jeg intervallerne, som bestod af en pyramide fra 1 minut op til 5 minutter og med 1:1 pause i mellem gentagelserne. Det resulterede i en tur med et pulsgennemsnit på 140 og watt på 165. Det gik også fint i intervallerne, selvom jeg skød efter 120% af min ftpværdi, så det er nok ved at være tid til at køre en ny test. Nu er der lidt snak om både cykler og produkter fra Kina i Henriks og Kermits. Bestilte selv styr, frempind og sadelpind hjem i april og monterede på min nuværende cykel. Jeg har tidligere haft frempinde fra samme producent, så var ikke så betænkelig ved at bruge deres andre komponenter. Har komprimeret billedet som jeg læste om hos Henrik, det har dog nok fået lige rigeligt :)
  • Træning d 1.6 Styrke 1 dejlig times PT med seje coach Stine. Startede ud med walking lunges med sandsæk og så ellers meget funktionelt inspireret med KB og TRX. Very nice Løb 30 minutters helt roligt løb I går hviledag. Var træt da jeg vågnede på hotel og kom for sent hjem fra job til at kunne nå andet end sushi og "The last of us".  Fra morgenstunden i morges havde jeg ret store ambitioner om både interval pas, styrke og så svøm men blev mere og mere realistisk.  Til gengæld fået betalt rejse og printet pakkeliste ud, så at jeg er klar til møde med resten af holdet i KBH i næste uge.  Ja og så en lille smuk, smuk sang, som har kørt på repeat de sidste dage    
  • Så faktisk en af hans videoer for nylig, hvor han fortalte at han havde købt for lige over 6000 pund cykeludstyr fra Kina. 
  • Tænker at det er helt naturligt, at du har det sådan men i så fald, så skal vi ikke acceptere, at du ikke bliver optimalt behandlet 
  • Tak og det synes jeg jo også selv. Men jeg frygter jo (næsten) altid det værste og hun har jo taget det dem fra mig en gang, da jeg flyttede til Avedøre, så frygten sidder der. Forhåbentligt forgæves.
 • Recent Status Updates