1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   393k
   posts
  2. 128.3k
   posts
  3. 27.3k
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42.5k
   posts
  5. 40.2k
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62.7k
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48.6k
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10.3k
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61.2k
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3.3k
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9.8k
   posts
  12. Billedgalleri   (251,292 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 493 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Zwift løb i går, og virkelig ikke en rute jeg så frem til. UCI Harrogate som var ruten der blev brugt til VM da Mads P sejrede skulle der køres 2 omgange af - 28 km og små 500 højdemetre. Mængden af højdemetre burde være en dead giveaway at jeg ikke skulle kunne køre noget særligt hjem. Op til løbet havde jeg set lidt Youtube videoer hvor andre havde kørt løb på ruten, for at lære ruten bedre at kende, og se om jeg kunne få nogle fifs.  Omkring 60 til start, og selve starten var nogenlunde kontrolleret. Jeg kom godt frem, og sad blandt de forreste 5 da første stigning ramte efter kort tid. Ca. 1000 meter med 3% i snit, så ikke noget der for alvor skulle lave den store forskel. Jeg sad godt med i forreste gruppe da en del blev sat undervejs, og så sad vi nok i en gruppe med ca. 40 ryttere. Jeg prøvede at spare lidt på kræfterne, netop fordi jeg vidste jeg skulle bruge dem andre steder, men alligevel gik jeg med i et par ryk hvor jeg tænkte at det måske kunne blive til noget, men hver gang blev vi halet ind igen. Da vi ramte den rigtige stigning, som var på ca. 1,5 km med 5,5% i snit eller noget i den dur, holdt jeg mig igen godt fremme, mens resten af gruppen blev reduceret. Da vi kørte ud på sidste omgang sad vi nok omkring 20 i frontgruppen.  Den første stigning så et par ryttere stikke meget roligt afsted, og jeg sad længe og tænkte at jeg skulle køre op til dem, men tænkte at der nok var nogle andre der gjorde det. De 3 ryttere endte selvfølgelig med at holde hele vejen hjem.  Jeg prøvede på et tidspunkt at udnytte noget momentum og køre op til dem, men de var for langt væk, så jeg opgav hurtigt det forsøg. Vores gruppe blev mindre og mindre for hver km der blev kørt, og jeg nåede selv at komme lidt på bagkant på et tidspunkt, men fik lukket hullet hurtigt igen. Jeg følte faktisk at jeg sad overraskende godt med på bakkerne, og pludselig nærmede vi os opløbet.  Vi sad 7 ryttere i gruppen, og med 900 meter til mål kom der en lille bakke, hvor der var en del der rykkede lidt på. Jeg sad stadig godt med, og var overrasket over hvor frisk jeg egentlig var. Med lidt over 300 meter til mål åbnede jeg min spurt, og blæste forbi de andre. Jeg holdt trykket på hele vejen ind til stregen, og kunne snuppe 4. pladsen i løbet, og spurten i min egen gruppe.  Højst overraskende med den placering, men jeg følte også at jeg virkelig kørte godt i går. 28 km, 46 minutter og 14 sekunder, 258 watt i snit, 282 NP, og et pulssnit på 166.  I den samlede stilling lå jeg også 4'er, og efter løbet i går tror jeg at jeg ryger op på en samlet 2. plads. Næste uge står den på Greater London Flat, som er tæt på flad. 
  • Tusind tak kære Superløber. Nå havde lige skrevet et langt indlæg som forsvandt da jeg skulle prøve at rette få ting.  Så den korte Update  Søndag: 40 minutters langsomt løb PT med coach Stine Mandag 1200 m svøm med søde Spinderella.  Er lidt på farten i en del dage nu men har prioriteret hotel både i Gødstrup, Middelfart og Kbh for at  have så optimale træningsmuligheder som muligt.  Søndag vandretur med bjergtrold J.  Stay strong out there
  • Det pokkers er at når vi finder ud af det, så kan vi ikke fortælle om det Den med DNA´et, har jeg tænkt over - med øv på, nu jeg ikke selv har fået børn. Det næste med at nogle at vores byggesten kan ende som blomster der bliver til pollen, der flyver hen på en mark, bliver til en blomst, der bliver spist af en ko som slagtes og spises og lander i en muskelfiber i låret på en ond banesprinter… så langt havde jeg ikke tænkt den før…. Men fascinerende. Sjælemæssigt ved jeg ikke hvad jeg tror. Efter min normale logik, burde det bare stoppe og så var det det. Men de der hospice-historier kan jeg bare ikke slippe. HVORFOR man måske hænger her og hvor længe og om der er en bagtanke…. Fisk. Den tro hvor man er hernede for at lære, samle viden og moral og så mellem to liv har en mellemfase på 20-30 år, hvor læringen skal sætte sig og man skal vælge sit næste liv for at blive bedre end før, er alt for rosenrød til at jeg kan tro på den. Den forklarer dog hvorfor de døende ikke får besøg af familie der er døde for længe siden, fordi er videre. Eller bare får besøg af en tante, der er flyttet til Australien. Det er i hvert fald den løsning som jeg HELST vil håbe det ender ud med, af de forslag jeg er stødt på til dato. ... Dagen begyndte i Glostrup, hvor jeg fik taget aftryk til øredutter. Hende der skulle lave dem, kunne ikke forstå/erkende, at de bare skal tage så meget lyd som muligt. Om jeg ikke skulle bruge dem til koncert eller…. Men nej  Glæder mig til om 2-3 uger, når de er færdige. Efter lidt tilløb og godt med carbs, hoppede jeg på skrumlet og kørte først den sædvanlige opvarmning og så en gang Kermit-intervaller. Den fik også en lille vo2mas og to små spurter, så jeg rundede 20 minutters interval-tid. 90 minutter i det hele. Nu bad og så til Hillerød. Min bros overbo har købt ham en blomst pga. det med mor men den kan han jo ikke nå fra Tokyo, så den skal jeg forbi og hente. I øvrigt en vanvittig lav luftfugtighed. Jeg vaskede tøj i går og hængte det til tørre ved 19-tiden. Da jeg gik seng, var det næsten tørt. Efter 90 minutters cykling, plejer lejligheden at være godt fugtig - de fem blæsere får sveden til at fordampe og ikke dryppe på gulvet men her er knastørt.  Og håndklædet fra da jeg gik bad inden jeg hoppede i cykelbukserne og også kun minimalt fugtigt. Det plejer at være nærmest decideret vådt.
  • For et år siden havde Huxi Bach en virkelig interessant og ret animeret snak med selvsamme Willerslev om nærdødsoplevelser. Hvem ved? Måske giver de en lille forsmag på, hvad der venter. Det er i hvert fald en underholdende samtale, der stikker af i alle retninger. https://www.dr.dk/lyd/special-radio/ubegribeligt/ubegribeligt-2022/ubegribeligt-naerdoedsoplevelser-11162220466
  • Super interessant med de oplevelser. Jeg har været relativt forskånet for dødsfald af nære familiemedlemmer, men husker det som om jeg en dag efter min farfar døde var i en situation hvor jeg var super tæt på at bliver pløjet ned af en bil på cykel, og jeg på en eller anden uforklarlig årsag undveg. Jeg kan ikke huske situationen helt konkret, men kan huske at jeg efterfølgende tænkte at det der lige var sket var fuldstændig umuligt, og sendte en tanke til min farfar.  Jeg har i årenes løb haft mange teorier om hvad der skete når vi en dag gik bort, og min absolutte favorit var den med at vi reelt set gennemlevede vores liv igen med meget små ændringer, hvilket også var derfor vi fik deja-vu. Så tiden udvikler sig reelt set ikke, men vi er fanget i vores livsforløb. Nærmest lidt Matrix agtigt :D  Jeg hørte dog på et tidspunkt Eske Willerslev snakke med Christian Fuhlendorff om hvad han troede der skete når vi døde. Han var iskold - så er der bare mørkt. Men han satte flere ord på, med at vi jo lever videre. Vores DNA giver vi hele tiden videre, og det er os. Vores børn har vores DNA, og på den måde lever vi videre i dem, deres børn, deres børn etc. Når vi en dag dør og bliver begravet, indgår vi i systemet igen, bliver til blomster, græs, insekter etc. Det er en ret vild tanke at vi reelt set bliver delt til et uforståeligt antal dele, som kommer til at være en byggeklods i noget andet. 
 • Recent Status Updates