1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   391.4k
   posts
  2. 128.3k
   posts
  3. 27.3k
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42.5k
   posts
  5. 40.2k
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62.7k
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48.6k
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10.3k
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61.2k
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3.3k
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9.8k
   posts
  12. Billedgalleri   (248,551 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • 400 gram lettere efter 4350 kcal i går. Jeg kunne ikke sove før kl 02 (ellers heldigvis sjældent jeg har problemer med at falde søvn), så tillod mig at sove til over 9. Men syv timers søvn er alligevel ikke prangende. Ingen SOSU-krævende DOMS men benene ER ømme og jeg er generelt off i kroppen men på den fede måde.  Virkelig lækkert vejr med sol her til formiddag og det kriblede i hele kroppen for at komme ud at cykle. Jeg synes ikke jeg plejer at længes så meget efter det, så tidligt på året men det jo kun super. I dag måtte jeg nøjes med en totalt-sprint fra lejligheden, ned på stien og op på perronen. Da jeg kom ud af badet, var der kun lidt over fire minutter til toget kørte.  
  • Gal, det må være irriterende.  Og god bedring, selvfølgelig :-)
  • Og endnu engang ramt af sygdom. Vågnede op søndag morgen og skulle egentlig styrketræne, men følte mig ved siden af mig selv, så droppede det og tog en meget let halv time på hjemmetræneren. Så blev det bare værre i løbet af dagen, og har kæmpet med hoste, tyk hals og ondt i hovedet lige siden. I dag føler jeg mig nogenlunde, men er slet ikke på toppen endnu. Ved fandme ikke om det er mig der er et pjok efterhånden, eller om min coronaomgang sidste år har skubbet til noget. 
  • De 65 minutter i DSBs jernkælder havde også lidt “kæft-det-går-godt” over sig. Knæet holdt nogenlunde til det (det klikker lidt på trapperne herhjemme men er oplevet værre - men selvfølgelig noget jeg skal forsøge at undgå) men jeg kan frygte at lår-DOMS bliver så slem, at min forskudte friweekend ikke bliver gode cykeldage. Jeg fik den fikse ide, at se om knæet ville kunne tåle almindelig squat. Der er større ROM end i bulgarsk split squat men mindre end i hack- og frontsquat. 20 reps med stangen. 10 med 40, 60 og 80 og 3 med 90 kg der stadig var lette. Smed 10 kg mere på også var der pludselig noget at arbejde med. Ikke i nærheden af fail men dog tungt og jeg kunne godt mærke på stabiliteten, at jeg ikke har squattet i tre måneder. Havde heller ikke regnet med at der var til 100. Tog 3 x 3 x 100. Burde nok have stoppet (burde reelt nok slet ikke have taget dem) men fortsatte med et par opvarmningssæt i leg extensions og så 2 gange til fail med omkring 15 reps. Supersættede med læg i benpressen: 3 sæt med bøjede ben og 3 (til fail) med strakte. Derefter: 2 x siddende lårcurl - progressivt 10 reps - 10 kg mere på - 10 reps osv til fail 2 x træk til bryst 2 x bænkpres, DB (års-PR) 2 x bicep curl 2 x hyperextension Her var det planen at tage hjem men de unge mennesker fulder noget rundt når det er aften, så politiets arbejde havde forsinket mit tog, så jeg gik i kælderen igen: 2 x bænkpres, DB 2 x laterals 2 x tricep pushdown 1 x hyperextensions 2 x mavebøjninger Noget helt andet…. Jeg kan blive lidt i tivivl om min Bicep Brachii alligevel sidder på - men forkert eller halvt eller… ved det ikke. Jeg oplevede stadig fra dag til dag, at armen blev anderledes og også gjorde ondt i et par dage. Det er jeg SLET ikke i tvivl om. Men lyset foran spejlet @ DSB er hyggeligt at stå af flekse i (latterligt i min alder - jeg ved det, jeg ved det) og bicep er tydeligt todelt. Det burde den vel ikke være, hvis kun det ene hoved er der? Kan ske jeg skal få tatoveret at jeg gerne vil obduceres og svaret sendes til…. øh... de må lægge en seddel i kisten
 • Recent Status Updates