Cillebille

Medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Cillebille

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Hurtig og effektiv slankeplan, hjælp!

  Det ved jeg godt de ikke gør. Jeg tænker bare ikke altid over hvad jeg spiser. Først bagefter og så får jeg det vildt dårligt med mig selv.
 2. Hurtig og effektiv slankeplan, hjælp!

  Tror i det vil hjælpe med en personlig træner?
 3. Hurtig og effektiv slankeplan, hjælp!

  Super, det er en aftale!
 4. Hurtig og effektiv slankeplan, hjælp!

  Altså jeg tæller kalorier på min iPhone, men det pisser mig af at skulle veje alting hele tiden. Jeg har nok allermest brug for en kostplan.
 5. Hurtig og effektiv slankeplan, hjælp!

  Jeg er 18 år og bor hjemme. Går mest på stram på, mave/balle/lår og boksning. Ellers træner jeg på løbebånd, cross eller hvad den hedder den maskine, og så de maskiner til arme, ben osv. Laver maveøvelser - både normale, skrå med 6 kg bold, nederste mave. Et af mine største problemer er helt klart maden. Jeg spiser simpelthen for meget tror jeg.
 6. Hurtig og effektiv slankeplan, hjælp!

  Jeg træner lige pt 3 gange om ugen. - Dog er jeg mest på hold osv. Jeg kan godt finde ud af at bruge alle maskiner i fitness centeret. Lige nu er jeg 173 høj og vejer omkring 80 kg. det svinger meget. :(
 7. Hej. Jeg er rigtig utilfreds med min krop da jeg tog næsten 20 kg på efter jeg havde gået på efterskole. Nu er der gået nogle år og det er svært at komme af med dem! Jeg har seriøst brug for hjælp, da jeg virkelig hader min krop! Er der nogle af jer som har en god kostplan og træningsprogram whatever der skal til??