The Bear

Medlemmer
  • Posts

    924
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by The Bear

  1. Hej Champ

    For en god ordens skyld så var jeg ikke ude på at hate - tværtimod. Som jeg også skrev så synes jeg dine cuts er super gode.

    Det eneste jeg stillede mig en smule undrende overfor, var om man kunne spise lidt proteinpulver ved siden af, da mange jo får en del af deres proteiner fra mejerprodukter, som jo ikke er paleo style.

    :)

  2. Hej Joakim

    Tak for svaret. Det lyder virkelig spændende, men jeg synes stadig det ser ud som om der ikke er meget protein i den kost.

    Hvad med proteinpulver og kreatin? ER det bandlyst.

    Det græsk youghurt du spiser er vel ikke helt tilladt?

    Tørret frugt er vel heller ikke godt - det er jo nærmest rent sukker.

    Men en blanding af masser af kød, æg og grøntsager samt nødder kan jeg sagtens sætte mig ind i, og så ingen kulhydrater minus det man får fra frugt og grøntsager - det lyder all good! :)

  3. Hej Joakim

    Nu har hjeg tjekket nettet omkring the paleo diet, og jeg kan se at det handler om at spise som en "hulemand", altså nødder, kød, grøntsager, - ikke forarbejdet mad, men kan du ikke konktretisere det ved at skrive lidt om hvad du spiser og ikke spiser, når du følger diæten :)

    Paleo: kød, æg, grøntsager, nødder - æd det du kan jage eller plukke

    Ikke paleo: Mejeriprodukter, forarbejdet mad, sukker, pasta, ris, osv

    Men hvad med proteinpulver, og hvad med alt det gode ikke - paleo mad, fx. fromage freis, havregrød, hytteost, fuldkorns rugbrød, og den slags som virker for tusinder af folk som bodybuilder, styrketræner, hyggetræner, osv?

  4. Joakim: Super flot - det er klart det mest CUT jeg nogensinde har set dig. Hvad siger vægten?

    Dine abs er for vilde på det sidste billede og generelt er arme, skuldre og maven super flot. Virkelig en "flotmandsform"!

    Det er efter min ærlige mening, den bedste form jeg har set dig i. Crossfitt Rocks!

  5. Hej champ, træls med anklen, men det er da også det glade vanvid at løbe en dag som idag. Herude var der ihvertfald ekstremt meget sne!

    First of all, så er det da tydeligt du har fået meget mere masse på patterne. De står ret skarpt frem synes jeg. Maven har altid været en af dine foredele, flad og markeret som altid. Yeah.

    Generelt synes jeg du har fået mere på siden vi trænede sammen i sommers. Har du kørt lidt kCal overskud eller ?

    Tak, er ok tilfreds med formen, dog vil jeg gerne være en del mere ripped til sommer. Jeg har kørt kcal overskud i ca. 4 måneder, dog med udsving, da jeg som bekendt er ektremt fedtforskrækket, så hvergang vægten steg lidt for meget slog jeg bremsen i mht til mit kcal indtag - desværre...

    Skulder og arme er lige så godt med som brystet. Der er en god overgang mellem skulder og arme. Især dine bag skuldere har du fået tæsket, synes før i tiden de måske var lidt bagefter front skulderen. Good job.

    Tak igen. Jeg er også ok tilfreds, dog synes jeg mine traps er meget små...

    Hvorfor vist du ikke lige ryggen ? Lat spread eller ligende. Det skal jo ikke gå op i DISKO det hele Lår og caps er også helt klart noget jeg forventer at se i næste film :)

    Hvad siger vægten for tiden ? Du må have tage på... Tykke dreng

    Hmm, der var en del andre nede i centeret, og jeg synes det var lidt pinligt/mærkeligt at stå og filme alt for meget, derfor den lidt pludelige slutning. Næste gang tager jeg tid til at lave flere film, også med benene - (ohh the horror).... :)

    Vægten ligger på 67 som morgenvægt, så tung er jeg ikke ligefrem ;)

    Vh kasper

  6. Hej Troels.

    HEld og lykke med stævnet. Jeg synes, det er super fedt med din transformation fra styrkeløfter til kampsportsudøver og jeg glæder mig virkelig til at høre, hvordan det går til stævnet..

    Lige et spørgsmål. Nu er jeg jo ikke ret godt inde i kampsport, så det stævne du skal til er det fuldkontakt, hvor I må slå, sparke og brydes på gulvet, eller er der helt specifikke regler, som at man fx ikke må slå 1 der ligger ned eller lignende?

  7. Hej Joakim, det ville være en fryd at se dig på scenen engang! Lifetime clean, men med masser af motivation. :)

    Jeg træner en del cardio. Da jeg trænede 6 dage om ugen, cyklede jeg 20 minutter på kondicyklen hver aften, men nu hvor jeg kun træner 3 dage FB om ugen, tror jeg, at jeg vil sætte mit cardio op, så jeg på nogle af min off dage cykler noget mere :)

    Jeg tror btw at Crossfit ville være noget for mig, da jeg elsker den slags alsidig træning, desuden tror jeg min lave kropsvægt ville være en stor fordel i de mange bodyweigt øvelser :)

    Hvis det er ok med dig, kan jeg evt. lave en film af min nuværende form og smide den her i din log en af dagene, så kan du se og kommentere lidt, og så sletter jeg den igen efterfølgende :)

    Vh Kasper :)

  8. Hej Champ

    Det lyder super fedt med det crossfit!

    Jeg kunne saggtens se dig på scenen, du har helt klart den rette indstilling, men jeg tænker på om det er realistisk, når man som os ikke snyder med steorider eller andet ulovligt - her tænker jeg mest på BB, bodyfitness er nok ikke så slemt, da deltagerne alt andet lige er noget mindre.

    JEg ved godt, at der er folk som Crawdaddy, som mig bekendt ikke har snydt, men hånden på hjertet, så er det meste af feltet sgu nok mere eller mindre "dopede" ?

    JEg træner selv på livet løs, de sidste to måneder 6 gange om ugen udfra et 3 split. Det er super fedt og jeg er gået frem i styrken, bl.a tager jeg 3 x 10 x 40 kilo i db press, og 1 x 10 x 42,5. JEG har også squattet 3 x 5 x 100, hvilket er ret meget for mig, som jo er epic weak i benerne ;)

    JEg er dog lige skiftet til et 3 gange fullbody om ugen, simpelthen for at afveksle min træning, og det føles allerede super godt, med gode doms og god motivation...

    JEg mener virkelig at begge træningsformer har sine fordele: splittet er fedt, fordi du træner så ofte, relativt kort tid af gangen og kan lave mange øvelser pr muskelgruppe...

    FB er fedt, fordi du rammer de store øvelser til hver træning, og hver træning er vandvittig hård! Men jeg tror det allerbedste er at veksle imellem de to, for at udfordre kroppen mest muligt... :)

    Vh Kasper

    Bliver spændende at følge dig CF eventyr!

  9. Hej Champ

    Godt at se, at du er vel hjemme i DK igen!

    Crossfit lyder utrolig spændende, jeg synes, det er meget tiltalenede med en træning, hvor man hver gang laver noget nyt, træner på hold og konkurrerer mod hinanden, og samtidig laver hårde/gode øvelser for hele kroppen.

    har du tænkt dig at lave crossfit som primær træning og så kun supplere med vægtene, eller bliver det mere 50/50?

    Hvad er fremtidsplanerne med træningen, er det stadig scenen engang, eller bare god allround form, som jeg selv praler af at have? ;)

    Vh Kasper

  10. hej Henning :smile:

    Tak for svaret. Jeg glæder mig til at komme igang med HST igen, det er et fedt program!

    Jeg vil træne det således:

    mandag: hvile

    tirsdag: HST

    onsdag: cardio

    Torsdag: cardio

    Fredag: HST

    Lørdag: Hvile

    Søndag: HST

    Samtidig vil jeg køre noget carb cyling, hvor HST dagene bliver high carb, cardio dagene bliver medium carbs og hvile dagene bliver no carbs. Her er carbs = stivelse.

    Jeg er meget spændt på dette program :smile:

    vh Kasper

  11. Hej Henning

    Jeg har lige et HST spørgsmål, som du helt sikkert er manden for at svare på :)

    Jeg går nu fra et program og vil til at træne HST, derfor skal jeg tage en træningspause inden jeg begynder på HST.

    Tager du alle de 9 dage, som HST programmet foreslår, eller vil 5 - 7 dage være nok?

    Er det ok at lave cardio i mens man holder træningspause?

    Vh Kasper

  12. Hej Joakim, oh ak og ve. Jeg havde glædet mig som et lille barn til den ørred. Jeg var så glad for tippet og glædede mig til at smage vidunderet, men idioterne i netto i Rønde havde det ikke, og havde aldrig hørt om det................ Arghhh

    Så jeg må ind til Århus eller til en anden netto herude og købe det, så køber jeg sgu 5 pakker!

    Tak for super træningen, det skal vi helt sikkert gøre igen... :smile:

  13. Hej Joakim.

    Ingen DOMS idag, jeg er et monster, hehe.

    Jeg fik også trænet en solid gang ryg idag.

    Tak angående min leaness, men du har evig ret i at 3-4 kilo ekstra lean masse ville pynte gevaldigt!

    Træning idag:

    Cardio:

    5 km med babyjogger

    BB:

    Dødløft:

    1x10x100,

    1x5x105

    1x5x110

    1x5x120

    1x5x130

    DB rows - skrå bænk - strict: 3x5x48

    Træk til hagen: 3x10x to bands

    Mave: Sitbends 3x10x30 kilo

    DB Shrugs: 3 x 10 x 30 kilo i hver hånd

    Reverse flyes: 3 x 10 blå band, 3 x 10 x rødt band

    Chins i mit garage tag: 3 x 8 x bw

    Så var der udsolgt

  14. btw:

    Angående vores poseringer. Jeg synes din form er pisse fed, med trøjerne på ligner du, at du er mega meget mere massiv og stor end mig (hvilket du også er), men det er rigtigt, at et par kilo mere cut - så er den sgu lige i øjet mht strandformen.

    Men der er ingen tvivl om, at du har udvilket din fysik mere end mig, de sidste 3 år, min er kun blevet finpudset, mens din er blevet markant forandret og forbedret.

    Men det giver mig bare endnu mere motivation for, at få bulket de 10 kilo op, og se hvad det giver.....

    Vi ses champ!!

  15. Hej Joakim :smilie:

    Tak for en super fed træning. Det var pisse fedt at cath up og snakke lidt om gamle dage, om nutiden og ikke mindst at træne for sindsygt igennem i 2.5 time!

    Jeg fik 18 øvelser (som jeg kan huske), det er altså for sindsygt...

    Jeg skal ind og købe ørred i morgen - tak for tippet champ :4thumbup:

  16. I går:

    Cardio:

    5 km løb

    20 minutter kondicykel

    Idag:

    Fantastisk træning. Den bedste i lang tid - i selskab med min gamle makker Juvic. Det var super hyggeligt, fedt og den absolut mest intense og fede træning i lang, lang tid!!!

    Vi lavede et utal af øvelser - og jeg er slet ikke sikker på, jeg kan huske det hele, men here we go:

    Bryst - db:

    1 x 8 x 37

    4 x 8 x 40 De var nemme

    Sideraises i cabel:

    3 x 10 x 20

    Frontraises i cable:

    3 x 10 x 10

    FAcepulls:

    3 x 10 x 55

    Decline bryst:

    4 x 10 x 32,5

    DB Flyes:

    4 x 10 x 30

    Chins:

    3 x 10 x bw

    1 x 15 x bw

    Triceps i cable:

    3 x 10 x 70

    træk til nakken

    3 x 10 x 70

    Shrugs med stang:

    4 x 10 x 70

    Mave:

    Crunches

    Dragonflags

    Push press med stang:

    4 x 6 x 60

    Sideraises med db:

    4 x 10 x 12

    Reverse flyes:

    4 x 6 x 12

    Cable rows:

    4 x 8 x 80

    Frontraises med DB: (Kørte makkerpar med Juvic, synkront og uden pause imellem sættene)

    3 x 8 x 12

    Push ups/jigsaw rows: Super fed og hård øvelse Juvic lærte mig - her fik jeg sved på panden...

    3 sæt

    18 øvelser!!! Hehe og en fed fed træning som tog 2.5 time, med masser af snak, poseringer og hygge. Det var super fedt. Hvis alle mine træninger var sådan her, ville jeg aldrig være hjemme, men tilgengæld blive en mean machine :smilie:

  17. BB:

    Dødløft:

    1x10x100,

    5x5x110

    10x1x120

    DB rows - skrå bænk - strict: 3x5x48

    Træk til hagen: 3x10x to bands

    Mave: Dragonflags og situps med vægt bag nakken - 3 x 10

    Reverse flyes: 3 x 10 blå band

    Jigsaw rows: 3x6x32

    Biceps curls: to bands 3 x 10

    Pullups: 3 x 12 bw

  18. Cardio:

    Spurter.

    BB: (bryst, triceps, skuldre)

    Swissball bryst:

    2 x 10 x 32

    3 x 10 x 38.5

    Swissball flyes: 3 x 10 x 30

    Skulderattack (Gigantsæt): Sideraises - dumbell, sideraises elastik, front raises, : 3 x 10

    Push ups swissball + vægtvest : 3 x 10

    Decline bryst dumbell: 3 x 8 x 32

    Overhead one arm dumbell shoulder press: 3 x 6 x 25

    Push ups standere og 10 kilos vægtvest: 3 x 10

    Tid:

    Træning: 40 minutter

    Spurter: 15 minutter

  19. Cardio:

    20 min kondicykel- fuld fart på

    BB: (bryst, triceps, skuldre)

    Swissball bryst:

    2 x 10 x 32

    3 x 10 x 38.5

    Swissball flyes: 3 x 6 x 32

    Skulderattack (Gigantsæt): Sideraises - dumbell, sideraises elastik, front raises, rotatorcuff: 3 x 10

    Push ups swissball + vægtvest : 3 x 10

    Decline bryst dumbell: 3 x 8 x 32

    Overhead shoulder press: 3 x 10 x to elastikker

    Push ups standere og 10 kilos vægtvest: 3 x 10