Strongman2006

Medlemmer
 • Content count

  969
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Strongman2006

 1. 365kg RAW squat, og god stil!

  Det er netop en definitionssag Jeg vil også sige, at et par sko har større betydning end bæltet i squat, men det er jo også forskelligt fra person til person.
 2. 365kg RAW squat, og god stil!

  Jeg har ellers hørt, at Vikingen havde seler på, det må da tælle som udstyr
 3. ligafinalen i styrkeløft

  Det virker da også underligt, at en af Danmarks største og bedste klubber ikke kan stille med 3 mand. Tror at ligaen går en svær tid i møde, og det er nok nødvendigt at se på en ny måde at afvikle denne på. 4 afbud kan jo ødelægge et helt stævne, og det er sku synd for arrangøren og de deltagende klubber. Hvem har meldt afbud udover Ålborg og Frem(junior)?
 4. ligafinalen i styrkeløft

  Jeg vil starte med at erklære mig 100 pct. enig med dig. Nu kender jeg ikke den eksakte grund til, at lige Frem melder fra, men som i de fleste klubber, så er der ikke så mange ungdom/junior-løftere at tage af, og så er et eller to afbud ofte nok til, at klubberne ikke kan stille hold. På seniorsiden forholder det sig dog anderledes, da ungdom/junior-løftere også kan stille op som senior.
 5. 365kg RAW squat, og god stil!

  Bæltet er vel næppe opfundet for at nogen skal kunne løfte flere kg, men fordi det har en skadeforebyggende effekt. Nu er det jo ikke noget søndagsløft han laver, så det er klart, at han tager bælte på. Nu kommer diskussionen om, hvad er der RAW og hvad der ikke er, op hele tiden, men betyder RAW ikke bare rå? så er det vel op til forbundet selv at definere, hvad RAW er. Hvis de mener, at det er RAW at løfte med bælte, så må omtaltes squatløft jo være RAW.
 6. 365kg RAW squat, og god stil!

  Der skal meget til at imponere folk nu om dage Så meget kan et bælte da ikke betyde. Jeg bruger selv bælte for at beskytte ikke for at hente kg, mon ikke også, at det er derfor han bruger det. Hvis man kan kalde Nordland Cup for et udstyrsfrit stævne, så kan man vist også kalde hans løfte RAW. Mange folk kalder jo også deres bænkpres for RAW til trods for, at de bruger håndledsbind/handsker.
 7. 365kg RAW squat, og god stil!

  Man kan se, at han har lavet 825 pund her(ca. 375 kg). 825
 8. 365kg RAW squat, og god stil!

  Jo jo, men det var nu ikke derfor jeg spurgte Det var for at kunne søge på RAW-stævne resultater
 9. 365kg RAW squat, og god stil!

  Det er jo det som squat handler om :4thumbup: Hvad er det for et forbund? det ser jo ud som, at der er dommere og det hele på.
 10. ligafinalen i styrkeløft

  Jo, det ved jeg godt. Det er ikke optimalt
 11. ligafinalen i styrkeløft

  Hvis nogle af de bedste hold melder fra, så åbner det muligheden for andre hold, så det er vel ikke så skidt endda Århus er vel det næste hold på listen, og det er jo ikke noget dårligt hold.
 12. VM i styrkeløft i Norge

  Afsluttende bemærkning: Jeg har lagt mærke til, at mange styrkeløftere her på boardet har svært ved at modtage kritik af deres sport, også selvom den er velment. Alle sportsgrene får kritik og da styrkeløft normalt antages for værende en sport, så burde den vel også være åben for kritik. Hvis kritik slet ikke blev brugt, så vil vi slet ikke have nogen løftere, der repræsenterede Danmark. Kritik er et bredt ord og det er nødvendigt for at man kan blive bedre. I DSF er der sket flere tiltag, som har givet vores løftere bedre muligheder, og det er den vej som vi skal, men alle andre forbund kommer også med tiltag, da alle ønsker at være med i toppen, og derfor er det vigtigt, at vi som sport er åben for kritik, så vi kan blive endnu bedre.
 13. VM i styrkeløft i Norge

  Ja, det er korrekt. Jeg har det med at bytte om på de to stævner.
 14. VM i styrkeløft i Norge

  Nu har der været snak om før, at der var for mange, der bommede på landsholdet, så det er jo ikke nogen ny diskussion Jeg ved da godt, at Morten og Tonni er trætte af at bomme. Jeg havde da også håbet på, at de begge havde gennemført Jeg ved bare, at der står i denne tråd, at Tonni bommede ud pga. problemer med skulderen. Hvis skaden betyder, at han bommer ud, så vil jeg da sige, at den er alvorlig.
 15. Andy bolton Dødløfter 1003lbs

  Inzer er da enig med mig i denne tråd og det kan jeg da se, at Mikkel også er. Det handler ikke om at være klogere end andre. Poul det er et diskussionsforum, så alle behøver jo ikke være enige. Om der er 1 eller 200 der er enige med mig er irrelevant. Det handler jo ikke om at skabe konsensus.
 16. Andy bolton Dødløfter 1003lbs

  Jeg forstår ikke dit problem så. Jeg har ikke sagt noget, som er i modstrid med det, som du henviste til. Tror du ikke Moos, at du er blevet ramt af den smitsomme sygdom: Vær-altid-uenig-med-Faber-så-jeg kan-blive-populær-blandt-de-andre-styrkeløfter-og-så-er det-ligemeget-om-han-har-ret-eller ej- enza.
 17. VM i styrkeløft i Norge

  Du bruger bare SKAL forkert. Hvem siger, at der er nogen, der SKAL bomme ud? Er det skrevet ned i IPF's regler? eller er det dommerne, der har bestemt, at der er nogen, der SKAL bomme? Hvis det ikke er det du mener, så burde du bruge KAN i stedet. Jeg har jo heller ikke ligefrem givet kritik af Tonni og Morten som bommede, men det er da synd for Tonni, at han lige havde lavet et flot løft på 337,5 kg i squat og han så bommer i bænkpres, når han på forhånd vidste, at han havde en dårlig skulder. Man bænker ikke 215 kg, hvis man har en alvorlig skulderskade, så meget kender jeg da til sporten.
 18. VM i styrkeløft i Norge

  Haha hvilket DM, det har jeg fortrængt Men siden har jeg bommet til 1/10 stævner, og sjovt nok, så var det pga. influenza og den 'undskyldning' er vel lige så god som nogen anden 88,9 pct. mener du vel også, du behøver ikke gøre min rekord ringere end den er Men helt ærlig DSF har været bekendt med bomme-problemet længe, og så er det vel ikke meget forlangt, at der bliver gjort noget ved det. Hvis man har en dårlig skulder, så er det jo også logik, at man ikke kan løfte 215 kg. Og nu er jeg jo ikke styrkeløfter Lars, så nu kan jeg sige min mening, hvilket man ikke kan i det offentlige rum, når man er styrkeløfter. FOlk siger én ting i klubberne og en anden på MOL. Jeg har nu heller aldrig bommet på landsholdet, så min sti er ren nok
 19. Andy bolton Dødløfter 1003lbs

  Jeg kan virkelig ikke se, hvad dit indlæg har med Boltons løft at gøre. Han løft er stadig godtkendt. Skriv evt. en klage til WPO, hvis du ikke er enig.
 20. Andy bolton Dødløfter 1003lbs

  Det er godt, at du lige har brugt et par dage på at tænke på dit svar Hvis du skulle angribe nogen, så skal det da være dommerne og ikke Bolton.
 21. VM i styrkeløft i Norge

  Det er alle vist også enige om. Man kan helt sikkert finde en masse positivt, men man bliver også nødt til at se på, hvad der gik knapt så godt.
 22. VM i styrkeløft i Norge

  Okey, nej selvfølgelig ikke Jo, der er mange grunde til at man bommer ud, og som regel gode grunde, men i sidste ende har det jo desværre ingen betydning.
 23. VM i styrkeløft i Norge

  Jeg har nok misforstået det så, men i følge resultatlisten, så har Tonni og Morten bommet - ret mig gerne, hvis jeg tager fejl Ja, jeg er ikke enig med dig. Hvorfor er der absolut nogen, der skal bomme? Jeg synes helt klar, at det er bedre, hvis alle gennemførte.
 24. VM i styrkeløft i Norge

  Hvad er problemet?
 25. VM i styrkeløft i Norge

  Det var gdt nok en sløv omgang resultatmæssigt, men vi må nok erkende, at vi ikke kommer sovende til bedre placeringer, også selvom at Rusland og Ukraine ikke længere er med. 2/4 bommede, hvilket er skidt. Det burde vel ikke pakkes ind? Alt er dog ikke skidt. Tonni og Casper lavede nogle virkelig flotte squatløft. Michael løfter tit på grænsen - og så er der ikke langt fra succes til fiasko. Med lidt mere held, så skal han nok kravle op i placeringerne til næste år. Hvad gik der galt for Morten? dybden?