Bambi1981

Medlemmer
 • Content count

  1,605
 • Joined

 • Last visited

About Bambi1981

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/29/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Århus C
 • Interesser
  Løb, Spinning, Fitness og Styrketræning. Derudover har jeg en forkærlighed for heste og ponyer.
 1. NILLERZ´S LOG - Back of my carbs BITCH.. ;-)

  Hej Nille Ked af at hører, at du ikke kom igennem nåleøjet denne gang Men synes ellers det er nogle rigtig flotte karakter du har scoret.. 12 i almen viden Pyhaaa siger jeg bare Jeg ved godt at der sikkert ikke er så meget der hjælper lige nu, men vil alligevel lige fortælle, at en af mine veninders lillebror var oppe for nylig. Han bestod alle prøver, men kom ikke ind, fordi de syntes han virkede utroværdig Så jeg tror sgu de er hårde Klem fra Pia (Bambi)
 2. Ondt efter løb

  Jeg har ondt i nøjagtigt samme område blot på højre ben Jeg er 99% sikker på at mit er skinnebensbetændelse, men ved fortsat ikke helt hvad jeg skal gører for at slippe af med det. Min erfaring siger mig, at det ikke nytter noget at stoppe fuldstændig med at løbe, da det så blot kommer tilbage, så snart jeg starter op med at løbe igen. Jeg vil i en periode skære ned på løb og så kun tage noget korte distancer i langsomt tempo med mange indlagte pauser.
 3. window of opportunity. Min diætist siger.....

  Så er hun heller ikke diætist og må heller ikke kalde sig det
 4. Anders Holm's Fitness Fever...

  Rigtig flotte billeder Jeg synes godt nok det ser meget tæt ud mellem jer Det er vist kun de trænede dommer øjne, der kan lave den vurdering Jeg troede faktisk du ville have haft Dream Tan på i år. Det lyder ellers spændende, hvis du engang vil "lege" med igen :4thumbup: Btw. Jeg synes du har forbedret din sideposering fra 2006. Så det har betalt sig at øve, øve og øve Lige en lille drillenisse kommentar. Du fik kun godkendt 3 chins mere end mig Dog så du heller ikke helt tilfreds ud
 5. MarianneB - The Discipline of Steel

  Hej Marianne Hyggeligt lige at få hilst på dig i weekenden. Jeg kan se at du allerede er en habil roer og chins'ne ser da heller ikke værst ud Måske vi skal se ig på scenen næste år? God vind med træningen :4flex: - Pia (Bambi)
 6. Anders Holm's Fitness Fever...

  TILLYKKE med sølvet Det var en ond klasse du stod i - ingen tvivl om at der var kamp til stregen. Desværre fik jeg ikke set så meget af den, men overværede da jeres dips runde Håber du får nydt noget god mad idag :4mewantfood:
 7. Floyd Linis

  Hej igen Det er da en skam at du muligvis ikke starter alligevel, nu hvor du har brugt tid og kræfter på at træne op til det Men mht. chins tror jeg det vil være en undervurdering, at tro at man liiiige kan nå at lærer at reppe 10-15 stk på et par måneder. Jeg har i hvert fald øvet mine længe nu og er fortsat kun oppe på 12 stk på en god dag. Men beslutningen skal du jo tage i løbet af næste uge. Sidste tilmelding er jo den 10. august Hvis ikke du bliver klar til AF, regner du så med Bodybuilding til December cuppen senere på året? Den klasse ser da umiddelbart endnu hårdere ud (jvf. det billede du postede af din modstander ) God vind fra Pia (Bambi)
 8. Floyd Linis

  Hej Linis Hvordan går det med forberedelserne? Har du fået bestilt bikini? Jeg skal snart over og prøve min, så det er ret spændende, at se hvordan den sidder. Vi må jo ikke have indlæg i vores, så det bliver nok noget af en flad fornemmelse foroven Hvilken diæt kører du nu? Hilsen fra Pia (Bambi)
 9. Floyd Linis

  Du trak da vist lige nitten i går Det lyder lidt som min tandlæge-historie fra sidste fredag, hvor det tog bussen 35 min at kører ca. 2 km Det er altså ikke lige det man har overskud til på diæt.
 10. Floyd Linis

  Hey Linis Dejligt lige at se lidt billeder af dig. Flot ryg Men jeg må tilslutte mig Misslaw.. Jeg ville også gerne have set et "rigtigt" poseringsbillede Når du nævner at du skal blive bedre til back double biceps, skyldes det så at du fortsat går med planer om at starte en BB konkurrence? Mange hilsner fra Pia (Bambi)
 11. NILLERZ´S LOG - Back of my carbs BITCH.. ;-)

  Hej Nille Hvis du løber knap 5 km på lidt over ½ time, så kan det vist aldrig blive til en gennemsnitshastighed på 9,6 km/time Så ved ikke om du har skrevet forkert rute eller tid? Er det i skovene omkring Trøjborg du løber eller er det helt ude ved psykiatrisk hospital? Jeg skal nemlig have fundet mig en god udendørsrute her i Århus
 12. Floyd Linis

  Dejlig at det går den rigtige vej Jeg kan dog fortsat ikke prale med at være hakket, men det kommer forhåbentligt inden september
 13. Floyd Linis

  Du vil helt sikkert få noget ud af øvelsen i sig selv. Det handler også meget om teknik og så håber jeg da også et vægtab på 8 kg vil kunne gøre tricket, ellers er der sgu dømt krise for mig Jeps min diæt kører som den skal, omend jeg til tider bliver lidt utålmodig mht. vægttabet
 14. Floyd Linis

  He he så prøv engang at smugkigge i Lonnies log, hun laver endnu flere Jeg tror dog ikke jeg ville få alle mine dips godkendt, idet jeg ikke kører dem helt til godkendt dybde til træning, da jeg simpelthen smadre mine karveben ved det Jeg tror, at meget af den konkurrence langt hen af vejen, handler om en personlig kamp/sejr. Bare hele vejen til konkurrence formen, er jo en kæmpe personlig udfordring (ihvertfald for mig ) Selvfølgelig vil man rigtig gerne gøre det godt på selve dagen, men for mit eget vedkommende, har jeg aldrig stået på scenen før og for bare 1½ år siden kunne jeg vist slet ikke tage 1 chin-up, så de 10 jeg kan rygge på en god dag idag, er en personlig sejr for mig, også selvom jeg ved at der er andre der trækker 15 stykker uden problemer.
 15. NILLERZ´S LOG - Back of my carbs BITCH.. ;-)

  Det lyder godt :4thumbup: Var jo lige ved at blive nervøs