løber

Medlemmer
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

About løber

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 05/06/1978
 1. Nyt korsbånd

  Ikke for at være en lyseslukker, så har jeg også fået lavet det, det tog 1år ca før jeg var nogenlunde kørende. Og jeg døjer stadig med manglende mobilitet. Men hvis du bare kommer stille og roligt i gang så kan det godt gå. Jeg føler mig ikke synderlig begrænset længere. Men det kan godt tage noget tid at komme igang igen...
 2. Beruset - Hvad skal jeg drikke?

  He he sweet times... Sidst jeg var sydpå med gutterne, levede vi af vodka og redbull....
 3. Analyse af et slag

  Hvis du spørger en dygtig WT teknikker, vil han kunne vise at de "skyder" ryggen op og ned i slagene. På den måde kan de få ekstrem kraft bag. Men rigtigt at kædeslagets "kraft" meget ligger i at man slår mange gange hurtigt efter hinanden. Jeg har prøvet det en enkelt gang hvor det blev forklaret som at man skyder brystet op, på det første stød, og lader brystet falde ned på det andet stød, og så fremdeles. Det virker... Så vidt jeg husker ligger der et klip med Emin Boztepe eller Leung Ting (kan ikke huske hvem) på nettet hvor han forklarer kraften. I de fleste andre MA stilarter kan du næsten sige at slaget starter helt nede i foden og ender i næven der rammer målet. Jo mere af din krop du kan bruge jo bedre. Jeg er selv tilhænger af at lave "IN-step" dvs du træder et skridt frem i slaget så du har hele vægten bag. Jeg tror man skal finde de kraftigste slag blandt boksere, da de "kun" skal koncentere sig om at slå og ikke blive slået. Kigger man på thai / mma så skal man også være forkuseret på spark, clinch og nedtagninger. Og jo mere af kroppen man ligger i et slag bliver man også mere ustabil og modtagelig overfor andre angreb.
 4. Rolf Sørensen

  Han var måske tunet?.... :o
 5. Tyndmave ved løb

  Min kost er meget varierende. Det kan være alt fra havregryn, rugbrødsmadder, toast, pizza osv. Jeg tror ikke det er der den ligger. Jeg går ALTID på tønden inden jeg løber ( af bitter erfaring...). Jeg har ikke tyndmave før, og heller ikke efter løbet, kun under. Kultabletter hvor får man sådan nogle, og er der nogle argumenter mod at æde dem?
 6. Tyndmave ved løb

  He he.. Måske ikke det fedeste emne... Jeg har et problem når jeg løber mellem dist og lang dist 10-30+. At jeg ofte skal på toilettet, so to speak. Det starter stille og roligt. Men trangen bliver større og større, og til sidst MÅ man bare søge ud i skoven eller finde et toilet.. Jeg har en kammerat som også løber meget, og han har også samme problem. Jeg har prøvet lidt at hvert, for at slippe af med. Selvfølgelig at gå på toilet inden, at løbe langsommere, holde nogle pauser når det kommer. Men når det er der, så er det der bare. Jeg ved ikke om jeg er den eneste der har det problem, eller om der måske er nogle der har fornuftige løsningsforslag... Det er sku ikke det fedeste....
 7. headset til løbetræning

  Hej. Så har jeg fået investeret i min Mp3 afspiller, og den sidste uges tid har jeg løbet med de medfølgende høretelefoner, og et stykke sportstape for at holde dem på plads. Jeg vil gerne ud og investere i nogle ordnetlige, eller i hvert fald nogen der bliver siddende på / i øret. Hvilke typer, mærker har folk gode erfaringer med?
 8. Tatovering og Bodybuilding

  Tjah, en tato er jo en beslutning DU tager, og du kan jo vælge, at se det sådan her. Den er IKKE pæn for evig. Når der er gået nogle år bliver den grim, når du bliver gammel bliver den grim. Men mens du er ung er den fed. Og træner du dig så stor den bliver strukket, så kan du jo altid få lavet den om. Ellers kan du vælge et motiv der både gør sig i 4:3 og 16:9... ;)
 9. Mp3 afspiller til løb

  Lige for at følge op. Jeg har købt en creative muvo Tx 256 afspiller. Mit førstehåndsindtryk, er at den er rigtig lækker. Tilpas stor, så knapperne ikke bliver noget nipsværk, og samtidig lille og diskret. Menuen er dejlig simpel og overskuelig. Lyden i den er som sådan helt standard. Jeg kunne forestille mig den blev noget bedre med et par bedre hørebøffer. Overføsel fra computer, kører ganske smertefrit og forbavsende hurtigt. Man stikker den i USB porten og flytter filer via drag n drop. Jeg håber ikke dette indlæg går ind under reklame. Så må en af mod'erne lige slette det.
 10. Mp3 afspiller til løb

  SE DET ER INFO JEG KAN BRUGE TAKKER. Jeg er erndt med den der hedder creative muvo tx 256. Den ser ok ud
 11. Mps

  Kopi sikring, er jo som bekendt til for at blive brudt, sådan er det bare ;) . Hvis du vil ud med det, så hvilken cd er det?. der findes forskellige typer. De mest simple kan du rippe i windows media player. de mere komplekse kræver andre løsninger. Jeg er ikke pirat, tvært imod. Men som nørd bruger jeg meget tid foran computeren og det med at jonglere med cd'ere er ikke smart i længden....
 12. Mp3 afspiller til løb

  Jeg tror det ender med en creatives. de virker temmelig cool. 256mb. Så håber jeg bare de kan klare lidt håndsved, og hvad de ellers bliver udsat for. <_< Takker for svarene, jeg havde håbet på, der var nogen der enten kunne be- eller afkræfte myten om hdd afspillere og løb....
 13. Mp3 afspiller til løb

  Hej. Jeg overvejer, at skifte min md ud med en mp3 afspiller!. Den skal bruges til løb, cyklin og bare normal... Er der nogle der har erfaringer?. Er 128mb nok, eller bliver man træt af musikken, og træt af hele tidne at skulle fylde nyt på?. Er der nogen der har erfaringer med feks Ipod eller andre Hdd baserede afspillere og løbetræning, duer de til det?. ;)
 14. hvilke motion er mest effektiv?

  Hvis du skal smide 7kg kan det jo godt tage et par måneder, så find noget DU synes er sjovt. En motionstype, hvor det hele ikke går op i vægttab og kcal. Find noget du synes er sjovt/spændene også når du har noget dit mål... Om der er fitniss / aerobics / kickboxing eller whatever er ikke så vigtigt.
 15. At løbe med en Ipod

  Man kan faktisk relativt hurtigt vænne sig til at løbe med noget i hånden. Jeg kan uden gener løbe med en MD i den ene hånd og en 1/2 L vandflaske i den anden!. Jeg går selv og overvejer en MP3 afspiller. Men jeg vidste ikke der fandtes HDD afspillere der er stabile nok til at man kan løbe med dem?.