BigB

Medlemmer
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

 1. Coffein/effedrin piller

  GirlieOdense: Ja, folk er meget negative hvad disse produkter angår herinde. Jeg kan kun sige at min holdning er pro disse produkter hvis du bruges rigtigt. Hvis du vil tabe dig 10 kg for eksempel så er det helt fint du taber dig dette ved hjælp af produktet. Jeg tror nemlig på man bliver motiveret til at yde mere når man HAR tabt sig og derfor kan man efter man stopper med produkter fortsat holde sin vægt og måske endda tabe sig yderligere. Jeg synes det er sjovt nogle bruger argumentet "doping" som en præmis for at du ikke skal bruge det. Altså at du "doper dig". Det er virkelig et latterligt argument IMO. Der er ikke tale om en pro sportsatlet og ej heller et farligt produkt (ved korrekt brug vel og mærke). Desuden er det forkert med den påstand om, at du skulle have tabt dig i væske og du ikke vil mærke vægttabet yderligere nu. Jeg vil blot påpege at toerien ikke altid stemmer overens med praksisen men der findes dog flere undersøgelser som viser at efedrin/kofein produkter bidrager til et vægttab og nedsætning af fedtprocenten. Det var en rigtig god uindersøgelse fra Harward university som jeg vil prøve at se om jeg kan fiske frem. Den var på siden ephedrafacts.com men den er fjernet kan jeg se :-( Så GirlieOdense jeg kan godt forstå du siger det er demotiverende med folks kommentar. Jeg deltager normalt heller ikke her på debatten, men for din skyld får du lige denne besked ;-) Ved ikke hvorfor de er så negative og så "hellige" selv. Men du øsnkes held og lykke herfra. Jeg har selv flere venner som har brugt produktet og det har gjort vidundermidler for dem... Så lad folk snak det de vil, sålænge det virker for dig og du er tilfreds så er alt vel godt.
 2. nyt kosttilskud

  Glutamin er bestemt ikke et "nyt" kosttilskud - det har være på markedet i mange år. Jeg har prøvede det men er ik sikkert på effekten - måske er det fordi jeg får nok. mange siger nemlig at vi får rigelig med glutamin gennem kost og derfor vil tilskudet være unødvendig. www.gymgrossisten.dk har et godt tilbud hvor man får en gratis, hvis nogen skulle ønske at købe det.
 3. Finde det billigste proteinpulver

  :o jeg må også tilslutte mig alle andre og sige at cn hos getbig er det billigste pt. Mener selv jeg kender rimelig mange steder på nettet hvor man kan købe billig kosttilskud men det der tilbud tror jeg ikke findes billigere :)
 4. GABA

  :lol: :lol: :lol: Det må være ARASH du snakker om, ja han er en stor gut - kender ham godt personligt, jeg siger dig når du træner med ham eller bare står ved siden af ham føler man sig som nobody. det er HELT vildt :-)
 5. GABA

  Du kan i realiteten være fuldstændig ligeglad så længe du får dine produkter - DU gør ihvertfald intet ulovligt :-) jeg har før købt GABA fra http://www.cnpdk.dk/ var lidt forsinkelser men det kom. om det virkede kan jeg ikke svare på for jeg kørte det sammen med en masse andre produkter - jeg så rigtige gode resultater men om det var GABA eller et af de andre produkter ved jeg ikke. :confused2: d
 6. GABA

  hov
 7. Zenaphrine

  hessel: Det er synd for dem... for de er blevet SNYDT af kontrollere som IKKE kender reglerne ordentligt! jeg orker ikke at skrive det samme igen og igen hvad med at du eller andre skeptikker ringere og spørger for jer selv? skal nokke finde nummeret iløbet af et par dage
 8. GABA

  Jeg er fukldstænig ligglad med om det er lovligt at forhandle eller ej, hvad rager det mig? jeg er kun interesseret i at vide om det er lovligt for mig at have/bruge og svaret på det er JA JA JA. uanset havd rasmus D så end siger
 9. GABA

  rasmus damgård ANER IKKE EN SKID - han er en kæmpe skuffelse for alle læger og virkelig til grin og ynkelig! jeg har respekt for en mand som tør sige ordene "det ved jeg ikk" istedet for at fyre en masse shit af for bare at svare. det her postede jeg også under emnet "zenaphrine fra gymgrossisten" Plaece lad nu vær med at sige noget i ikke er sikre på. jeg VED nemlig at efedrin ER lovligt at bruge i Danmark - om det er lovligt at sælge eller ej er noget helt andet, men det er jo heller ikke vores problem. jeg har adskellige gange bestilt produkter hjem fra USA og england og har ringet flere stedere (lægemidelstyrelsen og blevet viderestillet en million gange til jegt fik fat i den rigtige person) hvor jeg netop fik bekraftet at både efedrin, gaba og andre lign produkter ER lovlige at købe og bruge hvis det er til en selv. dopinglisten i sporten er NOGET HELT ANDET. der er nemlig efedrin på, men det betyder ikke det er ulovligt. sidst jeg bestilte fra usa vil jeg ikke ligge skjult på jeg satsede og bestilte også et prohormon produkt, min pakke blev taget og undersøgt - de tog prohormonproduktet, jeg fik en bøde og resten af mine produkter heriblandt dymetrikextreme(som indeholder efedrin) GABA er altså lovligt - og hvis i er itvivl så ring og tal med de mennesker som netop chekker sådan noget - skal nok prøve at fiske deres tlf nummer op.
 10. Zenaphrine

  Plaece lad nu vær med at sige noget i ikke er sikre på. jeg VED nemlig at efedrin ER lovligt at bruge i Danmark - om det er lovligt at sælge eller ej er noget helt andet, men det er jo heller ikke vores problem. jeg har adskellige gange bestilt produkter hjem fra USA og england og har ringet flere stedere (lægemidelstyrelsen og blevet viderestillet en million gange til jegt fik fat i den rigtige person) hvor jeg netop fik bekraftet at både efedrin, gaba og andre lign produkter ER lovlige at købe og bruge hvis det er til en selv. dopinglisten i sporten er NOGET HELT ANDET. der er nemlig efedrin på, men det betyder ikke det er ulovligt. sidst jeg bestilte fra usa vil jeg ikke ligge skjult på jeg satsede og bestilte også et prohormon produkt, min pakke blev taget og undersøgt - de tog prohormonproduktet, jeg fik en bøde og resten af mine produkter heriblandt dymetrikextreme(som indeholder efedrin) Så nej efedrin er lovligt. Hvad angår zenafrine så har jeg aldrig selv brugt det, men en af mine kammerater synes vist det var rimelig godt.
 11. GABA

  Kronborgknight Nej GABA er ikke ulovligt i danmark. du kan rolig købe det og du må gerne bruge det.
 12. Zenaphrine

  freden: Til din orientering så er effedrin ikke ulovlig i danmark.
 13. Svimmel

  TAK for svarene! Jeg fejler ikke noget, har været til læge og blevet kopntrolleret for næsten alt i sidste uge. Jeg er rimelig overbevidst om det er vejrtrækningen jeg gør forkert. jeg holder nemlig vejret når jeg løfter/presser. Er det ik meningen jeg skal puste ud når jeg presser? i feks. bænkpress. så træk vejret på vej ned og puste ud på vej op? er det ikke sådan det rigtigt skal være?
 14. Svimmel

  Tak for det, er du forresten lægestuderende eller sådan noget eftersom du ved så meget?det spinner rundt og føles som om man falder hvis ik jeg skynder mig og side ned. gider du forklare nærmere...
 15. Svimmel

  JA jeg trækker vejret fint - så jeg tror ik det har noget med vejrtrækning at gøre i mit tilfælde. Kan man gøre noget for at få det væk - det ødelægger jo delvis ens træning!