Eduardo

Medlemmer
 • Content count

  229
 • Joined

 • Last visited

About Eduardo

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Efterlysning af Holstings cyklus?

  Hello outthere! For nogle år siden oprettede jeg en tråd herinde ang. en cyklus jeg havde hørt noget om - Nikolaj Holstings Cyklus. Jeg fik god respons på det, og Nikolaj ham selv joinede endda in on the fun :) Nu kunne jeg godt tænke mig at undersøge lidt omkring programmet igen, men problemet er at jeg ikke længere kan finde den gamle tråd. Den hed noget i retning af "Nikolaj Holstings cyklus?" Men det er ikke lykkedes mig at finde den herinde desværre. Heller ikke når jeg kigger i mine tidligere topics. Forstår dfet ikke, bliver helt gamle topics slettet efter noget tid? Det er jo godt nok ved at være et par år siden. Håber på lidt hjælp fra nogle af jer hardcore MOL bruger :)
 2. Godt træningscenter?

  Så flytter man sq til KBH fra det mørke Jylland, og selvfølgelig skal træningen forsættes og holdes ved lige ;) Så ville høre om nogen af jer kender et godt sted at træne i det indre KBH - skal bo nede i sydhavnen men cneteret behøver ikke ligge lige om hjørnet...det skal bar være godt! Fitness Dk er lige dyrt nok, og ku se at dere standard udstyr bl.a. indebar håndvægte kun op til 36 kg...så der skla jeg ikk træne hvert fald - det billigste er fitnessworld, men sys der har kørt en tråd herinde omkring det, og den var ikke positiv.. Træner meget styrketræning, men kører også BB træning...lige PT træner jeg i DK bedste fitness center eej, men det er sq mega kanon, men bliver jo desværre nødt til at skifte. Men hva siger i, et sted der kan anbefales i KBH?? På forhånd tak!
 3. → Armlægning ←

  HAHA YEESS!! Over the top - fuldstændig plat og meningsløs handling, meeen FED film alligevel Sly kan bar det der..!
 4. Hej! Jeg har planer om at forsøge mig med programmet stripped down hypertrophy: http://www.tmuscle.com/free_online_article...own_hypertrophy Men er dog i tvivl om en ting; På de dage der køres 5x5, hvor højt skal man så gå op i procenterne, det kan da ikke passe at man skal køre lige tungt hvergang, eller hva? Og på 4x8 øvelserne, hvor højt skal man køre op der? Husker at Søren W herinde havde bikset noget sammen for nogle år siden, "Ripped down hypertrophy". Der kørte han 2x5 som opvarmning og de resterende 3x5 som workset, har tænkt meget noget i samme retning, og på 4x8 bruges første set som opvarmning. Det har virket fint for mig når jeg tidligere har kørt 5x5 og 4x8. Det var i bunden et godt program det han havde der, men har det ikke længere på min com, da den er blevet formateret og så er den pdf-fil åbenbart røget i svinget...desværre! Men håber at høre fra nogle a jer derude, som evt. har erfaring med Stripped down hypertrophy.. På forhånd tak!
 5. Hej allesammen! Det er ved at være noget tid siden jeg sidst var her...Men idag nede i centeret efter nogle set i shrugs siger en fyr til mig, at jeg for alt i verden ikke må "rulle" musklerne når jeg kører shrugs, det er lige til en skade. Når jeg kører shrugs med BB trækker jeg skuldrene frem samtidig med, at jeg løfter dem op mod ørene. Når jeg så har skuldrene oppe holder jeg den lidt og "ruller så skuldrene bagud samtidig med, at jeg sænker dem igen. Håber i forstår hva jeg mener. Fyren her mente så at det får man skader af, og at man bare skal trække skuldrene lige op til ørene og derefter sænke dem igen. Hvilken af de to måder at køre shrugs på er den bedste? :)
 6. Tage muskelmasse på uden fedt - Optimal diæt

  Det er jo mindst ligeså meget tildels fordi de kører MANGE kalc. indenbords + at når de er in season er deres fedt % ret lav, og man kan jo forestille sig at det vil være svært at holde den i bund længere tid ad gangen. Er enig i, at det er svært at tage ren muskelmasse på, men direkte umuligt det vil jeg ikke kalde det.
 7. Tage muskelmasse på uden fedt - Optimal diæt

  Jeg kunne godt tænke mig at høre hvordan dit pgrogram ser? - for umiddelbart lyder 5 træninger som ret meget... Udover det, så kan det godt lade sig gøre at hente et par kg muskelmasse..du kan jo skrue lidt op for kalorieindtaget i forhold til hvad det ligger på nu, og så bare sørge for at de ekstra kalorier du indtager kommer fra proteinerne :)
 8. Kampsport

  Nej bare rolig, sys os det ser for underligt ud, hehe.. Men tænker lidt mere på det der træning i video 1, med de munke der træner - det er da os noget speciel træning de render og laver..?
 9. Kampsport

  Hvad er det jeg bare ikke må mene seriøst? Spørger jo bare til hvad det er for noget træning og kampssport? Mest fordi jeg selv synes det er lidt noget sjovt noget
 10. Kampsport

  Hey derude :) Jeg har fulgt lidt med i forskellige emne tråde rundt om, omkring kampsport. MMA er en kampsport på vej frem, og tror de fleste herinde kender til det. Jeg har så kigget lidt rundt, (bar lidt tilfældig søgning) og fundet lidt forskelligt..eks: Hva siger i til det her? Er der faktisk hold i den slags træning, selfølgelig er der tale om mennesker der viger det meste af deres liv til det - men er det muligt at opnå den slags? En anden video; Hva er det for noget, lige pludseligt "smadrer" han sin mo0dstander, fra 3 meter afstand - er det hokus pokus, eller spil for galleriet?? Til sidst får han jo godt nok smæk a en MMA figther.. Synes det er lidt interessant hvad nogle mener man kan træne sig op til, hvis man er dedikeret nok - men er der hold i det?
 11. Hey Jeg var ude og løbe fra morgenen af, idag stod den på interval. Men allerede efter 5 min var jeg "færdig". Jeg er i god form og plejer ikke at have problemer med denne træning, men det var som om den kolde luft (der var vel en 3-5 grader) gik i lungerne og halsen. Jeg fik kvalme et kort øjeblik. Jeg fuldendte dog min træning, med en lidt mindre intensitet ganske vist. Men Jeg blev interesseret og ville høre, hvad er det der sker når man løber her om vinteren i kulden, og det føles som om man har spist 2 poser mint blue hals pastiller?? hehe
 12. Evander Holyfield vs Nikolai Valeuv

  Der må jeg give pugilist ret - jeg tror også at det er en fighter som Evanders ære og tro på sig selv der gør at han bliver ved..men er nu også ret nervøs for om han klarer den..46 år er altså næsten en hel menneske alder for en bokser
 13. Evander Holyfield vs Nikolai Valeuv

  Hejsa! Ja d. 20 december sker der, Mads Larsen back in the ring og kæmpen fra Russia møder en alltime favorite, Evander "the real deal" Holyfield, Hv så i til det derude?? Nogen der er ligeså entusiastiske som jeg Glæder mig, selvom Evander nok er ved at være en ældre herre med sine 46 år så er han da en fighter!! Men kan han stille noget op mod Valeuv? Kom friske, hva siger i??
 14. Gammelt Arnold program

  Ja selvfølgelig har det det, det er jo et eller andet sted hele meningen med at tage det!? ét er at du har læst, hvad ANDRE PÅSTÅR..noget andet er hvad der rent faktisk er sandt..bottomline, jeg mener ikke at det er forsvarligt for nogen a os "dødelige" at bevæge sig ud i de vilde oldschool BB programmer.. Så til trådstarter, hvis du har masser a tid som du gerne vil bruge i centeret, jamen så vil jeg anbefale et 2-split med 4 træninger om ugen og så en fornuftig struktur på det