AndreasH

Medlemmer
 • Content count

  1,449
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AndreasH

 1. Dumbbell rack sælges

  Casall dumbbell rack ældre model. 190cm lang, 60cm høj og 60cm dyb. Plads til 4 par store håndvægte. Kan hentes på Nørrebro.
 2. Kettlebells sælges

  Konkurrence kettlebells, (Mærke: Perform Better) 12, 16 og 20 kg Performbetter konkurrence kettlebells sælges til en samlet pris à 1000 kr. Næsten ikke brugt. Afhentes af køber ved sælger på Amager. Kontant betaling.
 3. Kettlebells sælges

  Solgt!
 4. Kettlebells sælges

  Vil helst af med alle tre!
 5. Armstræk og armhævninger

  Har nu mødt en del og hørt om flere der voksede ganske pænt på 20+rep/set. Så vil foreslå at ser hvad der sker i dit tilfælde. Kan forestille mig at din udførelse er noget sjusket på armhævninger, da du ellers ville være ganske stor allerede! Tænker at du nok ikke går helt ned til strakte arme og ikke undlader at bruge moment på vejen op!
 6. Meget hurtigt stigende puls ved løb

  Løb resulterer i hurtigere pulsstigning end andre motionsformer.
 7. Statisk "ret ryg"

  Lidt afhængig af hvor foroverbøjet du mener kan det blive ret svært. Fokuser primært på lænden, da det er dernede belastningen typisk er størst. Tænker at gammeldags progressiv træning er vejen frem. Begynd med 5-? min nogle gange dagligt, afhængig af hvor du er nu. Så du ikke føler dig syndelig brugt af det. Byg derefter gradvis tid på så du i løbet af 1-3 måneder er der hvor du kan holde din position i timevis uden at det føles hårdt. Tænker at en hel del af tilpasningen vil være af teknisk art, altså at du bliver bedre til at udnytte dine allerede eksisterende ressourcer.
 8. Janda og styrketræning.

  Nogen gange går det hele op i ligegyldigt nørderi. Træning af agoniist/antiagonist i samme pas er en populær metode i BB og mange har haft masser af gavn af den.
 9. Vægttab - kostplan

  Den slags laver man ikke gratis Signepigen93. Det kræver typisk en times samtale og 1 times arbejde for en nogenlunde kyndig person med erfaring. Da dine ressourcer sikkert ikke er til at smide en tudse efter en kostplan, kan du evt ligge en egen kostplan op i denne tråd, og så er der sikkert masser af hjælp at få i forhold til forbedringer. Der er i øvrigt ikke nogen naturlov der gør det umuligt at tabe sig på mere end 50% kulhydrat. Energifordeling bør være på ca 20-30% protein og resten kulhydrater og fedt, hvor meget af hver er ikke så afgørende, blot dit samlede energi indtag bliver lavt nok til at du taber dig. Omvendt, bliver din plan for striks eller hård, kan du ikke overholde den og den virker så heller ikke. Forsigtigt bud er at du skal sigte på ca 2000kcal dagligt, inklusive dem du ikke tænker over. Held og lykke med projektet!
 10. Tabe sig et bestemt sted.

  Fedtdeponering er i højere grad styret af gener og hormonelle faktorer end af aktive valg. Det betyder at den relative fordeling af fedt på din krop er svær at ændre. Ænding af muskelmasse og fedtmasse kan dog godt ændre på ens udseende ganske betragteligt. Som allerede pointeret er dit selvbillede forskruet hvis du mener at dine lår er fede. Hvorvidt de er tykke er selvfølgelig en smagssag, men de virker umiddelbart fint proportioneret til din krop.
 11. Folk der spiser for meget

  Mange af tallene er tåbeligt ude af proportioner. Energi indtag over 10 000 Kcal er sjældne og ses stort set kun ved enormt overvægtige mennesker.
 12. Ekscentrisk kontraktioner

  Fordi den er overflødig i styrketrænings sammenhæng.
 13. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

  Han var med i Norges stærkeste mand som teenager tror jeg, et år hvor Arild Haugen vandt.
 14. Forskel på fedtprocent - hvad er det?

  Impedans vægte er så upålidelige at dine gæt sagtens kan være jeres reelle fedtprocenter.
 15. Puls og iltoptagelse følges kun ad på et givent tidspunkt og i en given aktivitet. Sammenhæng er ikke perfekt lineær men ofte tæt på. Er det du mener at mennesker med stor slagvolumen bruger mindre ilt end dem med lille slagvolumen eller? Det lyder en anelse forvirrende.
 16. Hvis man vælger at ta noget fra CP for gode varer i dag, så bør man nok kigge indad!
 17. Stigning i blodtryk - hvorfor?

  Blodtryk stiger grundet muskelspænninger, der øger modstand i blodkar. Den øgede modstand leder til øget tryk i systemet bl. a grundet behovet for friskt blod til hjernen.
 18. Kontrol af saltbalance

  Spis dog noget mere salt generelt! Det er anden tråd hvori du er inde på at dit saltindtag er utilstrækkeligt.
 19. Triceps øvelser uden at strække armene

  Triceps musklen som helhed har ikke anden funktion end at strække albueled. En del af triceps musklen er dog også aktiv ved fleksion af skulderledet. Det betyder at det at føre armen nedad/bagud også involverer triceps selvom der ikke er spænding over albueleddet.
 20. Ydelse watt - rettesnor?

  Kommer an på over hvor lang tid. Hvis det er sidste belastning fuldført i en trappetest er omkring 300 watt sikkert et fint bud for unge mænd i snit. Det varierer dog utroligt meget afhængig af størrelse og cykelerfaring og træningstilstand, samt en masse andre ting såsom arv. De færreste af os er begrænset af hjertet på samme måde som dig, da dette typisk kun er tilfældet for meget trænede cyklister. Mine egne tal som utrænet var med vægt omkring 80-85kg knap 400watt. Var dog også den med højeste værdi i de forsøg jeg deltog i dengang. For trænede mennesker er 400 watt ikke alverden og værdier op over 500 watt forekommer blandt elite cykelryttere og meget veltrænede motionister i cykel og triatlon. Det bør også nævnes at trappetester er indbyrdes forskellige i hvor meget belastningen øges med ad gangen og hvor længe der cykles på hver belastning. De tal jeg smider ud er på 25-30 watts stigninger hvert minut.
 21. Skiftede selv fra hæl til forfodsløb i 2007 eller deromking. Begyndte med at lande alt for højt på tåen så at sige. Idealet jeg tilstræber nu er så tæt på vandret landing som muligt. I forhold til din skinnebens situation, så har du ikke nødvendigvis din hællanding at skylde på. Måske har du en tendens til at overstride, altså tage for lange skridt, og at det er det mere end hællanding der er problemet. Uanset hvad, så er forfodsløb noget der skal praktiseres med omhu og forsigtighed.
 22. GVT uden bryst?!

  Nu er GVT baseret på et push-pull princip, så det ligger lidt i kortene at for at køre det kræves der pres øvelser. Ganske specifikt kan det siges at der ligefrem frarådes isolationsøvelser. I dit tilfælde vil jeg tro at du må omskrive reglerne lidt eller finde et andet program. Ville foreslå at du prøver at finde andre øvelser for bryst skulder etc. som du kan køre. Nu er tror jeg ikke der er samme positive effkt af 10 set pec dec som af 10 set pres. Så måske skulle du undlade at køre 10 set af nogen isolations øvelse. Personligt ville jeg meget hurtigt gå ned i rep, hvis jeg skulle køre så mange set af en isolationsøvelse. Måske er det ikke samme problem for dig, og i så fald kan du jo bare erstatte pres øvelser med isolationsøvelser, evt med frie vægte, såsom flyes og french pres i stedet for bænkpres og dips.
 23. GVT uden bryst?!

  Kør dog de øvelser, der passer til dig, der er ikke noget magisk ved nogen øvelser.
 24. Genopsaltning

  Jævnlig svedning leder til reduceret salttab pr svedt liter. Tror man ender med at svede ca 1/2g NaCL/L. Dette vil omsat til virkelige eksempler svare til at en trænet sveder, der træner hårdt i ret varme omgivelser og sveder 10 liter under sin daglige træning, hvilket er virkelig meget, men ikke umuligt, vil ha brug for ca 5g salt ekstra dagligt. Den samme træning vil typisk forbrænde 400+ g kulhydrat. Kulhydrat rige produkter, tænker her på stivelse fra mad, er uspiselige uden salt og indeholder typisk flere gram salt per 100g stivelse. Dette betyder ikke at ekstra elektrolytter ikke kan være på sin plads, blot at hvis man primært får sine kulhydrater fra mad og spiser en mængde der passer til ens behov, vil man næppe komme i saltmangel. Situationer, hvor man pludselig sveder mere end det man er vænnet til kan selvfølgelig ændre på situationen.