Ham den anonyme!

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Ham den anonyme!

 • Rank
  Nyt medlem
 1. vægt tab men muskel vækst

  Jamen, hvad foreslår du så helt præcist? bare træne løs med vægtene og armbøjningerne samtidig med et fedttab, eller noget andet?
 2. Væk med manboobs og taljerne!

  Hej igen. Der er nu gået lidt tid. Der er sådan set ikke sket så meget andet end at jeg stadig ligger på en stabil vægt på 75 kg. Dog er det pga. jeg har taget lidt på i muskler og tabt lidt i fedt. Men jeg vil sådan set gerne have lidt mere respons på indlæget da jeg stadig har brug for forbedring :D tak!
 3. Væk med manboobs og taljerne!

  Hmm... fik desværre ikke så meget ud af svarene ang. gyno, grundet Jimbo's kommentar som jeg da håber også vil ske for mig Vil gerne have lidt mere respons tak!
 4. Væk med manboobs og taljerne!

  Hejsa alle jer derude. Jeg har et problem med min krop. Her kommer først lidt facts om mig selv. Er 1.80 høj Vejer 75Kg. Er af normal bygning. 19 år. Jeg føler mig ikke specielt tyk, og får også af vide af andre at jeg er tynd, sådan overall. Men når jeg står foran spejlet så har jeg man-boobs som virkelig er et helvede :( Har været meget fed da jeg var mindre med kæmpe æblekinder men det er ovre nu, dog har jeg stadig det problem med at jeg er stor på brysterne og har de der fede boble nipples, samt er lidt for stor i taljen. Her er nogle Billeder : (Det røde er strækmærker, og ik dril!) Jeg træner en smule om dagen herhjemme fra, via en motions-cykel, håndvægte, en bøje-spiral og en AB KING Pro(Maskine til træning af arme, bryst og mave) jeg fik i gave af de gamle. Jeg kører måske 10km. om ugen på cyklen, og tager 20 svære bøjninger på AB KING pro'en hver morgen og aften. Og det samme med bøje-spiralen. Jeg spiser som en 19 årig udeboende på SU nu spiser... Ikke særlig meget sundt, men heller ikke alt for meget usundt. Jeg har været oppe på 80 kg. for 5 mdr siden, men nu stiger og falder jeg ikke mere i vægt end fra de 75-76, selvom jeg spiser lidt hips om hap, så jeg tager ikke så meget på. Mit spørgsmål til jer er nu, hvad skal jeg gøre for at få mindre taljer, mindre bryster og for at fjerne de der hæslige man boobs? P.S de der boble nipples(man-boobs) har jeg ikke kunnet komme af med siden jeg var 15, hvor jeg har tabt en del fedt på maven, og i ansigtet og har taget en del på i muskler i de sidste 4 år, så kan det være at det er gyno? eller... hjælp!