pioneer.

Medlemmer
 • Content count

  378
 • Joined

 • Last visited

About pioneer.

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Næringsforskel på frosset mad ?

  Jeg ville ikke bruge den tabel til at konkludere ret meget desangående.. Den næsten halverer inholdet af protein i de frosne blåbær, frem for de rå....
 2. Næringsforskel på frosset mad ?

  De fleste kendte vitaminer, er meget stabile ved nedfrysning. Der er dog undtagelser.
 3. tennisalbue

  Hold dig så vidt muligt fra iboprofen. På sigt kan det bare forværre problemet, og tolerencen i din albue. Det kommer an på hvor overbelastningen omkring din albue sidder. Ofte er det mest øvelser hvor bevægelse i håndleddet er inkluderet, som fremkalder smerte. Mit råd vil være at fortsætte med øvelser hvor du ikke føler smerte. Derudover specifikke genoptræningsøvelser.
 4. Tour de France 2010

  Synd for Armstrong idag. Han havde fortjent bedre.
 5. Tour de France 2010

  Så vidt jeg ved er der stadig et par bjergpas, som skal passeres. Og på trods af uheldet i dag er der ingen grund til at skrive Andy ude. Ser man bort fra prologen, har Andy virket en smule stærkere end Contador. Så kan han tage et minuts tid på Tourmalet, så er jeg overbevist om, at han holder Contador på afstand på enkeltstarten. På vej op ad en afgørende stigning skal man ikke tisse. Og hvis man skal, så tisser man.. I forhold til, at Andy vejer 4-5 kg mere end Contador træder han selvfølgelig flere watt (når de følges ad), men har du set nogen specifikke tal desangående? Hvem siger at han fucker sit gearskifte? Det virker umiddelbart som rent uheld. Men som Andy sagde efterfølgende "Der er forskel på folk, jeg ville ikke have angribet den førende rytter i denne situation. Sådan vil jeg ikke vinde" Nu er motorsport jo mere end nogen anden sport, en sport hvor kampen kæmpes på udstyr. Det skulle helst ikke være det afgørende i Cykelsport. Det ville ihvertfald være synd.
 6. Tour de France 2010

  Det tog sådan ca et eller to sekunder. Det er svært at forlange en hurtigere reaktion omstændighederne taget i betragtning. Havde han reageret omgående, var udfaldet og tidstabet nok blevet det samme. Hørte godt at Ritter sagde noget om, at Andy sad og sov. Men nu har Ritter heller ikke altid ret...
 7. Tour de France 2010

  På ingen måde dårligt.. På denne korte stejle stigning er Contador væsentligt bedre end Schleck. Contador ville under alle omstændigheder kunne accellerere fra ham. Jeg tror det var klogt af Andy at finde sit eget tempo, frem for at satse alt på, at følge Contadors acceleration. (hvilket han heller ikke kan) Som man så hentede Andy også noget af forspringet ind på den sidste del.
 8. Tour de France 2010

  Ja -ærgeligt. Det må næsten være styrtet.. Det er jo ikke uden risici, at angribe tidligt. Slet ikke på første bjergetape, hvor rytterne ikke rigtigt ved hvor de har hinanden.. Men set i bakspejlet, skulle Andy da have angrebet noget før..
 9. Tour de France 2010

  Hvis Vino er til noget, så tror jeg mere på ham imorgen. Evans tvivler jeg på står for indledende angreb. I princippet skal han bare forsvare, da han er den bedst placerede favorit. Jeg tror at han bliver svær at hægte af i år. Armstrong virker som om, at han er i betydeligt bedre form end sidste år, og er på niveau med hans epoketid. Hans tidligere acceleration har han dog nok ikke genvundet fuldt ud. Tvivler dog på angreb fra ham idag, men han kunne sagtens gå med i et angreb. Jeg tror mest på favorit samling på sidste stigning, og sent angreb af Contador, som vinder etapen. Glæder mig i øvrigt til, at se hvad den evigt undervurderede Sastre vil i år. Svaret kommer formegentlig i dag.
 10. VM 2010

  You were wrong Tag den alle medlemmer af medløber klubben "ud med Rommedahl!"
 11. Hvilken slankeform er bedst? I need it!

  Patience.. Jeg tror at du skal passe på med at fokusere alt for meget på vægt og tid.. En anden tilgang kunne være, at fokusere på din træningsmæssige fremgang + optimere din kost. Som andre har nævnt vil det være en god ide, at få noget cardio med i træningen, gerne løb. Jeg forstår det som om, at du styrketræner hver dag..? En god model kunne være: 1 dag: styrketræning 2 dag: løb (let) 3 dag: styrketræning 4 dag: løb (mellem) 5 dag: styrketræning 6 dag: løb (hård) 7 dag: fri Fokus kunne være på at forbedre din tid på f.eks. 5 km. Arbejder du hårdt nok i forhold til dette vil din krop optimeres derefter, såfremt din kost ikke er helt gal. Er du ikke så vant til, at løbe er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke starter for hårdt ud. Mht. kost og sundhed: Kan du skære ned eller helt afholde dig fra stivelsesholdige produkter som brød, kartofler, ris og pasta vil det være godt (Det er heller ikke nødvendigt selvom du træner meget, som der fejlagtigt bliver skrevet mange steder). I stedet sørge for, at få en masse grøntsager + gode proteinkilder, specielt fisk. Gulerødder indeholder ikke stivelse. De har højt glykæmisk indeks, men det betyder ikke så meget. "Glykæmisk load" er mere afgørende. Endelig vil det være en fordel at fokusere på, at få friske økologiske fødevarer frem for konserverede og behandlede fødevarer. Som sagt fokuser på en sund kost og fysisk livsstil.. så skal kroppen nok følge med.
 12. Vil løbe hurtigere, forbedre spurt (Fodbold)

  hækkehop kan også være en god ide..
 13. De nationale kostråd bør laves om

  Ernæring er både politik og miljø, og i nogle tilfælde også religion..
 14. Ekspres Slankekur

  Lad nu være med at føre jer så skråsikkert frem med absolutte regler omkring energi indtag kontra vægttab. Uden at tage stilling til den aktuelle "kur", så spiller valget af fødevarer selvfølgelig ind på både kropskompositionen og samlet masse. Der er mange faktorer som spiller ind. Valget af fødevarer kan eksempelvis ændre på faktorer som aktivitets niveau og stofskifte. Derved kan et vægttab opnåes ved at ændre på valget af fødevarer, men med konstant kalorieindtag.
 15. Omlægning af Livsstil.

  Det er helt forkert at tro, at man ikke kan have energi til, at træne med mindre man skovler kulhydrater ind. Hvis trådstarteren kan undgå, at spise stivelsesrige kartofler, skal han endelig gøre det. Så hellere lidt flere grøntsager.