bLoOdy

Medlemmer
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

About bLoOdy

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. BB billeder!!

  Ja det er længe siden han begyndte med det, men han er stadig ikke stoppet. Senest har jeg hørt ham sige det i en træningsvideo med Branch. Den er ikke meget mere end en måned gammel. Nej hans arme er ikke for store, det er bare resten, der er for småt Hans andre muskelgrupper er der da, men de bliver totalt overpowered af hans arme. At de så er knap så dominerende i nogle enkelte poseringer, ændre ikke på det faktum at de er for store til resten. Spørgsmål er så, om det efterhånden ikke bare skal accepteres som en del af gamet. Nej det er ikke pænt, men det er jo heller ikke det, det gælder om længere. Maven lod heller ikke til at forhindre Ronnie i at vinde.
 2. BB billeder!!

  Så er det godt, Stan ikke har sagt, han er en bedre bb'er. Til gengæld bliver både JOJ og Ben ved med at sige, de er stærkere, på trods af de ved, det ikke passer. Det er faktisk Johnnie, der er skyld i alt det her ''World's strongest bodybuilder'', fordi han begyndte at gå og claime, det var hans titel for at skabe mere opmærksomhed omkring sig selv. Billederne fra SN. Nu siger jeg det bare, som det er. Phil's arme er for store til resten af kroppen. Folk siger, Roelly's arme er for dominerende. Phil's arme er for dominerende! Ærgeligt med Kai. Den peptid dunk er godt nok ved at være slem Wolf er bare så ligegyldig efterhånden. Spild af potentiale.
 3. dianabol

  Wow det er jo nærmest et skole eksempel på, hvordan man IKKE skal gøre. You go girlfriend, do your thing :4thumbup:
 4. BB billeder!!

  Ja ok der er ikke rigtigt noget at sige til den dårlige placering. Han har ellers gode linjer, men er også rimelig høj, så der skal en del størrelse til. Men alt det er jo ligemeget, når han er så blød
 5. BB billeder!!

  Fortjent at Evan vandt, havde også regnet med han ville gøre det godt. David Henry er da klart den bedste i 202, han burde være meget off for ikke at vinde, og det ser ikke ligefrem sådan ud på billederne Hvordan gik det egentlig med Denis Sergovsky? Han har rigtigt gode gener, men han mangler stadig størrelsen til at være med i toppen?
 6. BB billeder!!

  Ja omg det er jo værre end levrone Btw gode billeder JB.
 7. Evander Holyfield vs Nikolai Valeuv

  Ok nu prøver jeg lige en gang til at forklare, hvorfor jeg hev Fedor op i denne diskussion. Og det kan godt være jeg endnu engang, kommer til at gå meget i detaljer, for at gøre det klart hvad jeg mener. Så bær over med mig. Fedor = bedre fighter imo fordi han ER en fighter. En bokser er ''bare'' en bokser og ikke en fighter. Du kan jo ikke sammenligne det med fodbold og amerikansk fodbold, da de jo stort set intet har med hinanden at gøre udover navnet. Altså nu valgte jeg bare Fedor, fordi han er den bedste, men lad os bare tage ham ud af diskussionen, da det åbenbart kan blive misforstået på mange forskellige niveauer. Nu kommer jeg desværre til at gentage mig selv igen, men der jeg ville hen, var, at hvis man før i tiden ville anerkendes for at være god til at slås, så var der boksning og ikke så meget andet. Det har så ændret sig nu, med alle de nye slås sports der er kommet frem, og efterhånden er blevet meget populære og anerkendte. Og så siger jeg specielt MMA, fordi jeg egentlig ikke ser MMA som en gren af kampsport, men nærmest som en ultimativ en af slagsen, hvor man kan kombinere det vigtigste fra det andet. Ja selvfølgelig er det ikke det hele, man kan bruge fra de andre, men det vigtigste er der. At jeg kalder MMA for en bedre form for kampsport, er forkert formuleret, eller i hvert fald ikke ment som det lyder. Jeg mener jo ikke, at de direkte konkurrerer mod hinanden på andet udover populariteten. At kalde MMA for mere realistisk er også et forkert ord, eller det er det vel egentlig ikke helt, fordi der jo er langt flere muligheder end i fx boksning. Men det er jo ikke fordi, jeg vil have kæmperne til at slås uden regler, det ville jo ødelægge det hele. Og bare lige for at slå helt fast hvad jeg hele tiden har sagt: En af grunden til at boksning er på tilbage gang, er imo, at synet på det har ændret sig. En bokser er egentlig ikke god til at slås på den måde, kun god til at slå. Hvad vil folk helst være, den bedste til at bokse eller den bedste til at slå, sparke, lave takedowns, submission og alt det andet som kampsport nu indebærer?
 8. Evander Holyfield vs Nikolai Valeuv

  Well følte jeg var nødt til at skære det ud i pap, fordi jeg bliver misforstået. Har dog ikke behov for at nedgøre andre
 9. Evander Holyfield vs Nikolai Valeuv

  Det er fair nok, men tror altså, du misforstår mig. Jeg mener ikke, at en god kampsport skal være så tæt på virkeligheden som muligt, i hvert fald ikke sådan noget som fx Felony Fights. Grunden til jeg mener, at MMA er en slags form for ultimativ kampsport, er fordi, der er mulighed for at bruge alt fra de andre kampsportsgrene. Jeg kan godt se nu, at det er forkert at nævne Fedors navn i denne sammenhæng, da han naturligvis ikke er bokser. Det jeg mente, var, at han er en bedre fighter end de bedste boksere, og folk der vil være den bedste fighter i verden, deltager i MMA og ikke boksning. Hvis man ville slås før i tiden for at blive anerkendt som en god fighter, så kunne man bokse, men nu er der masser af andre kampsports, som giver et meget bedre billede af, om man virkelig er god til at slås. Altså som jeg ser det, er den bedste bokser - den bedste til at bokse. Klart nok, men boksning er kun at slå. I Kickboksning/Muay thai/k1/whatever får man så også benene med, men stadig ingen takedowns eller submissions så det må man hente andre steder fra fx sambo. Derfor ser jeg MMA som den bedste kampsport, til at fremvise alt hvad man kan.
 10. Evander Holyfield vs Nikolai Valeuv

  Jeg ved ikke lige, hvad du mener med det sidste? Jeg har sagt, at Fedor er den bedste til MMA, og ja jeg anser ham 100 % for en bedre kæmper end toppen af boksningen. Som sagt er boksning kun boksning, MMA er nogenlunde alt. Jeg mener ikke, at den bedste kampsport skal være en regulær streetfight, det er simpelthen for primitivt. Men det skal være muligt, at fremvise alt hvad man kan for at stoppe sin modstander. Her mener jeg naturligvis, alt hvad man kan indenfor kampsport, og ikke spark i skridtet eller prikken i øjnene, men det giver jo et eller andet sted også sig selv. Det fremgår måske ikke af min seneste post, men jeg kan godt lide boksning, og udover det kan jeg også lide muay thai, BJJ, brydning osv. I MMA er det hele bare flettet sammen, og derfor er det vel klart, at det bliver anset som den ultimative kampsport. Hvor gammel jeg er? Ja som du kan se, så er min stavning og grammatik jo ikke bedre end en 10-årigs. Så skal vi ikke bare sige, det er det, jeg er.
 11. Evander Holyfield vs Nikolai Valeuv

  Ja jeg kalder MMA for en bedre form for kampsport, og kan ærligt talt ikke se, hvordan man skal argumentere imod det? Selvfølgelig er det helt fint, om man kan lide den ene eller det andet, men boksning er jo bare boksning, MMA er langt mere end det. Her snakker jeg ikke om, hvad er mest populært, for det er jo fuldstændigt lige meget. Dog ser det ud til, at folk er ved at få øjnene op for MMA. Det er fremtiden Tror faktisk, Fedor ville have en del bedre chance i en kamp under bokse regler, end andre ville i en kamp mod ham med MMA regler. Men på den anden side er det jo også helt ligegyldigt. De bedste til boksning er de bedste boksere i verden, men de bedste til MMA er de bedste kæmpere i verden. Det virker forkert, at man i en kampsport ikke må give et knæ til en modstander eller tage ham til gulvet, og i stedet skal prøve at slå igennem hans parader. Boksning er boksning, og det er fint nok, men som kampsport (alene) er det forældet og utilstrækkeligt.
 12. Evander Holyfield vs Nikolai Valeuv

  Nu er det vigtigt at huske på, at Valuev IKKE er den bedste bokser i verden. Han er i toppen pga. sin størrelse ja, men han er stadig ikke den bedste, og er kun indehaver af WBA titlen. Klitchko brødrene er de bedste sværvægts boksere i verden. Både Wladimir og Vitali er langt bedre end Valuev. Faktisk vil jeg mene at Vitali er bedst, selv som Wladimir har flere titler. De er begge store og gode boksere, men Vitali virker nærmest til at have en kæbe af stål (ligesom Valuev), mens Wladimir virker en del mere sårbar. Når er sagt, så skal det også tilføjes, at boksning nærmest er dødt, og har været det i mange år. Grunden til det er jo primært, at der er kommet langt bedre former for kampsport frem (I særdeleshed MMA), og det er sandsynligvis der, man skal finde finde de bedste til at slås i verden *Host* Fedor Emelianenko *Host* Btw helt i orden at Valuev vandt den kamp. Det kan godt være, det ikke er sjovt at se på, men det er vel heller ikke derfor, han bokser.
 13. BB billeder!!

  Satme nogle gode billeder af wolf. Specielt den back double ser nice ud, nærmest en pleasing fysik selvom han er en af de helt store. BB
 14. Træningsfri uge; fup eller fakta?

  Nu ved jeg godt, det er meget individuelt, men er der nogle slags ''regler'' for, hvornår dekon er hensigtsmæssigt? Har læst, at nogen anbefaler hver 3-4 uge. Synes det er lige lidt for ofte. Mener det var på t-nation.
 15. Træningsfri uge; fup eller fakta?

  Hehe alligevel hurtigt jeg fik svar på mit spørgsmål