Sereg

Medlemmer
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Sereg

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 11/26/1993

Contact Methods

 • MSN
  ...

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Sjælland
 • Interesser
  Karate og andet kampsport

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Hurtighed
 1. Jeg læste lidt rundt på nettet, for at finde nogle lækre smoothier xD Så finder jeg den her side, med en masse sunde smoothier. En af dem skal man så putte protein pulver i. Men så står der i parentes: If you don't have protein power add 1 egg white. Passer det? Kan man bruge æggehvide i stedet for protein pulver?? Side
 2. Vand slanker?

  "Vand At drikke vand om morgenen kan sætte fut i fedtforbrændingen, viser et tysk studie. Forsøgspersonerne drak en halv liter vand på tom mave, og i løbet af 10 minutter blev stofskiftet øget med 30 pct., og fordøjelsen holdt sig jævn i halvanden time. " Jeg fandt en side hvor det stod... Klik her
 3. "Opskriften" på et vaskebræt.

  Okay, så er jeg blevet meget klogere. Tusind tak fordi I har givet mig forklaring på det :D Nu ved jeg hvorfor osv...
 4. "Opskriften" på et vaskebræt.

  Virkelig? Tjooo... Har da tænkt lidt på, at det ville være rart at have en at snakke med som kunne vejlede en... Jeg ville meget gerne snakke med mine forældre, men det føles ikke som om de lytter ordentlig efter. Og når jeg fortæller om nogle af mine stræbe mål, kan de finde på bare at ryste på hovedet uden at sige noget. Min skole har ingen psykolog, men jeg kan da prøve at se om der en god lære... Tak for dit ærlige svar :4thumbup:
 5. Taak!

  Hey alle. Jeg ønskede mig at tabe mig, selv om jeg ikke var overvægtig eller noget. Men så skrev jeg herind, og takket være folks hjælp har jeg tabt mig 2 kg! Er nu på 48 kg Derfor er jeg rigtig glad. Min mave buler stadig lidt ud, men prøver at overbevise mig selv at det er en teenage ting, og jeg må bare forsætte som jeg gør. I hvert fald mange tak. Jeg er omkring 161-162. Ved godt det betyder at min BMI så er på omkring 18,5 men alligevel... Jeg er rigtig glad. Nu ved jeg, jeg overhovedet ikke behøver at tabe mig. (Jep! Teenager er meget svære at stille tilfreds!) Folk siger også jeg bør vente med at få et vaskebræt, nogle mener jeg bør droppe det fordi jeg er en pige, men vil alligevel prøve Også den hjælp jeg fik med min mor. Jeg synes selv hun virker gladere nu I hvert fald: TAK ALLESAMMEN!!! :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:
 6. Vægt-tab O-O

  Weee, en anden 13-årig!!! xD Jeg har ikke så meget at sige, udover at det vil virke bedst hvis du følger de andres råd. Jeg fik engang et råd om, at hvis jeg ligepludselig fik lov til at probbe mig i mad skulle jeg prøve at tage noget tyggegummi (V6 eller sådan noget). Det et eller andet med, at når man tygger "snyder" man hjernen til at tro at man et mæt (snedigt!) (Jeg har det nogle gange sådan at jeg bliver sulten bagefter, men det går væk med et glas vand :P) Ellers kunne du jo tage en gullerod. Det tager længere tid at tygge OG det er jo så uhyre sundt. Og så gå til sport. Jeg vil også anbefale nogle sider der har hjulpet mig meget (udover den her): http://kalorietabel.dk/ En side om hvad forskellige madvare indholder. Har hjulpet mig ret meget :D http://www.iform.dk/ Den side er rigtig, rigtig god! Med hjemmeøvelser, gode opskrifter, artikler osv... Håber du kan bruge det :D
 7. Hjælp til start

  Husk at tænke på at muskler vejer mere end fedt ;) Ellers vil jeg mene at når du både spiser sundt og dyrker meget sport, er du på rette vej? :)
 8. "Opskriften" på et vaskebræt.

  Okay, så venter jeg. Men hvorfor er alt det med menstruation vigtig? Personligt ville jeg ikke have noget imod med at komme af med den. Den irritere mig som bar fanden!!!
 9. Der er mange der gerne vil have stærke og synlige mavemuskler, og det kræver selvfølgelig også en masse træning. Men også at ens fedt procent er meget lavt. Jeg er en af de mennesker der gerne vil have synlige mavemuskler, men ved ikke om min kost er fedfattig nok. Derfor vil jeg gerne høre det I - jer heldige asner med vaskebræt - spiser. Morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmad... Kom med det!
 10. Vil gør mor glad...

  Den dag var min far i mosen, hvilket min mor syntes var iorden da hun regnede med min storesøsters hjælp. Min far kan godt finde på at støvesuge lidt, og han hjælper til med aftensmad. Men når der skal gøres rent er han der aldrig rigtig xD Men vi mener det er okay, da han ordner altmuligt andet. Det ham der ordner haven og huset udenfor og han laver også badeværelserne og sådan. Men jeg overvejer at snakke lidt med ham om det, næste gang han mener mor er for sur. Men mange tak for rådene Det kan jeg sikkert bruge. Tusind tak.
 11. Vil gør mor glad...

  Hey. Jeg er 13 år Jeg har selvfølgelig en mor. Min kære mor har det let med at blive stresset, og så får hun det ret skidt. For nylig holdte vi min storesøsters fødselsdag. Min mor gjorde rent (vi bor i et stort hus. En gammel gård). Og det tager det meste af dagen. Samtidig vælger min lillesøster at sortere i sit værelse, og flytter alle sine ting op i gangen. Min mor hun bliver selvfølgelig lidt irriteret og prøver at få min lillesøster til at flytte dem ned igen (men min søster høre aldrig rigtig efter). Så vælger vores gamle hund også at blive sindssyg, så hende lukker vi ud. Men så står hun uden for døren og gør og nærmest ødelægger døren, mens jeg prøver at få mit rodede værelse til at være lidt pænt. Da jeg er færdig, aner jeg ikke hvad jeg skulle gøre, så jeg gik en tur. Så min mor farede rundt og kunne ikke regne med min hjælp (burde straffe mig selv. Det var ikke særlig sødt gjort). Så når vi aftensmaden, og her regner hun med søsters hjælp, men hun er blevet syg. Men det fortalte hun ikke min mor. Så mor går nærmest i panik, og tror hun ikke når det. Derfor bliver hun selvfølgelig stresset og gnaven. Hun når det selvfølgelig (vi andre hjælper hende også lidt), men så er min mor og far kommet op og skændes. Far mener at mor er sur hele tiden og alt muligt. Jeg tog en snak med min mor idag, og grunden var at hun bare følte sig svigtet, hvilket jeg forstår. Nu kommer jeg til sagen: Jeg vil gerne gøre hende gladere. Jeg er flink ved hende, hjælpe med diverse ting som aftensmad . Men jeg ville gerne gøre mere. Jeg ved hun ønsker at tabe sig lidt, ikke at hun rigtig behøver det. Hun er omkring 165 høj og vejer vist omkring 54 kg. Jeg har prøvet at lokke hende til at gå til lidt sport, men hun er lære og har mange lektier at ordne + hun er ikke den helt store sport fanatiker. Så jeg tænker jeg kunne hjælpe hende lidt med kosten. Og her går jeg i stå. Jeg vil gerne lave frokost til hende, måske morgenmad og så komme med gode råd til vores aftensmad, men aner ikke hvad det skal være. Det skal jo helst smage godt og mætte og alt det der. :4mewantfood: Så har I nogle gode råd?
 12. hjælp til madplan

  Du vil nok ikke høre min mening, da jeg er ret ung (13 år. En liille underdrivelse), men jeg synes din madplan er god Det der med blodsukkeret har jeg ikke så meget forstand på, men du kunne jo prøve at dyrke motion. Det er jo altid sjovt og det skader jo ikke. Du bliver jo stærkere af det xD (Har ledt efter en undskyldning for at bruge den smiley)
 13. Hvordan tæller man kyllingevinger?

  *ser på listerne* Uha, der kom nogle ubehaglige sandheder frem xD
 14. At tabe sig o_O

  Jeg lagde lidt mærke til at et par af jer var overraskede over at jeg ville tabe mig. Ja, grunden er at jeg har tit (og får det stadig nogle gange at vide) at jeg vejer lidt for meget i forhold til det jeg burde. Så jeg tror jeg skal veje mindre. Men det skal jeg måske ikke?
 15. At tabe sig o_O

  Kunne godt finde på det, hvis det ikke var fordi jeg var aaalt for flov over den xD Synes selv det er ret slemt, men er glad for at høre den nok går væk