+AH

Medlemmer
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

 1. Kvinder i "styrketræningsafdelingen"

  Er sgu ærgerlig over at se at du er fra Sønderjylland, jeg træner selv styrketræning også med frivægte, og ja det kunne sørme være dejligt med en træningsmakker, der gad styrketræne med mig. Har før selv taget dette emne op herinde, kender nemlig godt at man kan føle sig utrolig malplaceret, når man er den eneste pige blandt utrolig mange mænd, men ja jeg vil jo også gerne være strammet op lige som dem, og det er styrketræning altså det bedste til, hvis du spørger mig :-) Så derfor må jeg bare tage det sure med det søde, og gøre det, selvom det indimellem virker fjollet - og ja nogle fyre glor en del, men det kan jeg ikke tage så tungt, gør mange folk i fitnesscentre ikke bare det, både fyre og piger? Skulle have valgt et andet sted at træne, hvis man ikke kan tåle lidt blikke efter min mening.
 2. Spinning og efterfølgende sult/kost

  Oftest all bran eller lign blandet med havregryn m. mælk på...
 3. Spinning og efterfølgende sult/kost

  Måske jeg skulle prøve det...så det har du med ned til træning? og så hjælper det på sulten resten af dagen?
 4. Spinning og efterfølgende sult/kost

  Spinner primært formiddag ca. 9-10 tiden. Og der har jeg spist morgenmad ca. kl. 8, så nej ikke på tom mave, kan jeg slet ikke!
 5. Tak det vil jeg prøve at tænke noget mere over, ville være dejligt hvis det bare var det:-)
 6. Måske nogen har det på samme måde som mig, og har fundet en løsning: Jeg er til spinning 2-4 gange om ugen, og ja det burde give godt både forbrædings- og konditionsmæssigt...og det er jeg slet ikke i tvivl om at det gør, men når jeg så resten af dagen er SÅ sulten, lige gyldigt hvad jeg spiser, så er det som om at det hele virker lidt ligegyldigt. Jeg er uddannet bachelor i Ernæring og Sundhed, så ja jeg burde vide hvad der er godt at spise efter træning, sørger både for at få kulhydrat og protein!! Hvad gør i andre, der går til spinning? Spiser i bare hele dagen eller? :-)
 7. Måske nogen har det på samme måde som mig, og har fundet en løsning: Jeg er til spinning 2-4 gange om ugen, og ja det burde give godt både forbrædings- og konditionsmæssigt...og det er jeg slet ikke i tvivl om at det gør, men når jeg så resten af dagen er SÅ sulten, lige gyldigt hvad jeg spiser, så er det som om at det hele virker lidt ligegyldigt. Jeg er uddannet bachelor i Ernæring og Sundhed, så ja jeg burde vide hvad der er godt at spise efter træning, sørger både for at få kulhydrat og protein!! Hvad gør i andre, der går til spinning? Spiser i bare hele dagen eller? :-)
 8. Kvinder og styrketræning

  Selvfølgelig kan jeg sige fra. Er det dig der har skrevet at jeg kun kan gå i fredagsbar eller hvad sker der?
 9. Kvinder og styrketræning

  Glad for du synes om debatten. Og spændende det du skriver. Ang. det med mændende der godt kan lide en slank, muskuløs osv. kvinde, jamen det er da rigtig dejligt, men ja det er altså godt nok ikke særlig fedt at være en af de eneste piger (oftest den eneste) blandt alle jer mænd. Jeg vil rigtig gerne til at begynde at prøve at træne med lidt tungere vægte, men ja det gør i nogle af øvelserne at jeg ikke rigtig selv kan få håndvægten op, men ja vil godt nok ikke føle mig tilpas ved at spørge en af jer fyre...I tror jo straks at man så vil i kontakt eller? Ja det er jo bare mit problem at jeg ikke rigtig tør spørge om hjælp, men ja det er fordi jeg føler mig sådan ret anderledes når der ikke er rigtig andre piger der træner. Øv at det skal gå ud over min træning - dumt af mig:-)
 10. Kvinder og styrketræning

  Ja sådan oplever jeg det i hvert fald også. Jeg elsker at styrketræne og ja det virker vidst lige mystisk på mange piger:-)
 11. Kvinder og styrketræning

  JAAB: Hvor træner du henne? Synes virkelig at du skriver nogle gode og interessante ting?
 12. Kvinder og styrketræning

  Hej Jannie Det var en lang smøre, super godt skrevet, men ja jeg synes nu at jeg passer min feminitet super fint (har en partner) selvom jeg har en karriere som selvstændig, styrketræner, selv kan samle mit ikea skab osv...jeg har ikke brug for at være bedre end/eller at min partner er bedre end mig, jeg synes bare at det er vigtigt at man er der for hinanden og hjælper hinanden når det er muligt. Hvis begge så kan nogle af de samme ting, så er det da bare endnu federe, så man virkelig kan hjælpes ad. OG ja fx i konkurrencesituationer i fx sport, så er det da bare super fedt hvis man som kvinde er god til det, så man kan give manden kamp til stregen og vinde nogen gange, må da alt anden end lige også være federe for fyren at få noget modspil på alle mulige forskellige punkter. Jeg synes faktisk ikke at nogen ting er mandeting og andre kvindeting, det er da bare med at komme i gang og kunne finde ud af at tackle så mange ting som muligt og hjælpe hinanden i så mange situationer som muligt. Jeg har i hvert fald aldrig nogen sinde fået ris for de ting jeg gør og kan af en kæreste, selvom det i nognes sprog måske ville kaldes mandeting. Måske det er rigtig nok det du siger, jeg synes bare at det er så ærgerligt at der er så få piger, fordi ja jeg synes det er en dejlig måde at træne på og synes bestemt også at jeg kan passe mine feminine sider trods jeg styrketræner. Jeg træner i Aalborg, så ja nok ikke megen inspiration jeg kan give dig desværre.
 13. Kvinder og styrketræning

  Jeg er virkelig glad for at høre alt det fra jer, fordi jeg må sgu indrømme at jeg virkelig tit føler mig så "underlig" når jeg styrketræner, fordi jeg så tit er den eneste pige. Jeg elsker faktisk at styrketræne, og synes det er dejligt at blive strammet op på den måde, og ja jeg vil hellere have fx lidt for store lår fordi jeg så har muskler, end mega tynde ben, der ikke kan holde til noget. Jeg prøver virkelig at træne hårdt og er helt vild med det, gad bare godt at det var lidt nemmere at finde en træningsmakker end det er! De piger der så endelig træner i centret bare lidt, ja de glor jo fandme næsten alle sammen så mega snobbet og det er da bestemt ikke særlig hyggeligt! Ville bare rigtig gerne have en træningsmakker ind imellem, kan faktisk godt lide at træne alene, men ja sommetider ville det være dejligt, men ja det er da ikke til at støve op!
 14. Kvinder og styrketræning

  Jeg tror at du har helt ret i alle dine punkter, synes bare at det er så ærgerligt, ville være mere hyggeligt for os kvinder der styrketræner at der var lidt andre indimellem (ej er der selvfølgelig også, men ikke mange) Synes i mænd at kvinder ser dumme ud når de styrketræner? Langt ude at de ikke vil holde deres krop i form, fordi de tror at de ser dumme ud - det er da så lige gyldigt, hvis man holder sig sund... Det med at de ikke føler sig trygge fordi der er mange store mænd, det er bare så ærgerligt også, fordi ja det er sgu oftest dem der ikke ser skævt til en...dem der ser mest skævt til en, er de andre kvinder der styrketræner, det er så langt ude....Er selv kvinde, men kan ikke forstå hvad det er kvinder tænker lige på det punkt..