Edior

Medlemmer
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

 1. Udo's Choice er noget fis!

  Hvis man tager Udo's, er det så nødvendigt også at tage fiskeoliekapsler? Eller får man dækket sit behov for Omega3 gennem Udo?
 2. Nederste af lats (obliques?)

  Hæfter latissimus dorsi ikke helt nede på hoftebenskammen? Kan man ikke på en eller anden måde lægge større pres på den nederste del fremfor den øverste?
 3. Udo's Choice er noget fis!

  Det er også på tilbud i Århus i helsekostbutikken i Klostergade til 169 kr.
 4. buddadej

  Hvis du fortsætter i samme dur, er denne tråd snart på højde med procenttabellen og andre klassikere. :D
 5. buddadej

  :lol: :lol: :lol: [email protected] MaxP
 6. buddadej

  Hedder det ikke 'butterdej`?
 7. Fra 133kg - under 90, hvad nu??

  Det med lever er en skrøne, så du behøver ikke pine dig selv til at spise det! ;)
 8. læger

  Haha, kender det alt for godt fra min egen læge! :lol: Hvis jeg f.eks har achillesenebetændelse, så kigger hun bare lidt på benet og siger "hmm, tjah... hvad tror du selv det er?" :( Men for at svare på dit spørgsmål, nej jeg kender ikke lige en god læge i Århus.
 9. Tabe sig på bagdelen

  Jeg synes bestemt ikke at du skal droppe stepperen, hvis du gerne vil have forbrændt det sidste fedt. Man kan altså ikke opbygge særlig meget muskelmasse ved kredsløbstræning, især ikke hvis musklerne allerede er vænnet til det. Du laver jo hundredevis af gentagelser på en stepmaskine, så det er ikke særlig god hypertrofi-træning! ;)
 10. Spinning Marathon

  Er det ikke noget med at hvis man tømmer sine glykogendepoter ca. 3 dage inden begivenheden, så vil de kunne rumme mere på selve dagen?
 11. Massefylden på fedt

  Nu vi snakker om fedt og muskler, er der så nogen der ved præcis hvor meget mere muskler vejer i forhold til fedt?
 12. Udo's Choice er noget fis!

  ... og her kalder han det for et "hokus pokus produkt".
 13. Udo's Choice er noget fis!

  Per Brændgaard Mikkelsen: Link Men har han ret? Så vidt jeg ved er de almindelige raps- og solsikkeolier fra supermarkederne jo ødelagt før vi køber dem. De er blevet udsat for høj varme (så man kan udvinde mere), og desuden opbevares de fleste olier på lyse flasker, hvilket de heller ikke kan tåle? Så jeg vil da mene at Udo's Choice er en fornuftig investering, da det er svært at finde en god olie i et supermarked?
 14. Protein efter træning

  Jeg har hørt at den bedste måde at få protein på efter træning er at drikke en shake med proteinpulver, da proteinet i disse er meget let optageligt. Men kan man evt. udskifte shaken med f.eks noget kyllingebryst? Eller er protein i kød for langsomt optageligt? Kroppen skal jo bruge noget tid til at nedbryde det protein der er i kødet, så man har vel egentlig først glæde af det flere timer efter? Og der er vinduet jo lukket igen. Det samme gælder vel for mælk?
 15. Bøjer i håndledene

  Når jeg f.eks laver bænkpres eller bruger brystpres-maskinen, bøjer jeg altid i mine håndled. Hvis jeg skal holde dem strakte, er jeg nødt til at sætte så lav vægt på at jeg ikke kan træne pectoralis ordentligt. Er ikke meget for at bruge staps, for hvis jeg har svage håndled skal jeg vel netop sørge for at bruge dem? Men ved ikke om det er skadeligt at bøje så meget når man træner?? Hvilke muskler skal jeg træne for at opbygge et stærkt håndled?