DSB Harry

Medlemmer
 • Content count

  240
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DSB Harry

 1. HMB, L-glutamin, vanadylsulfate og CLA

  Ja ja Hessel - at modtage kritik har nu aldrig været din stærke side - men at smide med sten fordi man bor .......... - fortælle jo at jeg ramte noget. Du starter jo selv op at svare (ikke jeg) så derfor kan man vel godt påpege dit svar da ikke var ret meget til nytte. Der står jo ikke nogen steder at spørgsmål skal besvares uanset svarets kvalitet - men lad nu det ligge! Skal nok finde noget uddybene matr. når tiden nu melder sig - god dag til alle ;)
 2. HMB, L-glutamin, vanadylsulfate og CLA

  Ja jeg kan jo godt præcisere lidt. Hvis du vil vide om CLA virker: "Så tjek MOL's artikel om CLA" Vil du vide om HMB virker?: "Så tjek MOL's artikel om HMB" Som sagt kender jeg ikke noget til Vanadryl Sulfat, men hvis det virkede så (hvis det altså er vægttab) så ville danskerne jo ikke være så overvægtige. DSB Harry ->> Hvis du er uenig i min konklusion kunne du jo passende komme med noget info! Og det skulle retfærdiggøre dit første svar - hmmm
 3. HMB, L-glutamin, vanadylsulfate og CLA

  Hvis én ønsker svar omkring nogle kostilskud så er der da ikke meget at hente ved: jeg tror nok - jeg synes osv og den sidste ved jeg ikke noget om. Burde der ikke være en uddybene (læs:dokumenteret) forklaring. Jeg synes da ikke rigtigt jeg kan bruge det svar til noget - men hvis du kan Stubbe - fint nok!!
 4. HMB, L-glutamin, vanadylsulfate og CLA

  Ja og hvis du ikke kan svare bedre burde du måske lade være
 5. HST (måske) skrammel

  Læs venligst det nye Wookout and Fitness. Deri forefindes en artikel som udmærket rammer nogle kritisable (læs; problemer) vinkler omkring træningsmetoden HST. Dette burde give diverse indoktrineret udøverer lidt at tænke over. Splitprogram forever :lol:
 6. HST (måske) skrammel

  I det forrige nr af WogF er HST beskrevet. Hvis den artikel kun er overfladisk ja så er er mit kendskab selvsamme. Men jeg synes da selv, at jeg fik en riemlig indsigt i selve princippet. Så Thomas min kritik er ikke - synes jeg - ubegrundet! Desuden har jeg fulgt en fyr i vores træningscenter som netop har afsluttet hans HST og med ikke ret meget tilovers for princippet så.... Men han kan selvfølgelig ikke som eneste kilder være nok men bedre end ingenting! ;)
 7. HST (måske) skrammel

  Hvad mener du??
 8. Nemme proteinkilder- uden tilberedning?

  Mig bekendt er proteinerne i f.eks vingummi lavet af gelatine (svinehud ake flæskesvær og andre dyreknogler - uhmm) og denne proteinkilde er uoptageligt for mennesker - jeg leder også pt efter ref.kilde! http://www.madogsundhed.dk/16_leksikalt/gelatine.htm
 9. HST (måske) skrammel

  SAS nu tror jeg nok du hænger dig i nogle lidt unødige detaljer og overser selve budskabet i hans artikel vedr HST! Det at der bliver solgt diverse artikler på hans site og det at nogle bruger AS - er som du siger lidt undeligt at bringe. Men det ødelægger - synes jeg - ikke selve det hvad HST er bygget på og hvem det (måske ikke) henvender sig til!
 10. Amino

  Nisse; men det er måske bare mig som er underlig........... Hmm - det var da en meget god selverkendelse :lol: ;) Chris; Du (DSB) skriver, at du tager aminotabs hver dag... Hvor???? :confused2: Chris; Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at vide, hvorfor Aminotabs skulle være så nødvendige.... For at få dækket sit proteinbehov, når man er på farten en hel dag. Da er tabs'ne nemmere end en shake og den rigtige kødmængde pr. måltid kan kun opnås ved min sene måltid når jeg er hjemme igen. Det var vist også nogenlunde det jeg skrev i mit første indlæg, bare lidt mere uddybet her!! Og det var hermed min sidste kommentar til dette emne ellers frygter jeg bare det ender i flueknepperi!!
 11. Amino

  Nisse; sammenligningen, går skam kun på, at du siger at der kun må svares på det der bliver spurgt om, og hvis det man har at sige, ikke er et direkte svar, ja så skal man holde sin mund!! Ja der har du så sandelig ret! På et direkt spørgsmål giver man et direkt svar. Og dette burde flere tage til efterretning - god weekend ;)
 12. Amino

  Nåå "Nisse" du kan ikke lade det helt ligge! Men ok hvis nogle spurgte, så ville jeg nok undlade at svare. Men lad os nu tage én ting ad gangen - ikke!! Desuden synes jeg nu også, at det er en dårlig sammenligning! <_<
 13. Amino

  JSC - læs nu lige venligst de foregående indlæg. Vi diskuterer ikke Aminosyrer men besvare et spøgsmål!!
 14. Amino

  Jamen Ronnie ligger jo ikke et emne op til debat, derimod stille han (for mig et meget simpelt) spørgsmål. Hvorfor folk så skal brede sig udover hvad nødvendigt er, er stadig mig en gåde. Ellers skulle han havde spurgt; Hvad mener I om Aminotabs? Nok derfor "Nisse"!
 15. Amino

  Hvad er det for en masse vrøvl og faktisk ligegyldige svar. Svar dog manden på hans spørgsmål eller lad vær. Men at tilføre alt andet "for og imod" er sgu da sagen lidt lige meget Jeg bruger selv Aminotabs fordi de er nemme at doserer når man er på farten. 6 stk til en kyllingesandwich på en rasteplads, så er man da dækket ok ind ved det måltid. Og de ligger fast i bilen - nemt :) Ronnie, jeg bruger Amino 2000 fra Prolab. Jeg kender stedet, hvor de sælges til en god pris, hvis du er interesseret send mig da en PM.
 16. overträning -> jerntilskud ?

  De store kosttilskudsfirmaer laver "noniron"-vitaminer til mænd og "iron"-vitaminer til kvinder. Grunden til dette er at man som mand ikke har samme behov som kvinder og kan derfor nemt komme til at overdoserer. Så derfor som allerede nævnt vær helt sikker på at der er et behov for ekstra jern inden man begynder at hælde på ;)
 17. Kostplan

  Selvfølgelig duer dine aminopiller. Det er bare en lidt dyrere måde at få sine proteiner på. Bruger selv både aminopiller og proteinpulver (jeg er heller ikke på SU ;) ) Grunden til at man ikke tæller grøntsager og frugt med rent proteinmæssigt, er ikke fordi de er ukomplette, men fordi de er fattige på proteiner (for det meste - der er enkelte der indeholder rimelige mængder). Hvis det var fordi de var ukomplette, så var der mange proteinkilder der ikke ville være aktuelle. F.eks kød er generelt ikke komplet. Men som regel kombiner man jo måltider så der både er grønt, kød og f.eks kartofler og derved får man sammenlagt en komplet proteinsammensætning! Bare kør på så længe du er hjemme ved Muddi - det er altid guld!! :lol:
 18. Proteinpulver: Cost/indhold analyse

  Det er vist lavet før - så vidt jeg erindre. Men som du selv nævner smagen kan ikke være med og lige netop smagen er - i mine øjne - utrolig vigtig (hvis man som jeg napper 4 shakes om dagen). Men god fornøjelse og det er da altid rart og se noget initiativ :)
 19. Kostplan

  Et gæt på EAA = Essentielle Amino Acids. Og I/de kan skrive nok så meget om L-Glutamin, den er og bliver en del af mit kosttilskud da jeg føler en effekt. Og den bliver også rost i diverse artikler men det er jo ikke alt der findes på nettet (gider ikke og lede så intenst bare for at tilfredstille enkelte)
 20. Kostplan

  119 gr protein - det var da ikke meget. Og så fra kakaomælk de 35 af dem. Kan de ikke fås fra en bedre næringskilde såsom kylling eller kalkun?
 21. Makrel i tomat

  Jamen det er da ok Seb :) - så lader du da bare være med at spise det
 22. Makrel i tomat

  Cas Lunde spørger til om "Makral i tomat" er usundt og det må da vist kunne konkluderes, at det er det ikke - right! ;)
 23. Makrel i tomat

  Nope - det er ok og smager kanont!! Bruger det selv en par gange i løbet af en uge ;)
 24. Cell-Tech

  Hvis man endelig vil bruge et loading system så har Prolab én der herdder "Performance Creatine" med faktisk mere i end CellTechs og til den halve pris så..... :)
 25. sam-e

  Interessant - godt arbejde Anders ;)