Gizmo1980

Medlemmer
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gizmo1980

 1. Alternativer til polar team2

  Nu er jeg overhoved ikke ekspert på systemet, men mener dog at det hedder "TEAM" af en grund, det er lavet til f.eks, spinnings hold, hvor en investering på 40.000 hentes ind igen. Som et privat system virker det dog lidt som overkill.
 2. Hviledag mellem intervalløb?

  Man behøver ikke at nødvendigvis at holde holde hviledag, dog er min erfaring at pga. din vægt (har også selv været der oppe) skal du ikke løbe hver dag, du risikerer skinnebensbetændelse og andre skader. Dermed ikke sagt at du skal hvile i de mellemliggende dage, der er det super med en romaskine og noget vægttræning.
 3. 5-2 kuren - nogen der gider forklare?

  Før jeg så TV programmet forleden troede jeg også at der var tale om faste i to dage om ugen, men man faster jo ikke, i to dage om ugen må man kun spise 600kcal hvilket er lidt men ikke burde være det store problem. Men om der er det store at hente i forhold til at lægge kalorie underskuddet ud over hele ugen ved jeg ikke. I øvrigt mener jeg at de fremlagde det forkert i forhold til hvad de gjorde. De sagde at man så kunne spise næsten hvad man ville de andre dage, over programmet blev det til spise som man plejer, men af hvad jeg kunne se lavede de også meget om på kosten for de resterede 5 dage.
 4. Got legs?

  Har lige prøvet at duppe kulfiberet på mine egne hjul med en vatpind, der er ingen reaktion andet end at de bliver renere. Jeg har en halv dåse stående på mit arbejde hos Monacor i Farum som du kan få og prøve med hvis du vil.
 5. Got legs?

  http://www.monacor.dk/produkter/gds-spray/vnr/032240/ Virker bedrer end rensebenzin, mad oile og diverse andre husråd til de fleste klistertyper.
 6. Ligesom med alt andet er det forhandleren(cykelbutikken) der står for reparationer på garanti/reklamation. Har man spørgsmål kan man bruge google. Er din TACX gået i stykker efter garantiperioden skal men selv betale og så syntes jeg det er dårlig stil af den danske importør ikke at være behjælpelig, det kunne være til en timepris der var 50kr. højere end på dansk importerede produkter, hvis det skal læses sådan, men så er der jo sikkert nemt at finde et værksted i Tyskland der gerne vil have éns penge.
 7. Høretelefoner til løb?

  Har samme problem. Jeg købte den gamle model af dem her: Link "Finnen" gør en meget stor forskel, tror egenligt aldrig jeg har prøvet at de falder ud og de er meget mere behagelige end modellerne med bøjler, det er selvfølgelig min egen mening. Jeg har linket til "løberen" men du kan helt sikkert få dem billigere andre steder. Edit. Fik linket til de dyrer, modellen der hedder MX680 ville være lige så god.
 8. Skade efter løbetur

  Det kan også være nedfaldenforfod, det er præcist de samme smerter som jeg oplevede ved det. Prøv at trykke din tommelfinger op under foden 2-3cm bag ved "fucktåen" læg anden hånd over på foden og tryk ned i siderne. Går smerten væk?
 9. Specialized FSR XC Comp vs Canyon Nerve AM 5.0

  Ville vælge Canyonen hvis valget stod mellem de to, men hvis der var frit valg ville jeg helt sikkert købe en hardtail og ikke en fully, mener ikke at en bagdæmper er pengene og den ekstra vægt værd, men det er jo smag og behag.
 10. Cykeldæktryk

  Dækkene på min Avenue cykel var nedslidte så jeg skiftede dem i påsken, for engangs skyld ville jeg prøve nogle ordentlige dæk så valget faldt på et sæt GP4000S 700x25C. Jeg købte også en billig fodpumpe med manometer. Da jeg fik sat de nye dæk på opdagede jeg at min gamle håndpumpe overhovede ikke kunne pumpe op til noget nær det dæktryk som dækkende skulle ha' selvom at den skulle kunne det, fedt at finde ud af det efter 3 år. Jeg pumpede dækkene til 7 bar, ifølge specifikationerne skal de have 6,5 og maks 8,5 bar. Tog en cykeltur på ca. 25km og hold kæft det gjorde en forskel, min gennemsnitfart blev hævet fra 26kmt til 31kmt! Det er simpelthen for dumt ikke at tjekke dæktrykket noget før, tror dog ikke jeg er den eneste der har kørt med for lavt tryk. I sidste sving før jeg kom hjem havde jeg meget fart på ca. 40kmt da en bil overhaler og laver en meget pludselig parkering foran lige der hvor jeg skal ud af svinget, der kommer også modkørende så jeg har ikke andet valg end at bremse med det resultat at fordækket eksploderer, jeg ryger i asfalten slår hoften pænt meget, mister en del hud på min ene arm og slår fortanderne igennem lige over min overlæbe. Det gjorde og gør stadig herre naller. Og så til spørgsmålet: Jeg er overvægtig, vejer omkring 105 kg, skal jeg stadig følge dækspecifikationerne for tryk eller skal der tages højde for min vægt? eller har jeg bare været uheldig? Det skal måske lige siges at der nok er en god chance for at jeg også ville ha' faldet selvom dækket havde holdt det gør mig bare lidt nervøs når det var på første tur.
 11. Cykeldæktryk

  Tak for svarene, så bliver dækkene også til syv+ bar når jeg igen kan sidde på cyklen. Gatorskin lyder lidt som dyrer mishandling i mine ører
 12. Fitness Bike

  Kunne godt være interesseret. Hvor er det henne i landet?
 13. Problemer med løb.

  Lyder som det samme jeg var udefor med min ene fod da jeg begyndte at løbetræne. Det viste sig, efter besøg hos en fys, at jeg har nedfalden forfod, jeg troede ikke at smerterne kom derfra men det viste sig at han havde ret. Prøv at trykke din tommelfinger hårdt op i det midterste af din forfod mens du med den anden hånd trykker siderne af din fod ned, dette gøres mens der er smerter. Forsvinder smerterne? så skal du nok have indlæg til din forfod. OBS. er ikke ekspert, taler kun om hvad jeg selv har været udefor, der er nok mange herinde der ved meget mere om emnet.
 14. Skinnebensbetændelse igen, igen og igen.

  Lavede du en løbetest da du købte nye sko? Det gjorde en verden til forskel for mig at jeg fik et par løbesko der passede til min løbestil. Det er min opfattelse at man helst skal have løbetesten i den løbebutik da det ikke er alle ekspedienter i butikker som sportsmaster og sportigan der har lige meget styr på det. Noget der også hjalp mig med at komme af med min evig tilbagevendende skinnebensbetændelse var kompressions løbesokker, felden gel og begrænset løbemængde til at starte op med.
 15. løb efter skindebens betændelse

  Felden gel som kan købes på apoteket virkede utroligt godt for mig. Bruger det lige så snart jeg kan mærke det mindste ubehag i mine skinneben.
 16. vægt til måling af fedtprocent.

  Lad mig lige starte med at sige at jeg godt ved at alle fedt% målinger med en strøm der sendes igennem kroppen er upræsise og det anbefaldes at bruge fedttang. Vægten i mit center er en af de slags som både måler igennem fødder og hænder. Man får nok ikke den helt rigtige fedt% men man kan bruge resultatet som en retningslinie. Lige et tillægspørgsmål: Nu har jeg tabt mig en del, 30 kg indtil videre, dvs. jeg har lidt løs hud. Vil en fedttang stadig give det bedste resultat?
 17. vægt til måling af fedtprocent.

  Jeg har købt denne : Vægt Generalt er den slags målere noget upræsise og den kan godt hoppe lidt rundt, men målingerne fra den passer nogenlunde med de målinger jeg får taget med en prof fedt% måler i mit center.
 18. Hvor mange kalorier

  Hvis man ikke kan så er der noget jeg har misforstået. 1 kg fedt på en tynd person og 1 kg fedt på en tyk person indeholder vel det samme antal kalorier, ca. 7000, så 500 i underskud vil give ca. 0,5 kg vægttab om ugen hos både tynd og tyk. Men det er nok nemmere at skære 500 af hvis man iforvejen er oppe på 5000 om dagen.
 19. Garmin Forerunner 405

  Jeg har et som jeg er rigtigt glad for. Jeg har ikke prøvet interval funktionen i det, så der kan jeg ikke rigtigt komme med input. Men jeg kan sige at gps forbindelsen er klippe stabil, jeg har endnu ikke haft udfald selvom jeg har løbet i tæt skov. Jeg har heller ikke haft udfald på pulsbæltet.
 20. The Door Gym

  Har ikke købt en endnu, men jeg fandt dem billige på www.ebay.co.uk, de sendes fra england så der er ingen told. Hvis der ikke er oplyst fragt til DK så bare skriv en besked til sælger, det plejer ikke at være noget problem.
 21. ondt i skinnebenene efter løb

  Hej DonneH Du får lige min histore. I sommers købte jeg et par lækre asics løbesko i Bilka der var sat ned fra 900kr. til 600kr. De passede pisse godt og var super at gå i og de første par gange jeg løb i dem var der ingen problemer, MEN efter et par uger med korte løbeture fik jeg meget meget ondt i skinnebenene, jeg havde fået skinnebensbetændelse. Jeg tog et par ugers løbepause og startede igen men der gik ikke langtid før jeg fik skinnebensbetændelse igen. Jeg tog løbeskoene med ned i marathon sport da jeg regnede med at de ikke passede til min løbestil, men testen viste at de passede perfekt til min løbestil. Dog fik jeg at vide at der ikke var særligt god støddæmpning i, og da jeg faktisk også vejede 105kg var der brug for god støddæmpning. Jeg fik et udvalg af løbesko, der passede til min vægt, jeg kunne prøve på et løbebånd og kom frem til et par New balance til 1400kr. som føltes gode og jeg er ikke haft ondt i skinnebenene siden. Næste gang jeg skal have nye løbesko vil jeg helt sikkert også købe dem i en prof løbebutik det er helt sikkert pengene værd.
 22. MÅLESKE?

  Fandt først min doseringsske da jeg var 2/3 igennem min bøtte. Jeg tror de smider den i bunden bare for sjov skyld.
 23. udsigt til billigere light sodavand

  Forstår ikke hvor du vil hen med det eksempel. Faktum er jo at mælk er pisse sundt så længe man kan tåle det . Vores genmutation er forekommet fuldkommen naturligt for 5000-10000 år siden. Så hvorfor skulle vi ikke drikke mælk bare fordi 98 % af resten af jordens befolkning ikke kan tåle det?
 24. Weight Gainer.. Når nok er nok?

  Vægten i Nautilus plejer nu at virke meget godt, men der er noget galt med dine resultater. Prøv at vise din udskrift til Flemming næste gang I er der samtidig.
 25. Høj gennemsnitspuls - er der noget galt?

  En gennemsnits puls skal vel udregnes med forskellen mellem maks puls og hvilepuls og ikke maks puls og 0. Hvis vi går udfra at Sandal har en hvilepuls på 60 ligger gennemsnitspulsen på ca. 80%. I må meget gerne rette mig hvis jeg tager fejl.