Mr.Freeze

Medlemmer
 • Content count

  1,256
 • Joined

 • Last visited

About Mr.Freeze

 • Rank
  Dopingfri sportsstjerne, bygget på shawarma!
 • Birthday 09/24/1977

Contact Methods

Profile Information

 • Sted
  Herlev
 • Interesser
  Spiller undervandsrugby på landsholdet. Styrketræner, løber og svømmer. Til daglig er jeg fri som fuglen:-)

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Konkurrenceidræt
 1. MOL HST excel-ark

  Jeg leder efter det excel-ark som MOL selv havde på deres forside engang. Det excelark i artiklen er et splitprogram og jeg er mere til helkropsprogram.
 2. MOL HST excel-ark

  Det er en del år siden jeg var aktiv herinde. Søgefunktionen er stadig en udfordring og der er mange døde links rundt omkring. Er der nogen der ligger inde med det gamle MOL HST excelark? I artiklen på forsiden er linket defekt.
 3. Den ultimative sportsbedrift.

  Det her er der vist ingen andre der har gjort:
 4. NFL 2008/2009

  Kampen bliver genudsendt på tv2sport nu så man kan se det hele en gang til. Weeeee jeg elsker Steelers
 5. NFL 2008/2009

  Nej den var jo fuldt lovlig No fine for Ryan Clark, again
 6. NFL 2008/2009

  Steve Spagnuolo ny HC i St. Louis Rams Jeg tror det er meget godt for Rams at få bygget en ny defensiv op. De har godt nok set sølle ud de sidste 2 sæsoner. De trænger til noget frisk blod dernede og Spagnuolo har jo virkelig været en eftrspurgt herre hos alle hold der havde problemer med deres defensiv. Så det må siges at være et rigtig godt træk af Rams ledelse.
 7. NFL 2008/2009

  I det mindste havde han bevægelse i lemmerne, så mon ikke han kommer ovenpå igen. Men jeg glæder mig til om 14 dage med Steelers i Super Bowl!
 8. NFL 2008/2009

  Sprained calf, my ass! Polamalu er for sej! Go Steelers!!!!!11!!!elleve!!!
 9. NFL 2008/2009

  Det er bare løgn.... :freaked: :dropjaw:
 10. Troy Polamalu

  Nej der er vel næppe en spiller i NFL som ikke er stillet op til en kamp uden at være skadet Strained calf svarer det ikke bare til en overanstengt muskel? Polamalu's skadeshistorie Ifølge den ovenstående liste er det forskellige skader der er blevet rapporteret. Kan en baglårsskade ikke også komme fordi de fx. spiller mange kampe i koldt vejr og Steelers angreb ofte har lange drives som holder deres eget forsvar på sidelinien?
 11. Troy Polamalu

  Hvad er det du synes der er galt med hans genoptræning? Han har spillet alle kampe i denne sæson, så et eller andet må han da have gjort rigtigt Hvad mener du med en "imponerende" skadeshistorik? Han har misset 9 kampe i hele sin karriere inkl. college.
 12. NFL 2008/2009

  Det er ikke sikkert det er nok Eagles skal sørge for at Arizonas angreb ikke kommer på banen. Løb bolden med Westbrook og Buckhalter, der supplerer hinanden godt. Derudover skal Eagles forsvar lægge pres på Kurt Warner og få ham til at søge ud af lommen, der er hans største svaghed. Og så skal Eagles bare undgå at smide bolden væk 6 gange på turnovers, så skal de nok hive den hjem. Jeg synes ikke at Cardinals er så gode at de er berettiget til en plads i conference finalen.
 13. NFL 2008/2009

  Jon Gruden fyret Så mangler Tampa Bay også en HC....
 14. NFL 2008/2009

  Polamalu er småskadet Jeg håber han spiller. Ham kan de ikke rigtig undvære Colts har valgt en ny Head Coach Det blev assistant head coach Jim Caldwell som har været med holdet siden 2002
 15. NFL 2008/2009

  Jeg glæder mig til Steelers-Ravens, det bliver årets kamp! De 2 bedste forsvar mødes og så må vi se hvem der trækker det længste strå. Og ligaens 3. bedste forsvar møder Cardinals. Så tror jeg nok at Cards er færdige for i år.