Marianne L

Medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Marianne L

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 12/11/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Fyn
 • Interesser
  Familien, ildere, hunde, huset, internet, mobil og ikke mindst kæresten! Vi træner i det lille lokale center og kører nogle ture på cyklerne.. :-)

Previous Fields

 • Træningsformål:
  styrke
 1. Anbefal mig et puls ur

  Hvis du ikke vil højere op i pris, kunne du måske overveje et velholdt brugt garmin pulsur? Har selv lige købt brugt (godtnok af min egen bror - men han ville faktisk have lagt det på dba. Der er flere derinde). Jeg er super glad for at der er gps i, det er også interessant at studere sin træning hjemme på computeren bagefter. Mit er et garmin forerunner 405. Det har fået en del skæld ud pga den krans man betjener det med, men når man har indset at man skal indstille det som man vil have det hjemmefra og så kun start/stoppe og kigge på skærmen når man er ude (og have kransen låst) så er det rigtig godt. Der er mange garmin modeller. Man skal nok gøre sig klart hvad det er man ønsker sig af uret, hvad det skal bruges til, og så igang med at læse anmeldelser osv. :) Kan du slippe lidt flere penge kunne du kigge lidt på nogle anmeldelser af 210'eren og købe nyt. Den synes jeg at jeg har læst pænt om. Ja. Så det er mit forslag, medmindre du slet ikke VIL have gps. Jeg synes det er godt at have. :D
 2. Jøgge

  TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!!!! :4band: (regner med at ringe dig op lidt senere - når der måske ikke er så meget energi i de kære små)
 3. Kost der fremmer tynd afføring.

  :4thumbup: HARHARH Det her må klart være en kandidat til bedste tråd på MOL! Sidder for mig selv og rågriner...
 4. Jøgge

  Hehehe.. Nåja, det kan jeg egentlig godt se.. Beklager Men det er vores nye lille ilder der er et billede af - og vi synes han er pænere end os Rettelse: Nu med anden avatar. Men stadig pænere end os.
 5. Jøgge

  Se.. Da nu vor kære moder ikke har en profil herinde, bliver jeg nødt til at tage hendes plads og "lyde" som hende!! (Du ved hvad der kommer..) Hvis du insisterer på at deltage SÅ PAS LIGE PÅ DIG SELV! Nok ser det spændende ud, men også lettere brutalt. Ikke noget med at komme galt afsted!! Vi kan jo ikke undvære dig! Hvem skulle ellers drille os og smide rundt med os? Verden ville føles tom uden dig!!!
 6. BB billeder!!

  Ehm.. Hov hov! :) Jeg ville meget gerne have hvis vi kunne adskille "homoseksuelle" fra "transvestitter"!!! De to ting har i mine øjne absolut INTET med hinanden at gøre! Ikke at jeg ser ned på transvestitter, slet ikke, men jeg vil altså ikke være/ligne en mand! Heck!! Hvorfor skulle jeg selv ønske at have en diller(eller ligne en der har), når den jeg *biip* med heller ikke skal have en? Bortset fra det, så ville jeg nu ikke ønske at se ud som de kvinder selv, ej heller at have en af dem med i soveværelset!!!
 7. Jøgge

  Sådan! *high5* til brormand!
 8. Jøgge

  ;) yeps! Hav en god tur :retard: , bliver træningen bedre af at det regner? *kigger ud* Her i O'ense skinner solen lige nu.. Så må jeg hellere blive inde og slappe af! Or not....
 9. Jøgge

  Jørgen L: der hjælper en fis på det rette tidspunkt med til at afmystificere det lidt Er du sikker på at du ikke blot siger det for at dække over at du lider af flatolens incontinens?