Resa

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Holdning til Smoothie

  en nem lækker og frisk smootie er 1 pr hindbær 1 pr jordbær 1-2 dl appelsin juice eller 1-2 dl frisk pressede appelsin juice (hjemelavet) den er sund og smakker rigtig godt:)
 2. laktose intolerant?

  ja i mit tilfelde tror jeg det er en blandning af mælke allergi og laktose intolerant.. nu vejer jeg ca 67 kg
 3. laktose intolerant?

  det er fordi jeg ikke tåler mælke produkter så det fedt der er i mælken setter sig og blive til fedt. fordi det stoff der skulle nedbryde det er ikke i kroppen mere. normal kost per dag: morgenen: 2 stk fuldkornsbrød med roastbeef eller fisk. (uden smør eller lignende) mellem måltid: 1 stk frugt eller salat frokost: hvis jeg ikke har spist salt tidligere er det tit salat med kylling eller kalkun. aftensmad: fisk eller kylling
 4. laktose intolerant?

  jeg træner ikke pga min syge. jeg har ikke overskud til at træne. nu bor jeg på Færøerne hvor det er svært at undgå mælk i hverdagen.. det er 1 måned siden jeg fik konstateret laktose intolerant men skal til læge i næste uge at finde ud af hvad jeg kan spise. er du laktose intolerant?
 5. laktose intolerant?

  jeg har fået konstateret laktose intolerant.. efter 2 år med mange undersøgelse, og mange ture på hospitalet fået konstateret laktose intolerant.. men jeg tror det er noget mere en laktose intolerant. jeg kan ikke spise noget med mælk i. og min reaktion når jeg har spist noget med mælk er at jeg kaster op og får kramper i maven. jeg kan ikke engang spise mad der indeholder aromaer med mælk i. og jeg har taget 20 kg på siden jeg blev syg.! er der nogen med laktose intolerant der har en idé hvordan jeg kan tabe mig igen?